Kauden kaunein pitsimekko + uusi video!

Yhteistyössä Mywear

Pitsimekko on pikkujoulun kirkkain tähti. Joulun trendeissä leikitellään materiaaleilla ja yksityiskohdilla: pehmeä sametti, chenille ja tekoturkis saavat vastakohdikseen metallinhohtoa, kimaltelevaa lurexia, timantteja ja paljetteja. Tämän joulun trendivärejä ovat sininen ja harmaa. Jouluun perinteisesti kuuluvista punaisen sävyistä muodikkaimpia ovat kirkkaat ja vadelman sävyt, kuten näimme edellisessä postauksessa päälläni olleesta pitsimekosta. Joulun klassikko on mywearin sininen pitsimekko, joka toimii luottovaatteena juhlassa kuin juhlassa myös joulun jälkeen. Pelkistetyssä pitsimekossa kangas itsessään pääsee pääosaan mekon leikkauksen pysyessä yksinkertaisena.

Mekon lisäksi pitsiä löytyy myös tunikasta, joka on juhlava vaihtoehto housuissa tai legginsseissä viihtyvälle. Yksinkertaisen neuletakin kanssa pitsitunika toimii arkivaatteena, joka muuntautuu iltamenoihin juhlavammaksi esimerkiksi riisumalla takin ja lisäämällä kaulaan asuun sopivan korun. Talvea kohden kukkakuvioiden värisävyt tummenevat dramaattisemmiksi ja juhlavuutta paitoihin saadaan paljettiyksityiskohdilla, timanttikoristeilla ja tekoturkiksilla koristelluilla kaula-aukoilla. Mywear-mallistosta löydät pikkujoulukauteen myös uuden, hieman juhlavamman lurex-ponchon mustana ja beigenä. Mywearin vahvuutena on vaatemerkin yhdisteltävyys ja monipuolisuus. Mywearissa on myös erityisesti huomioitu suomalaisille sopiva mitoitus.

Edellisessä postauksessa esittelin tuon punaisen version ja nyt tämän sinisen, josta varmaan värinsä puolesta tulee täällä Suomessa suositumpi, sininen kun pukee suurinta osaa suomalaisista. Ja miten kaunis tuo sinisen sävy onkaan! Hieman sähkönsiniseen shiftaava, upean juhlava. Ei seinäruusuille! Tämäkin asukokonaisuus maksaa alle 120e. Kaikki mywear-malliston vaatteet löydät täältä.

Toisen setin asu:

Pauliina -pitsimekko sinisenä (70% puuvilla, 30% polyamidi, XL-koko) 39,95€
Lux -keeppi (92% akryyli, 8% polyesteri, onesize) 29,95€
Leopardinilkkurit (kangas, 40 koko) 49,95€
(Leggarit ovat omat)

Koko asu yhteensä 119, 85e.

Kuvat Pia Lehto-Halonen
Kuvauspaikka Kalasatama

Katso myös uusi videomme, jossa paljastamme hauskoja faktoja elämämme varrelta. Videon löydät joko linkin takaa tai blogin etusivulta.

sini0

Tekoturkiksella saadaan asukokonaisuuksiin dramaattisuutta ja näyttävyyttä. Keeppi on lämmin ja näyttävä asuste, jolla saadaan yllätyksellisyyttä hieman arkisempaankin asuun.

sini1

sini2

Nämä leopardinilkkurit ovat kyllä tulleet jalkaani jäädäkseen. Niin mukavat ja silti persoonallisen näyttävät!

sini4sini5

sini6

Katsokaa nyt, miten kaunis ja elegantti tämä sininen on?

sini8sini9sini10sini12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa