Alekoodi luottokampaajalleni Punavuoreen!

Tiedättekö, kun ihmisellä on se vakikampaaja, joka vähän on kuin puoliso? Itselläni on ollut vakikampaaja Punavuoressa jo yli 10 vuotta. Löysin Tanjan ja Image Liftin äitiyslomalla ollessani ja lähdin jopa synnyttämään suoraan hänen kampaamostaan. Tanja on myös tehnyt minulle lukuisia kampauksia ja meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin,  mm. Linnan juhliin.  Nyt Tanja itse on hurmaavan Emilia-vauvansa kanssa äitiyslomalla ja kampaamoa pyörittää ihastuttava Ailica, joka loihti tänään minulle uuden tukan.  Nyt sinullakin on mahdollisuus kokeilla tätä Punavuoren salattua helmeä. Koodilla cincin saat -15 prosenttia KAIKISTA kampaamopalveluista, myös microblading-kulmista.
Koodi on voimassa vuoden loppuun, toimi siis nopeasti!

Ailican tavoitat numerosta 358 44 300 6554 tai voit tehdä ajanvarauksen suoraan nettisivuilta.

hius5

Tässä Tanja teki meikin ja hiukset ystäväni Hannan häihin toissa kesänä

Tu­tus­ta kam­paa­jas­ta on asi­ak­kaal­le suu­ri hyö­ty. Ko­ke­mus ja yh­tei­nen sä­vel asi­ak­kaan kans­sa ta­kaa­vat on­nis­tu­neen lop­pu­tu­lok­sen. Jo muu­ta­mien käyn­ti­ker­to­jen jäl­keen asi­ak­kaan maku ja hius­tyyp­pi tu­levat tutuik­si. Vakikampaaja tietää min­kä­lai­sis­ta hius­mal­leis­ta ja -vä­reis­tä pidät ja mi­ten hiuksesi re­a­goi­vat eri­lai­siin tuot­tei­siin. Siksi itse usein istun tuoliin ja pienen konsultaation jälkeen annan kampaajan hoitaa hommansa. Olen ollut Tanjan ja Ailican käsittelyssä punapää, karamelli, tummanruskea, ja nyt mustatukkainen. Minulla on ollut polkkatukka, pitkä tukka, otsatukka ja jatkeita. Pitkään he tekivät minulle myös rakenneripsiä, kunnes päätin luopua niistä kokonaan. Sen jälkeen olen ottanut heiltä ripsipermanentin, josta kerroin täällä sekä sinettipidennykset, joista kerroin täällä.

hius8

Sinettipidennykset in action.

Am­mat­ti­mai­sen ja hy­vän­tuu­li­sen pal­ve­lun ohel­la Image Lift tun­ne­taan myös laa­jas­ta va­li­koi­mas­ta edul­li­sia par­tu­ri­kam­paa­mo­tuot­tei­ta. Sham­poi­den, hoi­to­ai­nei­den ja lu­kuis­ten muo­toi­lu­tuot­tei­den li­säk­si va­li­koi­maan kuu­luu myös hius­vä­re­jä, kasvonaamioita ja koruja mo­neen ma­kuun.

Vakikampaajaa ei voi pettää, mutta jos sen tekee, ovat perustelut oltava HYVÄT. Esimerkiksi jos sinulla on akuutti tukkakriisi, etkä saa aikaa häneltä viikkoon, niin syrjähyppy on sallittu. Tai tietenkin matkoilla, yms. Tee siis syrjähyppy nyt minun luvallani ja mene kokeilemaan Ailican taitavaa kädenjälkeä!

hius6

Liukuvärjäys by Ailica

Image Liftiin on tulossa ensi viikon alussa kirkasvalolamppu, jonka valoon voit paeta harmaata marraskuuta, nauttia virkistävää erikoiskahvia(latte, capuccino, espresso) ja ottaa vaikka koirasi mukaan. Kampaamo on siis erittäin koiraystävällinen ja Ailicalla on oma yorkshirenterrierinsä joskus mukana.  Pieni kodikas kampaamo sijaitsee Punavuoressa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ratikka 3 ja bussit 14 ja 18 pysähtyvät viereen. Osoite on Iso Roobertinkatu 33, 00120 Helsinki.

hius4

Kiharat by Ailica

 

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!