Kiharat by Dyson – näin sinäkin pääset kampaajalle ilmaiseksi!

Jos olet yhtä laiska ja kiireinen hiustenlaitossa kuin allekirjottanut, niin vinkkaan sinulle mahtavasta tuotteesta ja palvelusta.  Miltä kuulostaisi, että saat kauniin kampauksen keskellä kaupungin vilinää täysin veloituksetta. Kaikki puhuvat nyt Dysonin ilmakihartimesta ja pitihän minunkin käydä se testaamassa. Kävin siis Dysonin pisteellä Stockalla testaamassa tätä supersuosittua Airwrap-ilmakiharrinta pisteellä päivystävän hiusmuotoilijan avustuksella. Olin pessyt hiukset edellisenä iltana eikä niissä ollut  mitään muotoilutuotteita alla ja silti kiharat ovat vielä tänäänkin tikissä. Vähän suihkittiin lakkaa lopuksi. Uskomatonta. Itse laite teki minuun vaikutuksen. Se on aivan uusi tapa muotoilla hiuksia. Se muotoilee ja kuivaa yhtä aikaa ilman kovaa kuumuutta. Lopputuloksena runsaat kiharat ja laineet. Omat hiukseni ovat melko kurittomat ja pörröttyvät helposti. Siksi oli mahtavaa saada siloitellut kauniit ja kiiltävät kiharat. Laite on niin suosittu maailmalla, että sitä jonotetaan viikkokaupalla.  Dysonin omat työntekijätkin saavat ostaa sen vasta jouluna itselleen. Kuten ehkä arvasitkin, ei laite ole halvimmasta päästä( 449e), mutta taatusti sen väärti. Laitteen voit ostaa Stokkalta tai Dysonin nettisivuilta. Käy kurkkaamassa instastoryn puolelta, miten kauniit kiharat syntyivät.
Sinäkin pääset testaamaan Dysonia varaamalla ajan heidän nettisivuiltaan. Samalla opit laitteen käytön kädestä pitäen ilman ostopakkoa. Eikä se ole vaikeaa!  Itse en todellakaan osaa tehdä kiharoita suoristusraudalla tms. , joten tämä on pelastus, todella. Laite on superyksinkertainen käyttää, eikä sinun tarvitse kuin antaa raudan napata kostea hius ja hoitaa homma puolestasi.  Voit myös föönata hiukset kauniin taipuisiksi. Varsinaista suoristusrautaa heillä ei ole, mutta saat hiukset föönattua melko suoriksi laitteella kyllä. Pisteellä oleva hiusmuotoilija auttaa sinua kaikessa. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä saanut todellakaan laitetta itselleni (ostan sen kyllä jossain vaiheessa), haluan vain suositella tätä mahtavaa palvelua kaikille!

fullsizeoutput_1ffcPA260158fullsizeoutput_1ffefullsizeoutput_1ffd

 

 

Share:

7 Comments

 1. lokakuu 27, 2018 / 11:34 am

  Ihanat kiharat! Itsellä reissusta Stockalle asti tulisi valitettavasti turhan kallis kun ei ole nyt tällä hetkellä tarvetta Helsinkiin lähteä 😀

  • malmimia
   Kirjoittaja
   lokakuu 27, 2018 / 12:52 pm

   Kiitos! Mutta sitten, kun lähdet, niin varaa ihmeessä aika tuonne. Ihanaa hemmottelua!

 2. lokakuu 28, 2018 / 12:29 pm

  Tuli kyllä upeat kiharat! Itsekin olen tästä kuullut, täytyykin käydä kurkkaamassa kun seuravaaksi tie vie Helsinkiin.

 3. lokakuu 29, 2018 / 4:38 pm

  No mut hei wau! Olenkin törmännyt tähän mut hinta jäi jonnekin mun verkkokalvoille kummittelee

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   lokakuu 30, 2018 / 8:00 pm

   Joo, tää ei oo halvimmasta päästä, mutta pitäisi olla hintansa väärti (449e). En kyllä itsekään tiedä, koska tämän pystyn hankkimaan.

 4. lokakuu 29, 2018 / 5:56 pm

  Tuollaista kiharaihmettä tarvittais kyllä aikas kipeesti tännekin! 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   lokakuu 30, 2018 / 8:01 pm

   Haha, joo, olispa ihanaa, kun joka päivä joku taikoisi tukan kuosiin!

Arvostan suuresti kommenttiasi!