Black&White-asennemekko toimistolle!

Elämä ei ole mustavalkoista, mutta pukeutumisessa mustavalkoinen toimii aina. Mustavalkoinen yhdistelmä on klassikko, joka on aina muodissa. Musta ja valkoinen voivat olla klassinen ja hienostunut, mutta myös hauska ja rento sekoitus. Arkilookin kanssa voi leikitellä tai sitten pysyä hillitymmällä linjalla. Erilaisten mustavalkoprinttien sekoittaminen rohkeasti tekee asusta hauskan ja nuorekkaan – tosin printtien kanssa täytyy tokiolla tarkkana, mikä sopii toiseen ja mikä ei. Asussa kannattaa aina olla vähintään yksi yksivärinen vaatekappale. Minulla se oli tällä kertaa nahkatakki ja tietenkin kengät.

Löysin taas Oasikselta jotain päräyttävää, nimittäin mustavalkoisen asennemekon. Se on todellinen boss lady -asu, joka päällä tuntee olonsa itsevarmaksi ja kykeneväiseksi mihin vaan. Mekko on miellyttävää pellavasekoitetta ja raidat menevät juuri oikeinpäin, eli pystysuoraan, joten siluetti on tällaista runsasvartaloista imarteleva. Ei pitänyt ostaa taaskaan mitään, koska olen pulassa jo täpötäyden vaatekaappini ja hoosiannaa huutavan luottokorttini kanssa, mutta Oasiksen showroomilta löytyy valitettavasti aina jotain, mitä ei tiennyt tarvitsevansa. Tämä mekko sopisi paitsi toimistolle myös vaikkapa yhtenäiseksi työasuksi johonkin kahvilaan tai hotelliin, eikö? Kannattaa piipahtaa Korkeavuorenkadulla tänään, maanantaina tai tiistaina. Syysuutuudet odottelevat siellä tai Oasiksen verkkokaupassa.  Showroom on tällä erää avoinna 18.9. saakka.

Kuvat: Pia Lehto-Halonen

fullsizeoutput_1a8d

Käy kurkkaamassa myös Instagramin  Stories-puolelta video!

fullsizeoutput_1b37

Peittävämmät hihat imartelevat alleja.

fullsizeoutput_1b38

Alle voi pukea mustan tai valkoisen topin.

fullsizeoutput_1b3b

Tässä asussa on asennetta!

fullsizeoutput_1b39

fullsizeoutput_1b3a

Mekko takaa.

P9140774

Edessä oleva solmu toimii kivana detaljina.

P9140773

Enter a caption

 

 

 

11 Comments

 1. syyskuu 15, 2018 / 4:48 pm

  Aivan mielettömän upea mekko! Voisin kotiuttaa tuollaisen itsekin heti! 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   syyskuu 16, 2018 / 3:38 pm

   Kiitos! Oasikselta löytyy. 🙂

 2. syyskuu 15, 2018 / 7:41 pm

  Kylläpä sopii sulle aivan huipusti! En oo koskaan tainnut itse omistaa yhtään vaatetta pystyraidoilla. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   syyskuu 16, 2018 / 3:39 pm

   Kiitos! Pystyraitaa on aika vähän saatavilla, miksiköhän? Kun se tekee kantajastaan kuitenkin yleensä pidemmän ja solakamman näköisen.

 3. syyskuu 15, 2018 / 7:48 pm

  On kyllä tosiaan ihan boss lady -mekko! Osuva kuvaus! Osaisipa itekin käyttää mekkoja, varmaan tulisi het pituuttakin lisää kymmenen senttiä tuolla mullekin 🙂

 4. Hymyillään blogi
  syyskuu 16, 2018 / 4:27 am

  Kaunis mekko ja sopii hyvin sinulle. Sulla on kyllä kauniita asuja blogissasi ja asenne kohdallaan. Ilo seurata uutuuksia täällä.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   syyskuu 16, 2018 / 3:39 pm

   Voi kiitos, kiva kuulla. 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   syyskuu 16, 2018 / 3:41 pm

   Kiitos, Mira! 🙂

 5. syyskuu 16, 2018 / 3:09 pm

  Tuo mekko sopii sinulle tosi hyvin, näytät upealta <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!