3 x hyvä nestemäinen huulipuna alle 15 eurolla!

Kun haluat sellaisen pysyvän huulipunan, joka ei kuivata huulia ja kiiltää Helsingistä Porvooseen saakka, ovat nestemäiset huulipunat vastaus. Pysyvyys on itselleni myös tärkeää, eli sellaiset punat, jotka eivät lähde pussatessa tai syödessä ovat kultaakin kalliimpia.

Nämä nestemäiset superpysyvät punat kuivuvat huulilla mataksi ja ne tuntuvat kuivilta päivän aikana. Itsestäni tuntuu, että ne enemmänkin sitovat kosteuden huulen sisään ja huuleni eivät rohdu tai repaloidu päivän aikana. Ne pitävät huulet kosteutettuina samalla kun tuovat niille väriä!

Tällä kertaa ajattelin siis listata tämän hetken lempparini nestemäisistä huulipunista nimenomaan alle 15 euron hintaluokasta. Tuotteet saatu pr-näytteinä.

1. Lumenen Nordic Chic nestemäinen mattahuulipuna luo huulille intensiivisen värin vain yhdellä kerroksella. Upea, mattainen lopputulos kestää koko päivän ja tuntuu miellyttävältä huulilla. Jouduin päivän päätteeksi oikeasti hinkkaamaan tätä pois meikinpoistoaineella, niin hyvin se pysyi.  Runsaspigmenttinen, ei-kuivattava koostumus levittyy huulille helposti yhdistäen huulipunan peittävyyden, huulikiillon miellyttävyyden ja lip stainin pysyvyyden – lopputulos kestää kohentelematta.

Kannattaa aloittaa rajaamalla huulet applikaattorin kärjellä ja täyttää sitten koko huulet punalla. Jos haluat luoda vielä vahvemman tuloksen, anna värin kuivahtaa muutamia sekunteja ja lisää sitten toinen kerros. Sävyjä voi myös sekoitella, eli jos haluaa tehdä esim. vaaleamman efektin huulten keskiosaan, niin voi levittää ensin tummempaa mattahuulipunaa ja päälle vaaleaa. Lopputulos toimii!

Ilmainen vinkki: Lumene on avannut vihdoin verkkokaupan ja avajaistarjouksena kaikki tuotteet saa -25 prosentin hintaan koodilla LUMENE25.

Koostumus: Täyteläinen
Lopputulos: Syvänpunainen, kestävä matta
Riittoisuus: Hyvä
Hinta: Noin 12 e.

lumene

Tässä Lumenen marjaisa puna huulilla.

huuli2

Tässä olen lisännyt päälle aavistuksen vaaleampaa sävyä, joten lopputulos on vaaleampi.

lumeen

Lumenen huulipunat löydät myös Eleveniltä.

2.  NYX Soft Matte Lip Cream ei ole huulipuna, mutta ei huulikiiltokaan. Se on huulipunavoide, joka levittyy huulille silkkisenä ja jättää himmeän mattaiselta näyttävän lopputuloksen.

Täydellinen nudepuna on itselläni aina ostoslistalla. Olen ihastunut Nyxin puniin, jotka ovat huulikiillon ja huulipunan sekoitus, joiden hinta ei päätä huimaa. Tämän hetken lempisävyni on Athens.

Koostumus: Pehmeän kermainen
Lopputulos: Persikkainen, himmeä matta
Riittoisuus: Hyvä
Hinta: Noin 6 euroa.

nyx

Tätä saa tällä hetkellä 6 eurolla Eleven-verkkokaupasta.

huuli3

3. Essencen Coast ń´Chill punat ilmestyivät jo vuosi sitten syksyllä, mutta niitä saa vielä ainakin Tokmannilta ja Kärkkäiseltä. Olen todella hurahtanut Essencen tähänkin sarjaan ja erityisesti näihin nestemäisiin malvanvärisiin huulipuniin, joita on tarjolla kahta sävyä, tummempi ja vaaleampi. Niitä voi myös sekoittaa keskenään ja siten saa taas luotua uuden sävyn. Omilla huulilla kuvissa tuo tummempi sävy, eli sävy 2 smooth&groove.

Koostumus: Samettisen matta.
Lopputulos: Huurteinen malva.
Riittoisuus: Hyvä.
Hinta: Noin 5 euroa.

essence-CoastnChill-Velvet-Matt-Liqu

Coast ń´chill sävy nro 2 Smooth&Groove. Saatavuutta kannattaa tiedustella esimerkiksi Tokmanneilta ja Kärkkäiseltä.

huuli

Smooth & Groove huulilla.

huuli8

Tässä vielä sävyt iholla, vasemmalla Nyx, keskellä Lumene ja oikealla Essence.

huuli9

Kolme hyvää ja edullista nestemäistä huulipunaa eri tilanteisiin.

Vastaa