Huippumeikkaajan Top5 -tuotteet!

Pääsin pari viikkoa sitten huippumeikkaaja Ilkka Ruotsalaisen käsittelyyn Helsingin Stockmannin Lancôme -pisteellä. Hän taikoi ”luonnonkauniista” pärstästäni upean vain 45 minuutissa. Siinäpä vasta ammattitaitoa! No, Ilkka tiimeineen on meikannut jo vuosien ajan esimerkiksi Glorian muotinäytöksiä sekä Tanssii tähtien kanssa -tanssijat, juontajat ja tuomarit joka sunnuntai, joten eiköhän siinä hektisen muotinäytöksen ja suoran lähetyksen alla nopeutta ja tarkkaa jälkeä opi. Hän löysi heti minulle sopivat sävyt ja toiveestani lupasi paljastaa 5 luottotuotettaan Lancômelta. Näitä ilman hän ei siis koskaan tee Lancôme-meikkiä ja ne löytyvätkin aina hänen pakistaan. Nyt kerron teillekin, mitä ne ovat. Elevenillä on mukavia alennuksia Lancômesta, joten linkkasin tuotteet sinne.

SAAT 15% ALENNUKSEN ELEVENIN KOKO VALIKOIMASTA – VAIN LAUANTAINA 17.11.
Varaslähtö Black Friday -ilotteluun! Käytä koodia: PINKSATURDAY.

*tuotteet saatu pr-näytteinä.
*postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

1. Lancômen Teint Idole Ultra Foundation on saanut uuden, ylellisen ilmeen, mutta suosittu koostumus on säilytetty ennallaan. 24 tunnin kestävyyden ansiosta sitä ei tarvitse kohennella päivän mittaan. Täysin peittävä meikkivoide muodostaa samettisen mattapinnan ja on saatavana eri ihonsävyille sopivissa sävyissä. Itselläni on sävy 048.

Ilkan vinkki: käytä Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen alla Lancôme Fresh Mattifying Primeria.

lan1

Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen löydät täältä.

2. Lancôme Grandiôse Eyeliner

Lancôme Grandiôse Eyeliner -rajaustuotteessa on innovatiivinen, 35 astetta taipuva varsi, jonka ansiosta molemmat silmät on helppoa meikata mukaillen niiden muotoa. Taivutettava rajaustuote ulottuu tarkasti ripsien tyveen ja luo pitkäkestoisen, mattaisen lopputuloksen. Nestemäisen rajaustuotteen kapea kärki mahdollistaa sekä ohuempien että paksumpien rajauksien tekemisen. Mattainen ja pitkäkestoinen lopputulos.

Ilkan vinkki: Silmänympärykset kuivuvat helposti päivän kuluessa. Helppo tapa raikastaa katse on taputella meikin päälle silmänympäryseerumia. Kun seerumi on koostumukseltaan ohuen geelimäistä, meikki ei sotkeennu. Puuterointia tai muitakaan lisätoimenpiteitä ei tarvita. Ilkan tuotevalinta kirkkaampaan katseeseen olisi Lancômen Génifique Yeux Light Pearl-silmänympäryseerumi.

lan2

Lancôme Grandiôse Eyelinerin löydät täältä.

3. Lancôme Hypnôse Star Eyes Palette

Lancôme Hypnôse Star Eyes Palette -luomiväripaletti yhdistää viisi tyylikkästä ja eleganttia sävyä, joiden avulla luot hienostuneen katseen. Neljä toisiinsa sointuvaa luomiväriä ja yhden rajausvärin sisältävän paletin avulla luot helposti ammattilaistasoisen silmämeikin. Luomivärejä voidaan käyttää myös kostealla siveltimellä intensiivisyyden lisäämiseksi. Pakkaus sisältää 2 sivellintä.

Ilkan vinkki:  Laadukkaat applikaattorit kiinnittyvät magneetilla rasiaan, minkä ansiosta ne eivät putoa. Teen aina ensin silmämeikin ja sitten vasta meikkipohjan. Näin vältän poskille varisevan meikin.

IMG_7034

4. Lancôme Blush Subtil Cushion

Lancôme Blush Subtil Cushion -poskipunan sisältämät nestemäiset pigmentit antavat iholle raikasta hehkua ja uskomattoman kauniin sävyn. Viilentävän tunteen tuovassa tyynyposkipunassa on kerrostettava koostumus ja sävyn voimakkuutta voidaan säädellä tuotetta lisäämällä.

Pakkaus sisältää poskipunan levitykseen tarkoitetun vipan. Itselläni oli tästä sävy 24.
Ilkan vinkki: Mikään ei piristä samalla tavalla kuin runsaasti heleää poskipunaa.

 

lan8

Lancôme Blush Subtil Cushion -poskipunan löydät täältä.

5. Lancôme Grandiôse Extrême Mascara

Lancôme Grandiôse Extrême Mascara on uusi extreme-versio upeasta Lancôme Grandiôse Wide Angle Fan Effect Mascara -ripsiväristä. Ripsiväri tuo äärimmäistä tuuheutta ripsien tyvestä kärkeen saaden katseen näytämään avaralta. Erittäin pitkäkestoinen koostumus ja intensiivisen musta Noir Extrême -sävy antavat katseelle kestävää syvyyttä. Ripsivärin ”Swan-Neck™”-varsi ja tarkka harja avaavat katseen Lancômen uuden levitysteknologian ansiosta.

Ilkan vinkki: Yleisin virhe ripsivärin levittämisessä on se, että sitä ei harjata aivan ripsien tyvestä asti ripsiin. Moni esimerkiksi aristaa mennä ripsiharjan kanssa niin lähelle silmää ja näin ollen väriä tulee helposti harjattua vain ripsien pituuksiin, mutta ei tyveen.

lan5

Grandiôse Extrême Mascaran löydät täältä.

lan7

Ilkan luottotuotteet. Huom! Nestemäinen poskipuna on kuvassa kiinteässä muodossa, koska Ilkan minulle käyttämä nestemäinen sävy oli lopussa.

 

Share:

8 Comments

  • malmimia
   Kirjoittaja
   marraskuu 19, 2018 / 6:47 pm

   Kyllä, ovat niin parhaita!

 1. marraskuu 18, 2018 / 6:37 am

  Kivoja tuotteita 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   marraskuu 19, 2018 / 6:51 pm

   Hyviä ja toki myös hintavia. Mutta riittoisuudella ja laadukkuudella maksavat itsensä taatusti takaisin.

 2. marraskuu 18, 2018 / 5:58 pm

  Lancômen tuotteita olen käyttänyt parikymppisestä ja vannon niiden nimeen! Ovat ihan huippuja. Käytän juuri tätä Lancômen Teint Idole Ultra Foundation meikkivoidetta ja pidän erityisesti siitä miten helppoa sitä on levittää. Aiemmin olin ripsivärien suurkuluttaja mutta nyt ripsipidennysten myötä käytän Lancômen ripsiväriä vain alaripsissä. Tuota harja on ihan super hyvä! Ja totta kai myös kaikki ihonhoitotuotteeni ovat Lancômen <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   marraskuu 19, 2018 / 6:50 pm

   Kiva kuulla! Itse luovuin ripsipidennyksistä muutama vuosi sitten ja sen jälkeen vaatimukset ripsarille ovat kovat, eli vain Lancomelta löytyy tarpeeksi pidentäviä ja tuuhentavia. Huippusarja, kertakaikkiaan.

 3. tuulanneli
  marraskuu 18, 2018 / 7:35 pm

  Lancome on laadukas sarja mutta minun aroille silmille ja herkälle iholle sarja ei valitettavasti sovi. Harmi, kun tuotteet ovat kuitenkin upeita.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   marraskuu 19, 2018 / 6:48 pm

   Harmi juttu! Onneksi on paljon hyviä sarjoja myös herkälle iholle.

Vastaa