Testissä Lumene Ajaton -aikuiselle iholle!


Joko olet tutustunut Lumenen Ajaton -tuotesarjaan? Tänä syksynä markkinoille on tullut lukuisia uusia ihonhoitosarjoja, jotka on tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle. Lumene lanseerasi alkusyksystä Ajattoman juuri tähän kategoriaan.

Ajaton nimenä on mielestäni kaunis ja jokaista ikää kunnioittava. Sarjan pakkaukset ovat niin ikään ylellisen kauniit. Violetti väri kuvastaa henkisyyttä ja näenkin tässä yhteyden iän mukanaan tuomaan henkiseen kasvuun. Suosittelen tutustumaan erityisesti sarjan tiivistettyyn seerumiin, joka onkin lyhyessä ajassa löytänyt ihastuneet käyttäjänsä. Tuotteet on saatu pr-näytteenä.

Ajaton-tuotteiden teho perustuu luonnon antimiin:

PUOLUKAN KANTASOLUT

Auttavat häivyttämään ikääntymisen tuomien juonteiden ja ryppyjen näkymistä.

FERMENTOITU LAKKA

Fermentointiprosessi kymmenkertaistaa ihoystävällisten marjahappojen pitoisuuden. Auttaa ihoa uudistumaan ja paljastamaan tasaisen, elinvoimaa hehkuvan ihon.

KANERVAN KUKKAUUTE

Suomen luonnosta käsin poimittu villikanerva. Auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja rauhoittaa ihoa.

lumene1
”Suomessa emme taistele aikaa vastaan. Me ylistämme sitä.”

Lumene Ajaton -sarjan lippulaiva siis on ehdottamasti Pressed Serum // Tiivistetty Seerumi, joka on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion. Tuote ei ole nestemäinen vaan purkissa oleva seerumi. Minulla on rasvoittuva sekaiho, joten rakastan geelimäisiä tuoteita, jotka imeytyvät ihoon ja tekevät siitä mattapintaisen, napakan ja kiinteän tuntuisen.

Tuotetta riittää hyvin pieni nokare, joka taputellaan iholle. Olen käyttänyt tuotetta viikon ajan. Huomaan selkeästi kuinka seerumi kosteuttaa veden lailla, mutta antaa myös öljymäistä hoivaa. Ihoni ei ole koskaan ollut yhdellä tuotteella näin pehmeä samettinen suorastaan.  En ole käyttänyt seerumin lisäksi muita voiteita ja tämä ajaa asiansa täydellisesti. Käytän tätä normaalisti päivä- tai yövoiteen alla.  Arkisin meikinalustuotteena se on sopivan kosteuttava eikä päivävoidetta tarvitse välttämättä lisätä jos esimerkiksi meikkivoide  on kosteuttava itsessään.  Jatkoon big time!

Ps. Jos tässä olisi suojakerroin, käyttäisin vain tätä, enkä tarvitsisi päivävoidetta lainkaan. Yöksi varmaankin kuitenkin laittaisin paksumman voiteen.

lumene2

Day Cream SK 30 // Päivävoide SK 30 sisältää tehokkaan suojakertoimen. Itse en aurinkoisella säällä alle 30 suojakerrointa lähde enää liikenteeseen. Ikääntyessä olen todella oppinut arvostamaan näitä korkeampia suojakertoimia päivävoiteissa. Voi kunpa niitä lisättäisiin automaattisesti kaikkiin voiteisiin. Jouluksi lähden Meksikon lämpöön, joten suojakertoimille on jälleen käyttöä. Voide on ihanan ohut mutta tehokkaasti kosteuttava. Tämä pääsee siis ehdottomasti jatkoon myös.

lumene5
Ajaton-sarjan tuotteet sisältävät 90% luonnollisia raaka-aineita ja ovat 100% vegaanisia.

lumene3

Ravitseva silmänympärysvoide kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Lumene Ajaton Nordic Ageless Eye Cream virkistää ja elvyttää väsynyttä silmänympärysihoa puolukan, lakan ja lähdeveden avulla. Silmänympärysten hennot uurteet ja tummuus häivyttyvät ja iho näyttää kirkkaammalta ja hyvinvoivalta. En itse ole silmänympärysvoiteiden suurkuluttaja, mutta tämä on sopivan kevyt tuote sipaistavaksi aamuin illoin.  Linkistä löydät tuotteen Elevenin nettikaupasta.

lumene4

Tässä  on mahtava joululahjaidea puolisolle, äidille, tyttärelle…  eivätkä nämä ole mielestäni laatuun nähden kovin hintaviakaan, esimerkiksi Sokokselta saa kaikki kolme tuotetta alle 50e/kpl, vink vink.

Kauneus kuten rakkauskin on ajatonta. Mahtavaa marraskuista viikkoa kaikille! Pidetään lippu korkealla ja keskitytään hyvään. Vielä se valokin meille taas koittaa.

 

Vastaa