4 x hyvä putsari alle 10 euron hintaluokasta!

Tässä tämän hetken suosikkejani alle 10 euron hintaluokasta. Aloitetaan putsareista, joiden suhteen olen melko kranttu. Olenkin iloinen, että tästäkin hintaluokasta löytyy laadukkaita tuotteita. Tuotteet saatu pr-näytteinä, mielipiteet omia.

Herbinalta on juuri tullut uusittu ihonhoitosarja, jota olen testaillut. Erityisesti haluan nostaa sarjasta kaksi puhdistustuotetta, nimittäin puhdistusvaahdon ja miselliveden. Molemmat hinta-laatusuhteltaan mahtavia.

Herbinalle kotimaisuus on kantava voima: Herbina-tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa, ja lähes kaikki tuotteet myös valmistetaan Itä-Suomen luonnonkauniissa maisemissa, Heinävedellä. Herbina-tuotteet saavat inspiraationsa ja voimansa luonnosta. Tuotteissa on hyödynnetty laajasti luonnon upeita raaka-aineita. Myös sana Herbina tulee luonnosta; se tarkoittaa latinaksi useiden kasvien yhdistelmää. Herbina-tuotteita tai niiden ainesosia ei testata eläimillä, ja kaikki Herbina-tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Tässä syitä edullisen hinnan lisäksi, miksi fanitan kyseistä sarjaa.

1.  Herbina puhdistusvaahto puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Se sisältää hoitavia ja rauhoittavia ainesosia sekä raikasta luomuruusuvettä. Tuloksena puhdas, raikas ja pehmeä iho. Tuotteessa on biohajoava koostumus. Tuote on dermatologisesti testattu.

Käyttöohje: Pumppaa vaahtoa kämmenelle ja hiero vaahto kostutetuille kasvoille. Huuhtele huolellisesti vedellä. Olen puhdistusvaahtojen ystävä, koska pidän niiden hellävaraisuudesta. Poistan huoletta silmämeikinkin tällä, eivätkä silmät ärsyynny.

150 ml purkki maksaa 5 euron luokkaa.

2. Herbina misellipuhdistusvesi on kolmitehoinen, raikkaan hedelmäisen tuoksuinen puhdistusvesi, joka poistaa meikin ja muut epäpuhtaudet, sekä virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Misellivesi sisältää kosteuttavaa betaiinia ja ksylitolia sekä ihoa virkistävää tyrniuutetta ja appelsiininkukkavettä. Tuote on dermatologisesti testattu ja pakkaukset kierrätettäviä.

Käyttö on maailman helpointa: Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi pois kevyt meikki ja lika iholta. Vahvemman silmämeikin poistoon suosittelen silmämeikinpoistoainetta. Tuotteen jälkeen tarvitsee kosteuttavaa/rauhoittavaa voidetta, aivan kuten veden kanssa tapahtuvan puhdistuksenkin jälkeen.

150 ml riittoisa pullo noin 5 euron luokkaa.

3. Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine facial Wash – pesuneste on kaksivaikutteinen: se avaa ihohuokoset ja tekee ihosta mattapintaisen. Auttaa avaamaan ihohuokoset: koostumus syväpuhdistaa ihon ja tekee siitä raikkaan näköisen. Raikas sitrustuoksu tekee jokapäiväisestä kasvojen puhdistuksesta virkistävän kokemuksen. Hyvä täsmätuote rasvaiselle ja sekaiholle. Vähentää selvästi kiiltoa: koostumuksen on kliinisesti todistettu poistavan välittömästi 77%* ylimääräistä talia.  Tuote ei kuivata ihoa, mutta vaatii toki normaalin rasvauksen käytön jälkeen.

Käyttöohje: Hiero puhdistusgeeliä kostutetuille kasvoille aamuin illoin. Huuhtele huolellisesti. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Vain ulkoiseen käyttöön. Kätevä pumppupullo takaa, ettei tuotetta mene hukkaan. Itselläni purkki kestää kuukausikaupalla, toki käytän muitakin puhdistustuotteita samanaikaisesti.

200 ml erittäin riittoisa pakkaus maksaa noin 7-8 euroa.

4.  ACO Micellar Cleansing Water on kolmitehoinen puhdistusvesi kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa ihon, poistaa kasvo- ja silmämeikin ja kosteuttaa ihoa ja on kaltaiselleni nopeutta ja helppoutta rakastavalle kasvojenpuhdistajalle unelmatuote.
Se sisältää rauhoittavaa provitamiini B5:sta ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hellävarainen hajustamaton koostumus pehmeyttää ja tekee ihosta sileän, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Käyttö: Kostuta vanulappu puhdistusveteen ja pyyhi kasvot kauttaaltaan hellävaraisesti. Ei huuhdella, mutta kosteusvoide on paikallaan käytön jälkeen.

Normaalihinta 10 euroa, mutta on nyt Yliopiston apteekin verkkokaupassa alle 9 euroa.

Mitä suosikkeja sinulla on tästä hintaluokasta? Kerro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. syyskuu 10, 2018 / 12:20 pm

    Herbinan tuotteet ovat kyllä verrattoman hyviä. Olen käyttänyt aika monta tuotetta vuosien varrella ja käytän edellenkin, eikä voi pahaa sanaa sanoa niistä:) Itse tykkään eniten voideputsareista ja Lumenen Klassikko -sarjasta löytyy kiva ja edullinen puhdistustuote, joka kulkee tosin nimellä Pehmeä puhdistusmaito, mutta minusta se on enemmän voidemaista kuin maitomaista. Myös Lumenen Hellä -sarjassa on kiva ja edullinen voideputsari, ainakin tykkäsin ko. tuotteesta ennen muinoin.

Vastaa