Kauden kaunein pitsimekko!

Yhteistyössä Mywear.

Pitsimekko on pikkujoulun kirkkain tähti sanotaan Mywearin joulukampanjassa. Tämän joulun trendivärejä ovat heidän mukaansa sininen ja harmaa. Itse olen aiemmin vähän arastellut sinistä, mutta tietynsävyiset siniset pukevat minuakin. Jouluun perinteisesti kuuluvista punaisen sävyistä muodikkaimpia ovat kirkkaat ja vadelman sävyt, kuten näimme edellisessä postauksessa päälläni olleesta pitsimekosta.

Edellisessä postauksessa esittelin tuon punaisen version ja nyt tämän sinisen, josta varmaan värinsä puolesta tulee täällä Suomessa suositumpi, sininen kun pukee suurinta osaa suomalaisista. Ja miten kaunis tuo sinisen sävy onkaan! Hieman sähkönsiniseen shiftaava, upean juhlava. Ei seinäruusuille! Tämäkin asukokonaisuus maksaa alle 120e. Kaikki mywear-malliston vaatteet löydät täältä.

Toisen setin asu:

Pauliina -pitsimekko sinisenä (70% puuvilla, 30% polyamidi, XL-koko) 39,95€
Lux -keeppi (92% akryyli, 8% polyesteri, onesize) 29,95€
Leopardinilkkurit (kangas, 40 koko) 49,95€
(Leggarit ovat omat)

Koko asu yhteensä 119, 85e.

Kuvat Pia Lehto-Halonen
Kuvauspaikka Kalasatama

sini0
Tekoturkiksella saadaan asukokonaisuuksiin dramaattisuutta ja näyttävyyttä. Keeppi on lämmin ja näyttävä asuste, jolla saadaan yllätyksellisyyttä hieman arkisempaankin asuun.
sini1
sini2
Nämä leopardinilkkurit ovat kyllä tulleet jalkaani jäädäkseen. Niin mukavat ja silti persoonallisen näyttävät!
sini4
sini5
sini6
Katsokaa nyt, miten kaunis ja elegantti tämä sininen on?
sini8
sini9
sini10
sini12

Eikö tullutkin aika taiteellista settiä, kun Business Woman-blogin Pian kanssa Kalasataman urbaaneilla kulmilla kuvattiin. Vähän oli vilakka!

Arvostan suuresti kommenttiasi!