Viikon ajatus + arvonnan voittajat!

Viikon ajatus: Nainen ei ole naiselle susi-kuten aina hoetaan. Tämä on minun kokemukseni. Itse olen niin onnekas, että olen saanut tavata elämässäni upeita naisia jotka auttavat, nostavat ja tsemppaavat toisiaan täydestä sydämestä. Ilman kateutta, tai ainakaan näkyvää sellaista. Haluaisin itsekin päästä siihen pisteeseen, etten enää kadehtisi ketään koskaan. Koska mikään mitä toisella on ei oikeasti ole sinulta pois. Sinulla on tässä vapaassa maassa aivan samat mahdollisuudet toteuttaa itseäsi kuin muillakin. Joillakin käy ehkä parempi tuuri tai ajoitus, jotta asiat menevät maaliin, mutta itse et voi muuta kuin tehdä parhaasi, tehdä täysillä ja toivoa parasta. Ja jokainen, joka apua saa, sitä itse tahtoo myös antaa -fraasi pitää myös kutinsa. Säveltäisin naisille laulun, mutta sen tekivät paremmin jo esimerkiksi John Lennon(Woman) ja Kaija Koo(Supernaiset). Eläköön NAISET!!!
Kiitos, että helteistä ja lomista huolimatta jaksoitte osallistua niin runsaslukuisina arvontaan! Oli mielenkiintoista kuulla kauneusvinkkejänne ja kuulla kesän luottotuotteistanne. Ykkösuosikkinne tuntui olevan vanha kunnon ripsari(missä ikinä olisimmekaan ilman sitä :D), sekä erilaiset kasvo- ja aurinkovoiteet.

Onnetar arpoi tällä kertaa Kokostarin Princess Eye Patch -silmänalusnaamiot Katta Siltavirralle Ouluun sekä Pink Lip Mask -huulinaamiot Anniina Långille Helsinkiin. Laitatteko osoitteenne tulemaan, niin postitan tuotteet. Kiitos osallistumisesta kaikille ja palataan taas syysarvonnan merkeissä!

Kuva on Ihana Nainen -elämyksen satoa. Siinäpä taas kaksi kaunista ja viisasta sukupuolemme edustajaa!

3 Comments

 1. Anniina Lång
  1 elokuun, 2018 / 8:24 am

  Testaan tällä kommentilla julkaiseeko tää kommentin heti että pystynkö laittaa osoitteen tähän.

 2. Anniina Lång
  1 elokuun, 2018 / 8:25 am

  Ilmeisesti julkaisee eli lähetän osoitteen jossain muualla 🙂 Asun muuten Mikkelissä, en tiedä miksi sijainti näyttää Helsinkiä 😀 !

  • Mia Malmi
   1 elokuun, 2018 / 3:39 pm

   Ok! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!