Uusi designer-vaatteiden lainaamo keskustassa!

Punavuoreen on ilmestynyt ihastuttava vaate- ja asustelainaamo muodin ystäville. Kävin tutustumassa paikkaan viime viikolla ja ihastuin ikihyviksi. Idean takana on kaksi vaatetusmuotoilijaa Reetta ja Raili, jotka haluavat tuoda vaihtoehtoisen tavan käyttää muotia ja tasapainottaa muotialan kenttää. Lainaaminen ostamisen sijaan, ei pelkästään ole ympäristöystävällisempää, vaan säästää kaappitilaa ja antaa pukeutumiseen uudenlaisia mahdollisuuksia. Maailmassa on niin paljon kestäviä, laadukkaita ja upeita designer-tuotteita. Heidän tavoitteenaan on tuoda nämä kaikkien saataville ja edistää kestävää kehitystä yksi lainauskerta kerrallaan.

Miten homma sitten toimii? Jos haluat esimerkiksi kaapissa käyttämättömänä lojuvan juhla-asusi kiertoon, voit lukea lisää täältä. Sinun ei siis tarvitse myydä vaatettasi tai luopua siitä, vaan voit tienata sillä. Kuulostaa järkevältä ja ekologiselta, eikö?

Jos taas etsit lainattavaa, kurkkaa tänne. Lainaamossa on ihailtava määrä hyväkuntoisia käsilaukkuja, joten jos olet ikinä haaveillut kulkevasi esimerkiksi Chanelin pythonnahkainen boy-laukku olallasi, on tämä nyt sangen mahdollista – ainakin viikon ajaksi.

Tämän Chanelin pythonnahkaisen laukun viikkovuokra on 365e. (Laukun ovh on 7300e)

HUSH HUSH on kerännyt yhden katon alle kaikki upeimmat luomukset, ja lainaajalla on mahdollisuus saada tyyliinsä potkua ilman, että tuotteita tarvitsee ostaa omaksi.

HUSH HUSH haluaa olla mukana toteuttamassa unelmaa täydellisestä outfitistä – oli kyseessä sitten tärkeät treffit, synttärit, häät tai vaikka se exän näpäytys.

Tähän Guccin laukkuun rakastuin välittömästi. Siinä on rokkia.

Eikä tässä Diorissakaan ole valittamista.

 

 

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!