Tyylitsekkaus: Riina-Maija Palander!

Tapasin täällä Espanjassa kiinteistönvälittäjänä työskentelevän upean Riina-Maija Palanderin, joka raotti tyylinsä saloja.

Vaatekaappini kulmakivet?

Tyylini on selkeä ja klassinen. Suosin hyviä materiaaleja, leikkauksia ja istuvuutta. Vaatekaapissani on paljon istuvia coctailmekkoja, hyvin istuvia farkkuja ja kynähameita. Mieluiten töihin laitan kynähameen ja valkoisen silkkipaidan. Kaappini on täynnä ratsastushousuja, urheilutoppeja ja kisapaitoja. 
Väreissä rakastan tummaa sinistä, punaista ja beigeä. Nuorena käytin paljon muun muassa miesten pukuja, joita ostin kirppareilta. Olen muutoinkin uskalias pukeutuja. Olen tehnyt töitä mallina niin monia vuosia, että olen totaalisen sinut vartaloni kanssa. Se onkin onneksi todella helppo pukea oikeastaan mihin tahansa. 

Laukut vai kengät?
Sekä – että. Minulla on paljon Guessin laukkuja; käsilaukku saa olla tosi glitter ja voimakkaan värinen. Käytän myös paljon Guessin kenkiä, jotka saavat olla naiselliset ja glitteriset. Ostan paljon valkoisia tennareita, joita käytän farkkujen kanssa. Käytän paljon huiveja ja niitä myös hamstraan varastoon. 

Missä shoppailet?
Shoppailen ihan missä tahansa; olen ennakkoluuloton ja koluan mitä tahansa liikkeitä, mutta asialliset vaatteet haen Massimo Duttilta. En osta kertakäyttövaatteita ja siksi kiinnitän huomiota kankaan laatuun. En osta vaatteita kuin pari kertaa vuodessa; käytän edelleen farkkuja jotka olen ostanut 17-vuotiaana, samoin kuin minulla on tallessa kaikki hameet ja paidat noilta teinivuosilta ja käytän niitä edelleen. Tiedän mitä ostan ja mitä milloinkin haen, enkä tarvitse koskaan sovittaa vaatteita. 

Mihin menee eniten rahaa?
Suurin osa rahoista menee teknisiin ratsastusvaatteisiin, sillä vietän päivittäin satulassa aikaa parista tunnista kuuteen tuntiin; on selkeää että tällöin ratsastusvaatteiden täytyy yksinkertaisesti toimia. Ratsastusvaatteisiin menee eniten siis rahaa, vuodessa helposti pari tonnia, muihin vaatteisiin max tonni vuodessa.


Pahin tyylimokasi? 
En harrasta tyylimokia ainakaan omasta mielestäni, mutta oma hääpuku oli pahin tyylimokani; en ehtinyt käydä ostamassa hääpukua ja olin juuri synnyttänyt ja paino laski huimaa vauhtia joten puku roikkui päällä kuin rätti ja laahasi maata koska tippui päältä. 


Olen parhaimmillani? 
Olen parhaimmillani omassa elementissäni ratsastushousuissa ja topissa hevosen selässä. Kiinnitän huomiota ratsastusvaatteisiini ja olen aina huoliteltu tallilla; kunnioitan lajiani ja haluan olla edustava niin asiakkaiden kuin muidenkin tallilla olevien silmissä. En mene talleille likasissa vaatteissa koskaan. 

Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta?
En ole koskaan käyttänyt legginssejä, pyöräilyhousuja, collegehousuja/huppareita, enkä näe että koskaan ostaisin collegehousuja ja hupparia.

Riina-Maija leikkasi hiljattain pitkän tukkansa ja muuntui tummaveriköksi. Asukokonaisuus Espanjasta.
Riinis on heppatyttö henkeen ja vereen. Hame ja pusero ovat merkkiä Studio F, ostettu Meksikon matkalta Studio F -putiikista. Italialaisten kenkien merkkiä hän ei muista. 

Arvostan suuresti kommenttiasi!