Terkut Marbellasta, uusi video ja Kirjamessulippujen voittaja!

Hello pitkästä aikaa. Täällä on ollut sadetta ja paistetta, enemmän kuitenkin onneksi jälkimmäistä. Viikko on mennyt nopeasti ja launtaina-yönä lennetään takaisin Suomeen. Ehdin sunnuntaina iltapäivällä piipahtaa I Love Me -messuilla ja onneksi niin. Maanantaista alkavat sitten kunnon hulinat, eli kalenteri on ihan tukossa työmenoista ja kaikenkarvaisista blogijutuista. Ja jotkut ovat kyselleet, mitä tapahtuu Tyttöjen ilta-kanavalle tulevaisuudessa, kun emme sitä enää Souliinan kanssa tee. Meillä eivät aikataulut kohdanneet, mutta kanava on ihan voimissaan, tuotan sitä hetken ihan itsekseni ja jatkossa siellä tulee olemaan vierailevia tubettajia, haastatteluita, tapahtumia ja muuta hauskaa.  Eli juuri sitä sitältöä, mitä kaipasitte.

Tällä viikolla tein matkailuvideon Marbellasta, joka sisältää myös täällä asuvan kuvataiteilija Maiju Tirrin haastattelun.  Toivottavasti se tuo hitusen lämpöä ja valoa sinne Pohjolaan! Tsekkaa video täältä tai etusivun videolinkistä.

Ja sitten Kirja- ja ruokamessuille 2 pääsylippua voitti shuumonen@gmail.com. Onnea! Toimitan liput sähköpostilla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

IMG_6134

 

 

Share:

Vastaa