Kauneushaaste+arvonta!

Olen törmännyt pariin otteeseen kauneushaasteeseen eri blogeissa ja ajattelin, että tämähän on kiva käydä läpi itsekin! Joten tässä kurkistus mun meikkipussiin. Alempana arvonta, joka päättyy 31.7.

Varhaisin meikkimuistosi?


Yläasteella aloin käyttää meikkiä. Aluksi ihan ripsari ja huulikiilto riittivät. K
irkkaan sinistä kajalia laitettiin alaluomen sisäpuolelle. Luomille vaaleansinistä ja vaaleanpunaista juuri kulmakarvan alle. Huuliin vaaleanpunaista tai lähes valkoista huulipunaa. Silloin niin muodikas sininen ripsari ei näkynyt mun mustissa ripsissä, joten käytin ruskeaa tai mustaa. Niin ja se hiuslakan käyttö 80-luvulla oli jotain infernaalista, mutta sitä ei lasketa meikiksi varmaan.

Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?
Käsilaukusta ei löydy kovinkaan paljon meikkejä. Tällä hetkellä kannan mukana yleensä huulirasvaa, pehmeää kulmakynää(Korres), kivipuuteria(Lumenen Nordic Nude) ja mattaista huulikiiltoa(Essencen Matt Lip gloss).

Lempituoksusi?

Tällä hetkellä Guccin Flora. Tuoksusuosikkini vaihtelevat kausittain, mutta eniten tykkään kukkaistuoksuista, joissa on myös syvyyttä. Myös kevyemmät vesituoksut ovat mukavan raikkaita. Mikään liian makea, raskas tai tunkkainen ei ole makuuni.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Klassinen ja kliseinen: itsevarmuus kaunistaa. Joka päivä ei todellakaan ole itsevarma olo, mutta sitä fiilistä voi onneksi aina etsiä treenillä, kivoilla vaatteilla tai vaikka meikillä. Tärkeitä kauneusvinkkejä ovat tietysti myös veden juonti, ihonhoito, uni ja terveellinen ruokavalio. 

Uusi kosmetiikkalöytösi?
Olen aivan rakastunut Essencen huulenrajauskyniin. Siis ne maksavat noin 3 euroa ja oikealla sävyllä maalaan huulet huulikiillon kera todella näyttäviksi. Juuri nyt ei tule mieleen muuta.

Ikimuistoisin virheostoksesi? 


Ostin joskus yläasteikäisenä Diorin sairaan kalliin huulipunan ja hävitin sen seuraavana päivänä.Ei siis varsinainen virheostos, mutta  harmittava juttu köyhälle koululaiselle kuitenkin.

Meikkivoiteella vai ilman?

Sanoisin, että hyvällä CC-voiteella. Kesällä kun iho on ruskettunut minulle riittää kiiltoa tasaamaan laadukas mineraalipuuteri, kuten esimerkiksi Laveran läpikuultava irtopuuteri. Talvisin turvaudun tanakampaan tavaraan. Hyvä meikkivoide löytyy muun muassa Chanelilta (Les Beiges)ja Exuviancelta(Cover Blend).


Eyeliner vai kynä?


Nestemäisellä eyelinerilla teen siivet yläluomelle ja kynällä rajaukset alaluomelle, jos oikein innostun. Useimmiten riittää vain yläluomen meikkaus. Eli sanon molemmat.

Tuote jota ilman et tulisi toimeen? 


Pehmeä kajalkynä, jota voi käyttää pika-apuna kulmien korostuksessa ja silmien rajauksessa. Vaikka minulla on kestopigmentaatio sekä kulmissa että yläluomella, ei pieni lisäkorostus ole koskaan pahitteeksi.

Tuote jota haluaisit kokeilla?

Joku täydellisen värinen huulipuna! En ole tottunut käyttämään paljoa väriä huulissa, mutta tähtäimessä olisi löytää joku raikas, ehkäpä fuksian- tai jopa kirkkaanpunaisen sävyinen puna, jota voisin käyttää myös päivällä. 

Arvon helteisen heinäkuun kunniaksi Kocostarin ihania korelaisia kertakäyttönaamioita huulille ja silmille – 1 pakkauksen kumpaakin. Näin osallistut arvontaan: 1. Tykkää blogistani FB:ssä tai Instassa ja 2. kerro, mikä on tämän kesän luottotuotteesi joko tähän alle tai malmimia@gmail.com. Oma luottotuotteeni tänä kesänä on ollut ehdottomasti Niki Newdin kasvoöljy, josta kerroin täällä. Ihanaa heinäkuun jatkoa ja otetaan kaikki irti näistä harvinaisista helteistä!

15 Comments

 1. Jannna
  heinäkuu 24, 2018 / 9:49 am

  Hauska postaus ja voin vain kuvitella, miten huulipunan kadottaminen harmitti!Mun luottotuote kesällä on kookosöljy.Seuraan sua FB:ssä.

  • Mia Malmi
   heinäkuu 24, 2018 / 10:11 am

   Oi, kookosöljyn olinkin unohtanut! Kiitos vinkistä!

 2. Anniina Lång
  heinäkuu 24, 2018 / 10:22 am

  Tän kesän luottotuote on kasvorasvat! Mulla on niitä tusina erilaisia kun tulleet lookfantasticin boxista. On niin kuuma ettei jaksa/viitsi meikata.anniina.lang96@gmail.com + facebookissa tykkäsin.

 3. viiviK
  heinäkuu 25, 2018 / 12:37 pm

  Garnierin Spf 50 kasvoille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, jonka voi meikin päälle suihkuttaa :)viivi.korpela@hotmail.com

 4. sikurina
  heinäkuu 25, 2018 / 2:43 pm

  Lumenen CC-voide :)s.kansakoski(at)luukku.com

 5. Katta
  heinäkuu 25, 2018 / 5:43 pm

  Nyt kesällä riittää ruskettuneen ihon kanssa cc-voide ja ripsari. Jos oikein revittelemään alan, laitan huulikiiltoa tai ihan punaa. Katta.siltavirta@gmail.com

 6. Melissa L
  heinäkuu 25, 2018 / 6:37 pm

  Hauska haaste 🙂

 7. Siinatar
  heinäkuu 25, 2018 / 10:12 pm

  Ihana postaus! Luottotuotteeni on hyvä päivävoide =). Mukaan arvontaan!siinatar@gmail.com

 8. Minna M
  heinäkuu 26, 2018 / 8:02 pm

  Tämä postaus oli kiva lukea. Ripsari tai cc-voide ovat luottotuotteeni.

 9. anna s.
  heinäkuu 28, 2018 / 11:20 am

  Ripsiväri :)anna_88@luukku.com

 10. Sirkkuli
  heinäkuu 28, 2018 / 5:17 pm

  Ripsari :)sirkkulitm@gmail.com

 11. isivuosi
  heinäkuu 30, 2018 / 3:57 am

  Hauska postaus. Meillähän on näköjään yhteinen kosmetiikkatuotekin. Mä käytän paljon kookosöljyä tän atooppisen ihoni hoitoon.

Arvostan suuresti kommenttiasi!