Blogiystäväkirja + juhannusterveiset Espanjasta!


Bloggaajan nimi: Mia

Blogin nimi: Cincin!by Mia Malmi

Ikä / blogin ikä: 46 ja blogi on 7-vuotias!

Aikaisemmat blogit: Onnenogintaa-blogi Ylellä ja Luonnonkaunis-blogi Vihreä Lanka-lehdessä.

Miksi aloitit bloggaamisen? Olin jo pitkään seurannut muutamien suomalaisten blogeja ja ajatellut, ettei ikäisilleni naisille ole tarjolla tarpeeksi heitä puhuttelevaa sisältöä. Tilanne on vuosien myötä muuttunut paljon ja nykyään on mitä upeampia aikuisbloggaajia, kuten pitkän linjan konkarit Ladyofthemess, Minäkö keski-ikäinen?, Business Woman Helsinki, Pinkit Korkokengät, Hanna Sumari ja Souliina, vain muutaman mainitakseni.

Lempibloggaajasi? Katso aiempi vastaus.

Mistä aiheesta postaat mielelläsi? Muoti, kauneus ja hyvinvointi ovat intohimojani. Rakastan myös nostaa esille omaa tietään kulkevia vahvoja naisia ja kertoa heidän tarinansa. Omakohtaiset postaukset toivottavasti antavat vertaistukea samankaltaisia asioita läpikäyville. Ei oikeastaan ole aihetta, mistä en voisi postata. 

Mistä aiheesta et postaa mielelläsi? Mistään liian negatiivisesta. Toki niitä elämän mutkiakin tulee jaettua, kerroin muun muassa vuosi sitten paniikkihäiriöstäni täällä. En kuitenkaan halua tästä tulevan mitään vuodatuspäiväkirjaa, olenhan pohjimmiltani valoisa ja iloinen ihminen kaikesta kokemastani huolimatta. Enkä kirjoittele kenestäkään ystävästä tai perheenjäsenestä, joka ei halua täällä esiintyä.

Blogistani tulee isona? Toivottavasti paikka josta jokainen voi hakea inspiraatiota omaan elämään, löytää arkea helpottavia vinkkejä muodin, kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osalta. 

Mekko on torilöytö Puerto Banuksesta. Ostin saman myös keltaisena.  Ihana malli sopii sekä kurvikkaalle että hoikalle. 
Olisipa minullakin joskus oma appelsiinipuu. Tuo hattu, joka maksoi 255euroa on osoittautunut joka pennin arvoiseksi.

Blogin kautta olen saavuttanut? Olen näiden vuosien aikana saanut tutustua lukuisiin ihaniin ihmisiin. Blogi on ollut mahtava yhdistävä tekijä, jonka kautta olen löytänyt elämään samankaltaisia ihmisiä. Blogi ei tunnu työltä, eikä siitä saa palkkaa kuin todella harvoin kaupallisista yhteistöistä, mutta se ei haittaa ja haluan jatkaa sen tekemistä niin kauan kuin se mielekkäältä tuntuu.

Blogisalaisuutesi? Ihanat naiset, jotka jaksavat kuvata minua! Tämän postauksen kuvat otti taiteilija Maiju Tirri upealla villallaan Espanjassa. Mieheni ei jaksa minua kuvailla eikä kyllä rehellisyyden nimissä osaisikaan. Ottaa pari räpsyä ja se siitä. Ei, miehet eivät tajua tätä juttua. Onneksi on ihania naisia, jotka tajuavat. Myös Business-Pia on kuvannut minua useaan otteeseen, samoin kuin Jonna Öhrberg. Oma blogikuvaaja olisi mahtavaa. Saa ilmoittautua!

Suosikkisovellukseni? Tällä hetkellä varmaan Instagram. Päivittäin tulee selailtua feediä, katseltua uusia seurattavia sekä erityisesti muiden storyja. Päivittelen instaa @cincinbymiamalmi.

Mikä erottaa blogisi muista blogeista? Varmaan juurikin se, että pyrin pitämään tämän sisällöltään sekalaisena asettamatta itseäni tai blogia tiettyyn muottiin. Blogin rajaus on varmasti tärkeää, mutta en halua rajoittaa itseäni, vaan antaa luovuuden kukkia.

Kenet haastan mukaan? Ehdottomasti kaikki muut bloggaajat, jotka eivät ole tätä vielä toteuttaneet! 

5 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  23 kesäkuun, 2018 / 12:01 pm

  Ihania kuvia 🙂 Pitääpä napata tämä itsellekin vastailtavaksi 😀

  • Mia Malmi
   23 kesäkuun, 2018 / 3:11 pm

   Kiitos ja hyvää juhannusta sulle! 🙂

 2. Hanna-Mari Autioniemi
  24 kesäkuun, 2018 / 8:36 am

  Ihania kuvia! Aivan upeat maisemat ja kaunis sinä! 🙂 Hauska postausidea :)https://lifewithhannamari.blogspot.com/

  • Mia Malmi
   24 kesäkuun, 2018 / 11:05 am

   Voi kiitos Hanna-Mari! <3

 3. Mia Malmi
  24 kesäkuun, 2018 / 11:05 am

  Kiitos ja samoin! <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!