Jouluarvonnan voittaja ja Ivana Helsingin jouluinen yöpaita!

Yhteistyössä Nordic Tricot by Ivana Helsinki, Why Not PR ja Tokmanni.

Nyt on blogin jouluarvonta taputeltu. Sain ennätysmäärän vastauksia, lämmin kiitos niistä! Ihanaa, että jaksoitte osallistua ja kertoa, miten joulua vietätte. Melko perinteinen joulu tuntui useimmalla olevan. On jouluruuan laittoa, kuusen hakua ja sukulointia. Jotkut lähtevät laillani matkoille ja hyvä niin. Jokainen saa toivottavasti viettää juuri omannäköisensä joulun. Useinhan näin ei kuitenkaan ole, vaan pitää tehdä kompromisseja muiden toiveiden, esimerkiksi ”pakollisten” sukulaisvierailujen muodossa. Sitä kun haluaa ennen kaikkea tehdä läheisensä onnelliseksi. Muista kuitenkin pitää huolta myös itsestäsi ja tehdä asioita, jotka tuntuvat sinusta hyviltä. Olisin itsekin onnellinen suuresta suvusta tai sisaruksista. Onhan minulla isän puolelta niitä, mutta ei sellaisia, kenen kanssa olisin elänyt edes samassa maassa. Uskomattomat sisaruussuhteeni ovat muuten oman postauksen paikka. Lupaan tehdä joskus. Ja asiaan: Arvonnan voitti tällä kertaa Jonna Rouvari. Ilmoitan myös henkilökohtaisesti voitosta hänelle, jos hän ei tätä lukisikaan. Onnea!

No mutta. Tavattiin Pian kanssa tosiaan viime viikolla ja todettiin, että tube-ideat ovat näin loppuvuodesta hieman vähissä. On vaikea ennustaa, mitä katsojamme haluavat tubessa nähdä, jos he eivät sitä meille kerro. Muita tubettajia emme lähde matkimaan, koska tietty haluamme, että sisältömme on meidän näköistä. Meillä on nyt pari timantinkovaa(ainakin omasta mielestä, hehe) ideaa plakkarissa tulevia jaksoja varten, mutta entäs sitten? Auta naista mäessä! Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä kanavaamme. Jos sinulla on mielessä joku teema, aihe tai haastateltava, jonka haluat kanavallamme nähdä, niin rohkeasti viestiä joko privana tai tähän alle. Lupaamme toteuttaa ideat, joista itsekin innostumme. Jos sinulla itselläsi on mielenkiintoinen tarina kerrottavana ja haluat vierailla kanavallamme, niin sekin saattaa onnistua. Nyt siis mietintämyssy päähän!

Muistutan vielä, että minulla on Instassa meneillään kalenteriarvonta, jossa voit voittaa itsellesi personoidun upean Personal planner- kalenterin ensi vuodelle. Arvontapostaus löytyy täältä.

Tämä Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston punainen Sofia-yöpaita on valloittavan retrohenkinen, mutta silti ajassa kiinni. Pitkä yöpaita on iholla ihanan pehmeää ja viskoositrikoota, ja siinä on näyttävä Lankasydän-printti.

Yöpaidassa on 3/4-pituiset puhvihihat. Pyöreän pääntien alla on edessä miellyttävää väljyyttä tuovat laskokset. Mekkomallinen yöpaita on lämmittävä lahjaidea tai täydellistä hemmottelua itselle!

Pituus 120 cm koossa M (minulla kuvassa)
95% viskoosia, 5% elastaania
Hienopesu 40°
Hinta 19.90e

Ja muistakaa rentoutua näin joulukiireiden alla. Kyllä se maailma pyörii ja uusi päivä nousee huomennakin, vaikket juoksisikaan aamusta iltaan tuli perseen alla. Pahoittelut karskista ilmaisusta, mutta tajunnette pointin.

ivana1

Ideat eivät aina tule silloin, kun pitäisi. Ne tulevat usein kun ihminen on joutilas.

ivana4

Kuvat otti Businesswomanhelsinki -blogin Pia Lehto-Halonen.

ivava3

Sofia-yöpaita on tällä hetkellä loppu Tokmannin verkkokaupasta, mutta kannattaa tiedustella suoraan myymälöistä.

2 Comments

  1. joulukuu 15, 2018 / 9:12 am

    Mia, mistä löydän teidän tubekanavan? Minulta on se mennyt vähän ohi. Yritin etsiä linkkiä blogistasi tai viimeisimmästä postauksesta, mutta ehkä mulla on puusilmät, enkä sellaista löytänyt. Olisi kiva tutustua<3
    Rentouttavaa viikonloppua<3

Vastaa