Uusia tuulia ja viikon kohokohdat!

Viime viikko oli yhtä hulinaa. Oli töitä, pr-päiviä ja perhearkea. Niin, ja perustettiin Business Woman -blogin  Pia Lehto-Halosen kanssa yhteinen tubekanava. Se tuntui luontevalta, koska olemme muutenkin tekemisissä viikottain ja meistä on tullut viime vuosina hyviä ystäviä. Vierivä kivi ei sammaloidu, tuumimme ja päätimme tehdä hyppäyksen nuorten hallitsemaan tubemaailmaan. Kanava tulee täydentämään blogejamme ja tuumimme, että yhdessä saa enemmän aikaan kuin yksin. Teemme tätä niin kauan kuin hyvältä tuntuu ja tekeminen lähtee meistä itsestämme, eli aiomme toteuttaa villeimmätkin ideamme. Punaisena lankana kanavalla ovat tyttöjen jutut, kuten vaate- ja kosmetiikkalöydöt sekä vierailut erilaisissa tapahtumissa. Syvällisempääkin sisältöä on luvassa. Aiomme haastatella mielenkiintoisia ihmisiä eri aloilta, niin taviksia kuin julkkiksiakin. Eli käy ihmeessä tilaamassa kanavamme, niin pysyt kärryillä kaikesta!

miapia6

Kiitos Bobbi Brown!

miapia3miapia5Tässä viikon kohokohdat:

Maanantaina olin Sykkeen kuvauksissa, mikä oli todella mielenkiintoista. Pääsimme vierailemaan sairaalan uusissa kulisseissa Konalassa. Tapani mukaan tietenkin eksyin, koska lähdin bussipysäkiltä väärään suuntaan ja kuski vielä neuvoi väärin, mutta ei se mitään. Löysin ajoissa perille ja oli sähellyksesta huolimatta  todella kiva iltapäivä.  Näimme Neloselle siirtyvästä sarjasta ensimmäisen jakson ennakkoon ja voin kertoa, että se jatkuu vähintäänkin yhtä mielenkiintoisena kuin tähänkin saakka. Koko näyttelijäkatras oli paikalla avoimena ja hyväntuulisena ja toimittajan näkökulmasta se on aina hyvä asia.

Tiistaina olin työkeikalla Dinox-kuntoilulaitteiden infossa hotelli Glossa.
Tilaisuus oli  rento, mutta informatiivinen ja näin paljon työtuttuja, joten siellä vierähti tunti jos toinenkin haastatellessa ja rupatellessa. Ja kaiken lisäksi Dinox lahjoittaa jokaisesta paikalla olleesta julkkiksesta summan Hope ry:lle, joka toimittaa sillä summalla liikuntalaitteita vähvaraisille perheille.

Keskiviikkona olin aamulla Milttonin kevään ja kesän mallistojen esittelyssä.
Sitten piipahdin Republicissa ja sieltä matkasimme blogikollegojen kanssa lentoyhtiö FlyDubain Suomen-lanseeraukseen, joka pidettiin ravintola Olossa. Tapasimme FlyDubain väkeä ja kuulimme matkailualan uutisia. Olen matkustamassa Dubaihin hiihtolomalla, mutta olemme jo varanneet Finskiltä jo lennot, joten tällä kertaa en pääse vielä testaamaan tuota uutta yhtiötä. Aion kyllä ehdottomasti vielä lentää heidän kanssaan, sillä heillä on kyllä hyviä tarjouksia ja jopa oma bisnesluokka, mikä on ns. halpalentoyhtiölle aika harvinaista.

Torstaina oli Marsaanan kevään ja kesän mallistojen esittely, mukana oli sekä muotia että kosmetiikkaa.  Sieltä jatkoimme ravintola Palaceen, jossa Chance Suomi esitteli kaikenkokoisten naisten alusvaatemuotia upean muotinäytöksen muodossa. Näytöksen juonsi ihana Karita Tykkä ja paikalla oli taas kerran paljon kivoja ihmisiä.

asu5

Torstaina Marsaanassa.

asu4

Mekko/Vero Moda

Perjantaina Bobbi Brown kutsui meidät Stokkalle meikkiin ja teki meistä niin kauniita, että huh huh! Jopa mieheni huomasi, että nyt on jotain tehty, ja se on harvinaista se. Upean pikkujoulumeikin kanssa kelpasi kuvata insertti ensimmäiselle videollemme. Ja mennä tietenkin Töölön Pilatesstudiolle kasvopilatekseen, jonka jälkeen meikki oli entistä ehompi. 😀 Nivea järjesti tuon ihanan rentouttavan tilaisuuden perjantai-illaksi. Sen jälkeen oli ihana mennä kotiin tilaisuudesta saamiemme uutuustuotteiden ja Helsingin Vilasukkatehtaan lämpöisten sukkien kera.

Lauantaina piipahdin Kirjamessuilla ja näin sielläkin paljon tuttuja plus tietenkin tutustuin kirjauutuuksiin.

Sunnuntaina, eli tänään ehdin ekaa kertaa tällä viikolla urheilla, eli olin jumpassa ja ah, kuinka se teki hyvää! Katso tuolta ensimmäiseltä videoltamme  lisää tunnelmia viikon varrelta!  Nyt on vuoden pimein aika, joten sytyttäkäämme kynttilät ja toivokaamme, että aurinko ensi viikolla näyttäytyisi edes päiväsaikaan. Voimia syksyyn ja paljon iloa ja valo iltaan!
niveanivea2

Share:

Vastaa