2 x verraton vartalotuote matkalle!

Kun lähtee loma-tai työmatkalle, kannattaa mukaan otettavat kosmetiikat valita tarkoin ja harkiten, koska koko kylpykaapin sisältö ei nyt vaan mahdu matkalaukkuun. Monitoimituotteet ovat aina kova sana matkoilla. Lähtiessäni kuukaudeksi Espanjaan mietin tarkkaan, mitä kosmetiikkaa mukaani otan ja olin superylpeä itsestäni, kun onnistuin mielestäni ottamaan vain välttämättömät(paljon jäi ihanuuksia haikein mielin matkasta,usko pois). Otin mukaan: Lempishampoon- ja hoitsikan, monta tuubia aurinkorasvaa, vartalovoin- ja naamion, putsarin, seerumin, yö- ja päivävoiteen(cc-voide), huulirasvaa, käsivoiteen, korealaisia kertakäyttöisiä naamioita(ihania auringossaolopäivän jälkeen ja kevyitä kuljettaa) sekä valitut meikit. Kesällä meikkaan paljon vähemmän, eli päivisin en välttämättä käytä mitään. Illaksi(jos haluaa) riittää cc-voide, ripsari, eyeliner, kulmakynä ja huulipuna.  Vartalon kuorinnat ja sokeroinnit tein ennakkoon. Tässä kaksi vartalon monitoimituotetta, joita voin täydestä sydämestäni suositella sujautettavaksi matkakassiin. Tuotteet saatu, mielipiteet omia.

Olen totaalisen ihastunut tähän vartalonaamioon, joka korvaa after sunin ja vartalovoiteen tai on ne molemmat yhdessä. Hiljattain Suomeen lanseeratut MON / SUN home spa tuotteet ovat Ruotsissa tuotettuja ja vegaanisia. Niiden tuoksumaailma on hyvin pohjoismainen ja hillitty; tuotteissa tuoksuvat sade ja metsä. Tämä yönaamio tekee vartalon ihosta kirkkaan ja hehkuvan. Monivaikutteinen naamio silottaa ja kiinteyttää ihoa sillä aikaa, kun sinä nukut. Tuote sopii normaalille iholle, mutta myös allergikot ja herkkäihoiset vannovat sen nimeen. Eukalyptuksen, myskin ja kielon raikkaat vivahteet luovat tuoksun, joka muistuttaa kevyttä aamusadetta mintunlehtien päällä. Valmistettu Ruotsissa. 100-prosenttisen vegaaninen. 

Käyttö: Naamio levitetään illalla suihkun jälkeen yöksi ja olo on ylellinen ja iho silkinpehmeä. Ovh 14.90e.

Tilaa naamio täältä. Kickseissä on nyt -20 prosentin ale Mon/Sun-tuotteista, eli saat naamion hintaan 11,90e.

Foamiessa yhdistyvät kevyesti kuoriva pesusieni sekä pehmeästi vaahtoava, iholle hellävarainen puhdistusaine! Foamie puhdistaa ihon tehokkaasti ja sen puhdistusaineen pH on lähellä ihon omaa pH-arvoa (5,5), joten se ei kuivata ihoa. Foamie-puhdistussienet sopivat kaikille ihotyypeille, ja ne tarjoavat ylellisen suihkukokemuksen. Yhden Foamien puhdistusaine riittää n. 30 suihkukertaan, eli täydellinen esim näin kuukauden matkalle!

Käyttö: kastele Foamie huolellisesti vedellä. Puristele sientä kevyesti saadaksesi sen vaahtoamaan. Käy koko vartalo läpi Foamiella. Huuhtele Foamie ja ripusta se kuivumaan. Ovh 9.90e.

Foamie Beauty Fruity tuoksuu magnolialta ja vadelmilta.
Foamien voit tilata täältä.

Foamie on parabeeniton, silikoniton ja sulfaatiton. Se ei sisällä mineraaliöljyjä tai mikromuoveja. Eläinkokeeton, 100% vegaaninen.

Vastaa