Testissä 2 x tehokas vartalokuorinta ja infopaketti kuorinnasta!

Olen saanut postaustoiveita vartalon ihon oikeaoppisesta kuorinnasta. Joten tässä tulee. Aluksi yleistä ihonkuorinnasta:


Miksi ihoa kannattaa kuoria?
Kuorinnan tarkoitus on poistaa ihon pinnalle kerääntyneitä kuolleita soluja, jotka tekevät ihon pinnasta samean ja epätasaisen vaikeuttaen muiden hoitoaineiden imeytymistä. Iho saattaa myös tuntua aika ajoin karhealta ja hilseilevältä. Kuorinta myös stimuloi solujen uudistumista. Kuorinta poistaa tämän ylimääräisen solukerroksen, jotta iho olisi pehmeämpi, kimmoisampi ja heleämpi. Kuorinnan säännöllinen tekeminen edesauttaa myös siinä, ettei iho tukkeudu yhtä helposti.

Kuinka usein ihoa kannattaa kuoria?
Normaalia, tervettä ihoa voi kuoria kerran tai kaksi viikossa. Jos sinulla on kuiva iho, kuorinta kerran tai pari kuukaudessa riittää.

Millä kuorinta kannattaa tehdä?
Sopivaa kuorinta-ainetta valittaessa olisi tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että tuote vastaa oman ihon yksilöllisiä tarpeita. Onko sinulla kuiva, rasvoittuva vai herkkä iho? Hyvä nyrkkisääntö on se, että mitä herkempi iho on, sitä hellävaraisempi kuorinta-aine kannattaa valita.

Miten kuorinta tehdään? Kuorinta-aine hierotaan kostealle, puhdistetulle iholle pyörivin liikkein. Kuorinnan kanssa kannattaa olla herkkä otteissaan: kovin ottein hankaaminen voi vaurioittaa ihoa. Muista, että kasvoille ja vartalolle on omat kuorinta-aineensa. Iho kannattaa kosteuttaa kuorinnan jälkeen hoitovoiteilla vartalovoilla tai -öljyillä, kun iho on valmis vastaanottamaan ja hyödyntämään niiden tehot.

Kuorinta vartalolle: Kiinnitä erityistä huomiota kyynärpäihin, käsivarsiin ja polviin, joissa iho on karheampi. Vartalokuorinnan rentouttavaa vaikutusta voi tehostaa levittämällä tuotteen saunassa. Parhaimmat tuloksen saa, kun levittää kuorinnan jälkeen iholle vartalovoita tai öljyä. Esimerkiksi itseruskettavat aineet sekä ihoa heleyttävät voiteet levittyvät sileälle ja hyvin kosteutetulle iholle paremmin ja antavat siistimmän lopputuloksen.

Älä kuori liikaa: Liiallinen kuorinta aiheuttaa sen, että ihon kunto heikkenee, se ärtyy ja altistuu herkemmin esimerkiksi auringon UV-säteilyn aiheuttamille vaurioille. Ylikuoriminen voi aiheuttaa ihossa myös tulehdusreaktion ja ihon ikääntymisprosessi voi nopeutua.

Milloin kuorintaa ei pidä tehdä? Jos ihossa on haavaumia, tai hipiä on erityisen herkkä tai arka. Kuivaa ihoa ei kannata myöskään kuoria usein.

Sitten esittelen kaksi kaksi kesään sopivaa vartalonkuorintaa, joissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Lumene Harmonia turvekuorinta vartalolle.
Pehmentävä, öljypohjainen ja pohjoista pakurikääpää sisältävä koostumus ravitsee suolan kuoriessa pois kuivunutta ihoa. Ihosta tulee silkinpehmeän tuntuinen ja terveen näköinen. Superruokana tunnetun, yhden maailman tehokkaimpiin luonnon antioksidantteihin kuuluvan pohjoisen pakurin sisältämät mikroravinteet tukevan ihon omaa toimintaa, jotta se säilyisi kauniin harmonisena ja täydellisen elinvoimaisena. Kosteutettu ja täynnä ravitsevia ainesosia oleva iho näyttää kauniin virheettömältä, hehkuvan hyvinvoivalta ja huokuu tasapainoa.

Käyttö: Levitä 1-2 kertaa viikossa kostealle vartalon iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tuote on 98-prosenttisesti vegaaninen.

Kokemus: Tämä turvetta ja suolaa sisältävä vartalokuorinta sopii suomalaiseen saunarituaaliin kuin nenä päähän. Tuote on riittoisa ja levittyy hyvin. Kuorii ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän raikkaan tuoksuiseksi. Tämä yhdistettynä mökkisaunan kosteisiin löylyihin antaa lopputulokseksi lähestulkoon katharsiksen.

250 ml 21.90e Sokoksen verkkokaupassa.

 

– PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL
– SODIUM CHLORIDE
– GLYCERYL STEARATE
– PEAT
– KAOLI
– MIPA-COCOYL
– SARCOSINATE
– CETEARYL ALCOHOL
– POLYGLYCERYL-3 CAPRATE
– POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE
– POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE
– SILICA CAPRYLYL SILYLATE
– INONOTUS OBLIQUUS (CHAGA) EXTRACT
– PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL
– MALTODEXTRIN
– HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL
– LIMONENE, GERANIOL
– LINALOOL
– CITRONELLOL PARFUM (FRAGRANCE)

 

 

Nurme Sea Mineral Scrub

Syväpuhdistava kuorinta täyttää kylpyhuoneesi herkullisen raikkaalla piparmintun tuoksulla. Detox-vaikutteiset merimineraalit vilkastuttavat ihon verenkiertoa. Merisuola ja piparminttu yhdessä auttavat vähentämään selluliitin esiintymistä.

Käyttö: Levitä pieni määrä kostealle iholle pyörivin liikkein, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. Vältä hilseileviä ihoalueita.
Kokemus: Tuotteen piparminttuinen tuoksu herättää ihon ja aistit. Tuotetta ei tarvitse laittaa kerralla paljoa, joten se riittää vaikka läpi mökkikauden. Vaahtoaa hyvin iholla ja Olen tykästynyt tähän virolaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, jonka tuotteista osa tuotteista on jopa käsintehtyjä. Nurmen tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri tai tuoksuaineita.

300g noin 17e. Tuotteen voit tilata vaikkapa täältä.

– Maris Sal (Sea salt)
– Olea Europaea (Olive)
– Fruit Oil
– Simmondsia Shinensis (Jojoba)
– Seed Oil
– Sodium Benzoate
– Potassium Sorbate
– Mentha Piperita (Peppermint) Oil
– Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil
– Tocopherol (Vitamin E)
– Limonene

Vastaa