Giorgio Armanin meikissä uudistuneella Silja Serenadella ja 5 ammattilaisvinkkiä!

*Yhteistyössä Silja Line Suomi ja Press PR d’Oro.

Pääsin viime viikkoisella Tukholman-pressimatkallamme myös uudistetulle Silja Serenadelle, jolla matkustimme Tukholmasta Helsinkiin. Erän risteilyn kohokohdista oli, kun pääsin  Armanin meikkiin, mikä oli upea kokemus.

Meikkini pohjustettiin Giorgio Armani Beauty Maestro UV Makeup Primerilla, joka luo kasvoille täydellisen, valoa heijastavan pohjan meikille. Meikinpohjustajan sisältämä glyseriini auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa ja pitää ihon kosteutetun tuntuisena jopa 12 tunnin ajan. Voin erittäin lämpimästi suositella heidän Luminous Silk Foundation -meikkivoidettaan, jolla minunkin meikkini tehtiin. Sen päälle ei tarvinnut laittaa minkäänlaista puuteria!!! Luomiin minulle laitettiin Beauty Eye Tint Eyeshadow – voidemaista luomiväriä, jossa on uskomaton väripitoisuus. Voidemainen luomiväri on helppo levittää iholle ja se pysyy hämmästyttävän pitkään, jopa 16 tunnin ajan. (Testattu on!) Tykkäsin siitä, koska sen sisältää upeita, valoa heijastavia pigmenttejä, joten sävy on syvä ja intensiivinen. Ripsiin harjattiin Beauty Black Ecstasy Mascaraa, joka pidentää ja taivuttaa ripset hetkessä. Ripsivärin sylinterin muotoinen harja levittää värin ripsiin tasaisesti ja ilman paakkuja. Huulilleni levitettiin  Armani Red -huulipunaa, jonka sävy  muuten kuulemma käy kaikille naisille iästä ja ihonväristä riippumatta. Nerokasta.

Mukaan saamassamme lahjapussukassa oli muun muassa Giorgio Armani Beauty Lip Maestro Liquid Lipstick, nestemäinen huulipuna, joka antaa huulille samettisen värin ja pitkäkestoisen, pehmeän tuntuman. Itselleni nämä Armanin meikkituotteet olivat uusi tuttavuus ja pidin valtavasti siitä kuulaasta meikistä, jonka laivalla sain.  Meikkivoide, ripsari ja huulipuna menevät ainakin joulun toivelistalle. Vinkki: Ostaessasi  Eleveniltä 2 Giorgio Armani Beauty -meikkituotetta saat ihanan lahjan ja Elevenin online-kalenterin kautta saat 20% alennus yli 50 EUR meikkiostoksiin. Joulukuu on siis hyvää aikaa kosmetiikkahankinnoille!

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Tässä viisi vinkkiä, jotka olen vuosien varrella saanut ammattimeikkaajilta:

 1. Levitä  meikkivoide aina vasta kun silmät on meikattu.
 2. Huuliin saa lisää muhkeutta, kun laittaa kimaltelevaa huulikiiltoa huulten keskiosaan, niin ylä- kuin alahuuleen.
 3. Poskipunaa pitää aina olla. Poskipunan levittäminen aloitetaan poskipään keskeltä, jotta väri levittyy tasaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että poskipunaa ei saa levittää liian paljon. Nenän pieleen pitäisi ainakin jäädä noin kahden sormen verran tyhjää tilaa.
 4. Kun olet piir­tä­mäs­sä sil­män­ra­jauk­sia, nos­ta leu­ka ylös ja kään­nä kas­vot hie­man si­vut­tain pei­liin näh­den. Katso silmää rajatessa alaviistoon ja hengitä suun kautta, niin silmä pysyy rentona eikä räpsy kaiken aikaa.
 5. Ripsiväri ja nestemäinen eyelineri kannattaa vaihtaa 3–4 kuukauden välein.

mia1mia2mia3mia4

Giorgio-Armani-Orient-Excess-Makeup-Collection-for-Holiday-2014-promo

Kuva: Armani

uKa4r0GTRr+iPO+mX68NYw

 

7jM1hw+PRmK8kEbjkxXJbQ

337d387d-1785-4db4-b058-73d3a3ea0182.jpg

Uudistetulla kylpyläosastolla mahtavan matkaseurueemme kanssa. Joku meistä on juuri käynyt meikissä?

dSeXSgMhTli7fpmpuL6gNQ4b02c51b-735e-400d-94b2-25ab12f3cbb29b2e6597-5461-44fd-af9a-0fc746e3da8bQ0NbSQdeXToHyBHevDw

pin57phiTXifxofAiqkBBA

Voin lämpimästi suositella myös uudistetun Bon Vivant-ravintolan ála carte-aamiaista. Munakkaat, pannukakut, erikoiskahvit, ja superservice sulattaa vaativankin matkailijan.

fullsizeoutput_258a

Menu Nordic by Peeter Pihel on tarjolla 19.9.2018-9.1.2019 Helsinki-Tukholma-laivojen uudistetussa Bon Vivant-ravintolassa. Viiden ruokalajin illallinen viineineen kustantaa n. 100e.

2 Comments

 1. joulukuu 3, 2018 / 5:21 am

  Ihanat meikkikuvat ja aina iloinen ilme<3
  Rajausten teossa kannattaa tosiaankin hengittää suun kautta;)
  Ostin muuten Cittarista ne siniset stretch-housut, ne vähän kimaltavat, joista postasit aiemmin. Aivan mielettömän kivat pöksyt:)

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   joulukuu 3, 2018 / 6:26 am

   Kiitos Sari! 🙂 Tosi kiva kuulla, että kävit ostamassa housut, eikö olekin todella kivat! Ihanaa päivää sulle! <3

Vastaa