Kukkainen jalkahoito Avonin tuotteilla!

Koska vielä on kesää jäljellä, on syytä huollattaa jalat sandaalikelpoisiksi. Helpoiten se käy jalkojen pikahoidolla. Sen voi tehdä kauniisti ripottelemalla vaikka ruusun terälehtiä kylpyyn.

1. Kylvetä jalat. Ota rentouttava 15–20 minuutin jalkakylpy lämpimässä vedessä samalla, kun vaikkapa katselet lempisarjaasi. Jalkakylpy mökkilaiturillakin on suuri elämys, kunhan ei paarma iske. Lorauta joukkoon kylpysuolaa tai aromaterapeuttisia öljyjä.
Suositustuote: Avon Marine-jalkakylpy mineraalirikkailla merisuoloilla.

2. Siisti kynnet ja kynsinauhat asianmukaisilla leikkureilla sekä poista pienet kovettumat jalkaraspilla/kynsiviilalla. Viimeistele kynsinauhaöljyllä. Suositustuottet, jalkaraspi/kynsiviila: Avon/Scholl, Kynsinauhaöljy: Mavala.

3. Lakkaa. Jos haluat päästä helpolla ja inhoat varpaankynsien lakkausta huonoissa kyyryasennoissa(kuten allekirjoittanut), niin suosittelen  All in one -tuotetta, jossa on sekä alus että päällyslakka samassa. Estä lakkaa lohkeilemasta levittämällä uusi päällyskerros kaksi kertaa viikossa. Suositustuote: Essence All in one complete care -lakka, joka maksaa alle 5 euroa(saa mm.Tokmannilta). Tai sitten menet pedikyyriin ja hankit geelikynnet(vahva suositus!)

Muista pohjatyö! Pyyhi ensin kosteusvoidejäämät pois kynsistä asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Kynsien on oltava täysin kuivat ja voiteettomat ennen aluslakan levittämistä. Käytä vaahtomuovisia varpaanerottimia, jotta kynsilakka pysyy siistinä.

Vinkki: Anna aluslakan kuivua noin kymmenen minuuttia. Lakkaa sitten kynnet mieleiselläsi sävyllä. Lakkaa on helppo levittää maalaamalla kolme kaistaa: ensin yksi kynnen keskelle ja sitten yksi kummallekin sivulle. Lakkaa toinen kerros noin kymmenen minuutin kuluttua ja viimeinen kerros jälleen kymmenen minuutin kuluttua. Anna varpaiden kuivua vähintään tunti. Käytä varvastossuja, ettei lakkapinta mene pilalle.

4. Levitä jalkoihin runsas kerros jalkavoidetta ennen nukkumaanmenoa ja pue jalkaan puuvillasukat. Lämpö auttaa voidetta imeytymään, ja aamulla jalat ovat pehmeät kuin vauvanpeppu. Suosittelutuote: Avon Marine-jalkavoide mineraalirikkailla merisuoloilla.(Ihana tuoksu ja teho). Ja vinkki: Kerroin täällä Cocostarin korealaisista naamioista, joita on tarjolla jaloille useampiakin. On kosteuttavaa ja kuorivaakin, tosi tehokkaita!

Avonin tuotteet löydät täältä.

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  heinäkuu 21, 2018 / 5:44 am

  Itse en juuri koskaan käytä varpaankynsillä alus- ja päällyslakkoja, koska olen värilakkojen pysyvän siellä ilman niitä kohtuullisen hyvin 😀

  • Mia Malmi
   heinäkuu 22, 2018 / 2:02 pm

   Joo, varmaankin jos on hyvä värilakka, niin ei tarvitsekaan. 🙂

 2. Annukka | Ikkunalla
  heinäkuu 21, 2018 / 7:37 am

  Jalkakylpy kyllä olisi luksusta. Tänään onkin tiedossa 10 tuntia seisomista, joten huomenna se tulee varmasti tarpeeseen.

  • Mia Malmi
   heinäkuu 22, 2018 / 2:02 pm

   Ok. Tsemppiä ja suo itsellesi ihmeessä vähän luksusta. 🙂

 3. Minna M
  heinäkuu 22, 2018 / 5:08 am

  Pitäisi kyllä kylvettää jalkojaan useammin. Jalkani pääsivät varsin karmeaan kuntoon, mutta onneksi tuttu jalkahoitaja teki ihmeitä. Nyt pitäisi itsekin hoitaa jalkoja, ettei pian olla taas samassa tilanteessa. Kiitos muistutuksesta!

  • Mia Malmi
   heinäkuu 22, 2018 / 2:03 pm

   Helposti se unohtuu tässä maassa, kun sandaaleja voi käyttää vain harvoin. No onpahan hommia jalkahoitajille jatkossakin! 😉

 4. Mira Rinne
  heinäkuu 25, 2018 / 1:56 am

  Täytyy myöntää, että mulla jalat joutuvat kärsimään laiminlyönnistäni (minkä valitettavasti myös huomaa niistä) eli kiitos tästä inspiroivasti toteutetusta muistutuksesta! :)Mira | http://fashionpoetry.eu

Vastaa