5 x syyskuun suosikit + päivän meikki!

Nyt se syksy sitten tuli! Huh, kun eilen kävelin pimeässä illassa kotiin, niin tuuli oli hyytävä. Tästä se kaamos alkaa, hah. No, onneksi voi vielä nauttia aurinkoisen kirpakoista syyspäivistä ja väriloistosta, ennen kuin puut riisuutuvat lopullisesti alastomiksi ja sade, viima ja pimeys valtaavat maan. Mutta ei masennuta! Luetaan hyviä kirjoja, katsotaan Netflixiä ja hurmaannutaan kauniista asioista, kuten kauniista vaatteista ja laadukkaasta kosmetiikasta. Listaankin  nyt syyskuun viisi lempparituotettani, joilla tein päivän meikin, eli mukana on hyvä meikkivoide, huulipuna, ripsari, kajali,  ja peitevoide. Tuotteet saatu pr-näytteinä. Postaus sisältää myös kaupallisia linkkejä.

1.Meikkipohjan tein Clarinsin Skin Illusion -värivoiteella, sävyssä 107.  Clarinsin uutuusmeikkivoide on unelmankevyt ja pehmeä siirtymä kesän rusketusta korostavista mineraalimeikeistä peittävämpiin värivoiteisiin. Tämä seerumimeikkivoide antaa luonnollisen lopputuloksen. Kiinnitin meikin tuttuun tapaan Laveran irtopuuterilla, josta kerroin täällä.

fullsizeoutput_1c41

Voit tilata tämän seerumimeikkivoiteen hintaan 42,20e euroa täältä.

 

fullsizeoutput_1c44

P9140614

Syksyisin tekee mieli aloittaa uutta, kuten nyt tuo minun ja Souliinan tubekanava, josta viime postauksessa kerroin.

fullsizeoutput_1c42

Tämä on L.A.Girl -sarjan PRO.conceal -peitevoide on maahantuojan mukaan heidän myydyin tuotteensa, enkä ihmettele. Ensimmäinen peitevoide Joe Blascon lisäksi, joka oikeasti peittää tummat silmänaluseni ja muutkin ihon virheet. Hintakaan ei tällä päätä huimaa, eli tuubin saa alle 5 eurolla ainakin Cocopandan nettikaupasta.

syys10

Essence syysuutuuksista löytyi tämä mahtava ripsari, joka maksaa alle 5 euroa. Tokmanneilta ja Cittareista ainakin saa.

fullsizeoutput_1c40

Ja samalta merkiltä ihana tehostekajali silmille. Mun katseen salaisuus usein on juuri vihreä tai turkoosi kajali annosteltuna sopivasti silmän ylä-tai alaluomelle. Rajaukset teen normisti mustalla linerilla, mutta päälle saatan lisätä väriä.

isadora

5. Huulet punasin Isadoran Lip Desire Sculpting Lipstickillä, uutuussävyssä 76 Ginger Brown 3,3 g, sen suositushinta on 15,90 euroa, mutta Eleveniltä saat sen nyt hintaan 13.30e. IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick on voidemainen huulipuna, jonka henkäyksen kevyt koostumus tuo huuliin täyteläisyyttä. Huulipuna sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä ja runsaan näköisinä. Huulipunan muotoiltu kärki mahdollistaa tuotteen tarkan ja helpon levityksen.

P9140622

Lopputulos oli raikkaan syksyinen, syksyn lehtien värinen.

 

Share:

Vastaa