Testissä: Kotimainen Niki Newd -tuorekosmetiikkasarja!

Pidän yksinkertaisuudesta. Niin asukokonaisuuksissa, ruoassa kuin kauneusrutiineissa. Yritän pitää kauneusrutiinini mahdollisimman yksinkertaisina,  vaikka olen toki kokeillut rakennekynsiä tai tekoripsiä. Ja todennut, että jälkimmäisten huolto on aivan liian aikaa vievää ja kallista. Kynnet vanhana kynsienpureskelijana olen pitänyt ammattilaisen ”kynsissä”.

Olen täällä matkalla eli viimeisen kahden ja puolen viikon aikana ollut erityisen yksinkertainen ja laiska kylppärissä. Sain testiin suomalaisen tuorekosmetiikkamerkki Niki Newd -merkin voiteita ja
hämmästyin. Siis oikeasti. Voiko tuote, joka pitää sisällään vain muutamaa luonnon ainesosaa tehdä ikääntyvälle iholleni näin hyvää.

Ajattelin, että tästä eteenpäin ihoni taival olisi hiljaista hiipumista. Mutta – kiitos Niki Newdin olinkin väärässä.

Päätin siis testata, mitä iholleni tapahtuu, jos karsin kauneusrutiiniani ja käytän kuukauden ajan vain yhtä putsaria, voidetta ja öljyä. Testiin valikoitui Kaurasaippua, Skin Glow-voide ja Skin Velvet -öljy.

Suomeksi sanottuna: Rakastuin niihin, vaikka aloittaessani testin olin vähintäänkin skeptinen jo siksi, että nämä luksustuotteet ovat aika hintavia ja koska kosmetiikkamarkkinoille tulee harva se viikko uutta tulokasta myös luonnonkosmetiikan saralla. Voisivatko ne olla hintansa väärtejä ja hehkutuksen arvoisia? Kyllä vain. No nyt olen sitten koukussa. Jos muuten kallis hinta huolettaa, niin muistutan, että näitä tuotteita käytettäessä riittää vain pieni nokare tai tippa, joten pieneltäkin tuntuvat tuotteet ovat erittäin riittoisia ja näin ollen hinta-laatusuhde ei tunnukaan enää niin pahalta. Voit myös näitä käyttäessäsi jättää huoletta muut tuotteet pois, koska et tarvitse niitä. Ainakaan minä en tarvinnut.

Mitä on tuorekosmetiikka? Niki Newdin tuotteet valmistetaan huippulaadukkaista raaka-aineista. Sisältöluettelo on lyhyt, eikä tuotteisiin lisätä yhtään säilöntäaineita, mikä tarkoittaa sitä, että ne pitäisi käyttää noin kuukauden sisällä. Merkin filosofiaan kuuluu myös, että yksi voide toimii niin päivä- kuin yövoiteena. Samalla voiteella rasvaat itsesi päästä varpaisiin, etkä tarvitse seerumia tai silmänympärysvoidetta. Kumoaako tämä kaiken, mitä kosmetiikkateollisuus on meille vuosia onnistuneesti myynyt? Lue lisää Niki Newdin synnystä ja tuotteista täältä.Olen oikeasti luullut, että mitä vanhemmaksi iho tulee, niin sitä enemmän antiage-ainesosia sisältäviä tuotteita se tarvitsee. Mutta mitä jos mummoni olikin oikeassa? Vesi ja palasaippua sekä laadukas öljy? Tässä tapauksessa saippua on kaurasaippuaa ja öljy Skin Velvetiä. Idea on joka tapauksessa sama. Vähempi on enempi.SKIN VELVET 10ml (78€) – 20ml (154€)
Skin Velvetin ihoa hellivät gourmet raaka-aineet sisältävät runsaasti omega 3,6,7,9 -rasvahappoja sekä luonnollista E- vitamiinia, karotenoideja, flavonoideja ja CoQ10 -antioksidanttia. Öljyseerumin salaisuus piilee mm. suomalaisten marjasiemenöljyjen, camelinaöljyn ja avokadoöljyn luonnollisessa voimassa ja tuoreudessa. Niki Newd Skin Velvet on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista:

A V O K A D O Ö L J Y (luomu, kylmäpuristettu, reilu kauppa, extra virgin, food grade) CAMELINAÖLJY (Suomalainen, kylmäpuristettu, luomu, reilu kauppa, food grade) TYRNIÖLJY (Suomalainen, kylmäpuristettu, food grade) MANSIKANSIEMENÖLJY (Suomessa valmistettu) PUOLUKANSIEMENÖLJY (Suomessa valmistettu) MUSTAHERUKAN SIEMENÖLJY (Suomessa valmistettu)

OATMEAL SOAP 2 x 20g (45€)

Kaurasaippua on valmistettu puhtaista kotimaisista raaka-aineista: gluteenittomasta kaurajauhosta, kylmäpuristetuista luomu- pellavansiemen- ja rypsiöljyistä sekä hiivasta ja lähdevedestä. Kaurasaippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti päästä varpaisiin. Samalla voit nauttia kauran ja hiivan hoitavista, antioksidanttisista ja tulehdusta estävistä ominaisuuksista. Saippuasettiin kuuluu lisäksi ylellinen pellavaliina ihon hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan. Niki Newd Oatmeal Soap on valmistettu sinulle tarkoin valituista raaka-aineista:

R A P S I Ö L J Y (Suomalainen, kylmäpuristettu, luomu, food grade) K O O K O S Ö L J Y (luomu, reilu kauppa, kylmäpuristettu, extra virgin, food grade) KAURAJAUHO (Suomalainen tuorejauhettu, gluteiiniton, food grade) PELLAVANSIEMENÖLJY (Suomalainen, kylmäpuristettu, luomu, food grade) H I I V A (food grade)

SKIN GLOW 15g (74€)
Todellinen gourmet -voide, jonka raaka-aineet tarjoavat iholle luonnollisessa muodossa olevia fytosteroleita, E-vitamiinia, lauriinihappoa, fenoliyhdisteitä ja lukemattomia muita ihoa hoitavia ainesosasia. Voiteen yhtenä erikoisuutena on ihoa hellivä kaakaovoi, joka on valmistettu pieniltä kaakaoviljelmiltä tulevista, parhaista kaakaopavuista. Kaakaovoin on katsottu olevan ominaisuuksiltaan ihoa pehmentävä ja hoitava siinä missä muiden Skin Glown sisältämien raaka-aineiden, kuten kookosöljyn, sheavoin ja oliiviöljyn on havaittu kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Niki Newd Skin Glow on valmistettu sinulle tarkoin valituista raaka-aineista:
K O O K O S Ö L J Y (luomu, reilu kauppa, kylmäpuristettu, extra virgin, food grade) KAAKAOVOI (food grade) SHEAVOI (luomu, reilu kauppa, valkaisematon,foodgrade)OLIIVIÖLJY (luomu,kylmäpuristettu,extra virgin, food grade) M E H I L Ä I S V A H A (Suomalainen lähituotanto, valkaisematon) E-VITAMIINI (food grade)

Kon-Maritin siis ihoni ja arvatkaa mitä? Kaikesta auringossaolosta ja viininlitkimisestä(hups!) huolimatta hipiä näyttää nyt tosi hehkeältä ja kimmoisalta. Iän myötä couperoottisiksi muuttuneet helposti ärtyvät ja punoittavat poskeni ovat rauhoittuneet ja Skin Velvet tuntuu siloittaneen ja ravinneen koko pärstän. Voisin jopa väittää, että ihoni on uudelleen syntynyt. Ainoa miinuspuoli  tällaiselle tuoksuihmiselle on tuotteiden luomukas tuoksu, koska niihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Mutta ymmärrän ratkaisun, koska  allergiaherkät eivät kestäisi hajusteita ja tarkoitus on muutenkin olla mahdollisimman puhdas ja luonnonmukainen.

Luulen, että ihoihme johtuu paristakin eri syystä: ensinnäkin siitä, että Niki Newdin tuotteet ovat superhyviä. Toiseksi siitä, että ihollekin tekee välillä hyvää pitää pikku breikki miljoonasta eri voiteesta ja tukea sen omaa toimintaa luonnollisesti.

Käyttöohjeet ovat niin ikään helpot:
1. Puhdistuksen jälkeen ota pieni annos tuotetta kämmenelle ja hiero käsien välissä.
2. Vie lämmitetty tuote  pyörivin liikkein kasvoille ja vartalolle keskittyen erityisesti kuiviin kohtiin. Vältä kontaktia silmien kanssa.
3. Pyyhi ylimääräinen pois kasvopaperilla.

Eikä tässä vielä kaikki: Niki Newdin tuotteet valmistetaan erissä, jotka kuljetetaan ihosi ravinnoksi kotiovellesi! Kosmetiikan Foodora on syntynyt. Ja hei nyt kannattaa toimia, sillä seuraavan tuote- erän tilaukset voi tehdä huomiseen 20.6. saakka.

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  kesäkuu 20, 2018 / 5:48 am

  Kuullostaa mielenkiintoiselta sarjalta 🙂

  • Mia Malmi
   kesäkuu 20, 2018 / 1:22 pm

   Kannattaa kokeilla!

 2. Karoliina
  kesäkuu 20, 2018 / 7:43 am

  Sinun iho todella hohtaa! Kuulostaa aivan ihanalle tuotesarjalle.

  • Mia Malmi
   kesäkuu 20, 2018 / 1:23 pm

   Kiitos! 🙂

 3. Marjaana Soini
  kesäkuu 20, 2018 / 1:37 pm

  Kuulostaa toimivalle tuotesarjalle. Olen kokeillut Lushin tuorenaamiota ja siitä tykkäsin, mutta en ikävä kyllä ehtinyt käyttää sitä ajan puitteissa.

  • Mia Malmi
   kesäkuu 20, 2018 / 7:48 pm

   Sehän tuossa tuoretavarassa just on haasteena, että muistaa käyttää käyttöajan puitteissa. Mutta ehkä sitä muistaa, kun on siihen euronsa satsannut.

 4. Hanna-Mari Autioniemi
  kesäkuu 21, 2018 / 2:01 pm

  Kuulostaapa mielenkiintoiselta! :)http://lifewithhannamari.blogspot.com/

Vastaa