Polhemin Meksikobileissä + päivän asu!

Harmaudesta huolimatta sisälläni paistaa aurinko. Niin paljon ihania juttuja ja ihmisiä, etten kestä. Voisinpa kertoa teille eräästä uudesta itselleni kenties urani tähän saakka tärkeimmästä projektista, mutten ihan vielä….Nyt on elämässä selvästi hyvä vaihde silmässä ja osaan siitä nauttia, koska olen kokenut toisenlaisiakin aikoja. Viime vuosi meni tummemmissa sävyissä, muistatte varmaan paniikkikohtaukseni Pariisissa ja muut ikävät jutut. Itse en niitä enää haluaisi muistella, koska nyt nautin tästä seesteisestä vaiheesta, kun kaikki todellakin tuntuu olevan hyvin. Ja olen huomannut, että iloinen mieli vetää puoleensa lisää hyvää, eli syntyy sellainen positiivisuuden kierre. Kuten tiedätte, ei negatiivistakaan kierrettä ei ole vaikea luoda, joten kannattaa keskittyä positiiviseen. Tunnen olevani niin piloille hemmoteltu, kun eilen pääsin taas ammattimeikkaajan käsittelyyn!!! Nyt oli vuorossa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman meikitkin tekevä Ilkka Ruotsalainen, joka taikoi minulle iltalookin Lancome-tuotteilla ja paljasti samalla luottotuotteensa, teen niistä oman postauksen pian.  Olin saanut lahjakortin meikkiin osallistuessani elokuussa  Lancomen Onnellisuuden iltapäivään. Eilen sai kyllä nauraa sydämensä kyllyydestä, mikä lisäsi elinvuosia varmasti ainakin kolminkertaisiksi. Olin sisustussuunnittelija-ystäväni Sadun kanssa Polhemilla, jossa meitä odotti värikkäät meksikolaistunnelmat. No mehän vetäisimme sombrerot päähän, margaritat huiviin ja pistimme hulinaksi.  Kun vielä Kivilahden Klara liittyi seuraamme, ei riemulla ollut rajoja. Kuvasimme tilaisuudesta videopätkää myös CincinbyMia&Pia -kanavalle, ja koitan saada sen valmiiksi pikaisesti ja ulos eetteristä.  Teema oli tällä kertaa superosuva, olemmehan lähdössä perheen kanssa Meksikoon jouluksi ja uudeksi vuodeksi! Ja mikä onkaan parempaa kuin astua ulkoa Helsingin harmaudesta sisään valoon ja aurinkoisiin meksikolaistunnelmiin. Upeat puitteet hauskanpidolle, kiitos Satu ja kiitos Polhem! Hyvää pyhäinpäivää, kuolleiden muistopäivää, Dia de Muertosia ja viikonloppua kaikille! Kuten edesmennyt viisas rakas tätini sanoi kuolinvuoteellaan: On tärkeää muistaa elää! Muistetaan elää TÄYTTÄ elämää!

kissa

Dress / Milk Copenhagen Shoes / Unisa

cowp

Makeup / Jukka Ruotsalainen / Lancome

66bdbfd4-e010-43b4-9704-f5fd2d8f710295442089-3609-4e26-bdb9-e725b618e8a8IMG_6630f35d0ff8-da0c-41ee-9bbe-a3b6be85e593

Share:

10 Comments

 1. 3 marraskuun, 2018 / 4:49 pm

  Ihana asu ja upeaa, että säilytät aurinkoisen mielen syksyn pimetessä. Näyttää siltä, että teillä oli oikein hauskaa! Iloista syksyn jatkoa.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   4 marraskuun, 2018 / 7:12 pm

   Kiitos! Meillä oli todella hauskaa. 🙂 Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin!

 2. 4 marraskuun, 2018 / 3:52 am

  Näin juuri! Elämästä pitää nauttia ja elää täysillä! On vain yksi elämä (klisee, mutta silti fakta!) <3
  Ihanan iloiset kuvat, joista välittyy elämän riemu<3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   4 marraskuun, 2018 / 7:14 pm

   Kiitos! Kyllä, tämä klisee on niin totta. 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

 3. 4 marraskuun, 2018 / 8:48 am

  Ihana asu, kivasti tuo väriä tähän synkkään syksyyn :D. Varmasti ollut mukava ilta!

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   4 marraskuun, 2018 / 7:14 pm

   Kiitos! Valoisaa syksyä sinullekin!

 4. tuulanneli
  4 marraskuun, 2018 / 6:15 pm

  Aivan ihastuttava mekko! ja todella hyvä kokoanaisuus punaisten korkkareiden kanssa 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   4 marraskuun, 2018 / 7:15 pm

   Kiitos! Punaiset korkkarit aina piristävät asun kuin asun. 🙂

 5. 5 marraskuun, 2018 / 11:53 am

  Harmittaa kun en millään ehtinyt Polhemin PR-päivään. Tuo mekko on syötävän ihana ja pidän myös punaisista korkkareista. Polhemin tarjoilut ovat aina myös ihan omaa luokkaansa….

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   7 marraskuun, 2018 / 12:37 pm

   Kiitos Marjo! Tämä pressipäivä oli kyllä alusta loppuun saakka nappiin suunniteltu. Pidin tosi paljon tuosta Meksiko-teemasta. Ensi kerralla sitten!

Arvostan suuresti kommenttiasi!