Ivana Helsinki 20 vuotta – katso näytöskuvat Pariisista!

Ivana Helsinki täytti jo 20 vuotta, mieti! Muistan, kun merkki lanseerattiin ysärillä, olin silloin alle kolmekymppinen tytönhupakko. Rakastin heti tuota omaleimaista merkkiä ja rakastan vieläkin.

Toinen salainen paheeni(ei enää niin salainen) eli Tokmanni(josta btw löydät IHAN KAIKKEA) oli mukana juhlavuoden päänäytöksessä Pariisin Haute Couture Muotiviikoilla viime viikolla 5.7.2018!

Vuonna 2007 Ivana Helsinki teki suomalaisen muodin historiaa pitämällä Diamond, Stripes and Revolver -mallistonsa catwalk-näytöksen Pariisin legendaarisessa Ritz-hotellissa. Nyt 11 vuotta myöhemmin Ivana Helsinki esitteli 20-vuotisjuhlamallistonsa, jollaista ei ole aikaisemmin nähty.

Ivana Helsinki -näytös Pariisissa oli menestys! Haute Couture -muotiviikoilla nähtiin uniikkeja luomuksia, joissa yhdistyvät Ivana Helsingille tunnusomaiset kuosit upeisiin näytösmekkomalleihin. Jokainen malliston kappale on nimensä mukaisesti uniikki, sillä vaatteet ovat jokaista yksityiskohtaa myöten käsintehdyt. 

Pariisin näytöksessä yhteistyökumppanina oli siis kauppaketju Tokmanni. ”Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Tokmannin kanssa; markettimuodissa tapahtuu paljon kiinnostavaa juuri nyt”, kertoo Pirjo Suhonen Ivanan tiedotteessa.

Tässä kuvia. Ja mikä parasta: KAIKILLA on varaa näihin!!! Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston suositushinnat kun ovat 14,95 € – 39,95 € välillä. Lähdenpä tästä ostoksille!

Arvostan suuresti kommenttiasi!