Talven kaunein takki!

Yhteistyössä: Klingel.

Hassu juttu, miten iän myötä epävarmuudet omasta ulkonäöstä pikkuhiljaa hälvenevät. Silloin kun oikeasti olin jollain mittareilla nuori, hoikka ja kaunis, olin myös myös epävarma, syömishäiriöinen ja ulkonäön suhteen neuroottinen. Nykyään maan painovoima ja iän mukanaan tuomat liikakilot eivät hidasta vauhtia.  Tiedän, että olen kaunis sellaisena kuin olen ja niin ovat kaikki muutkin. Ja minäkin nyt kaikkine kaksoisleukoineni ja vatsaröllyköideni(voiko niin sanoa?) kanssa olen ihan, että hällä väliä. Bring it on! Voin toki jäädä kauhistelemaan tätä ulkoista dekadenssia ja sitä, mitä vuodet tai maan vetovoima minulle ovat tehneet, mutta mitä sitten? Tämä rapistuva vartalo on maallinen tomumajani kun taas itse sieluni  on ikinuori ja koskematon. Uskon niin. Tärkeämpää nykyään kuin se, miltä se suu näyttää on se, mitä sieltä suusta tulee ulos. Mun elämää ei painon kyttääminen ja kalorien laskeminen enää pyöritä. Olen myös iloinen, että Universumin kolmanneksi kaunein nainen, eli Lola Odusoga avautui blogissaan ulkonäköpaineista ja siitä, miten hänen kehonsa ei kuulu kenellekkään muulle kuin hänelle. Lola on järjestelmällisesti kieltäytynyt laihdutusohjelmista, koska kokee, ettei laihuus voi olla ainoa vallitseva standardi. Minulla oli tosiaan nuorena vuosia syömishäiriö. Siksi en enää koskaan tavoittele laihuutta. Olen onnellinen, että selvisin ja että kehoni on voimakas ja terve.

Ja entäs tämä tekoturkistakki sitten! Ihastuin I Love Me -messuilla siihen ikihyviksi ja Klingelin edustaja lupasi takin minulle. Nyt kuljen talven kaunein takki päälläni kuin Saban kuningatar. Se on päällä ihanan pehmeä ja todella näyttävä. Ei se varmaankaan kestä kunnon loskakelejä, mutta kuivalla säällä on lyömätön. Ainoa miinus siinä on, että vuoresta irtoaa jonkun verran nukkaa. Pidä siis nukkaharja mukana varsinkin, jos sinulla on päällä mustaa tai materiaaleja, jotka keräävät nukkaa. Takin löydät täältä.

Laura Kent – pitkä tekonahkatakki

  • Saumat on somistettu tekoturkiksella
  • Ecrunvärinen tekoturkisvuor, jossa on reilunkokoiset kauluskäänteet ja näyttävät yksityiskohdat-
  • Erittäin miellyttävä päällä-
  • 100 % polyesteriä
  • Väri harmaa
  • Pesu 40-asteessa
  • Hinta 129,99e.
miia
takki
Minulla koko 42. UK16.
TAKKI3
TAKKI1
TAKKI6
Kuvat Business Woman -blogin Pia Lehto-Halonen.

Arvostan suuresti kommenttiasi!