Testissä IsaDora Galactic – juhlakauden meikki!

IsaDora Galactic juhlakokoelma tuli kauppoihin marrakuun aikana ja ilokseni sain kokoelman tuotteita testattavaksi ja teille esiteltäväksi. IsaDora on itselleni yksi niistä ”markettimerkeistä”, jonka uudet kausikokoelmat jaksavat vieläkin innostaa ja ihastuttaa kaiken nähnyttä ”kosmetiikkakonkaria”. Galactic -kokoelma ei ollut poikkeus, vaan ihastuin tähän kokoelmaan heti ensi vilkaisulla. Galactic-nimestäkin voi päätellä, että tämän vuoden juhlakauden teemana on ulkoavaruus, futurismi, säihke ja tähtisumu. Avaruusteema näkyy tuotteiden näyttävänä kimalluksena ja metallinhohteena. Mikä sopisikaan paremmin tähän loppuvuoden juhlakauteen ja uuteen vuoteen. Upeaa itsenäisyyspäivää kaikille!

*tuotteet saatu pr-näytteenä.

juhlameikki

Luomilla ruusukultaa ja kultaa ja huulilla nestemäinen huulipuna sävyssä 46 Space Jewel.

IMG_7403

IsaDora ottaa ulkoavaruuden haltuun helmiäisen hohtoisilla luomivärisävyillä, glitterrajauksilla, metallinhohtoisilla punilla ja kimaltavilla kynsilakoilla.

Kokoelmaan kuuluu kynsien lisäksi kimallusta myös luomille, kasvoille ja koko vartalolle. Kokoelmassa on sekö uusia tuotteita että paljon vanhoja tuttuja tuotteita uusissa kausisävyissä. Testituotteiden mukana tuli vielä suloinen ja juhlava kultainen meikkipussukka, joka pienestä koostaan huolimatta oli yllättävän tilava. Sain kaikki näytemeikit mahtumaan pussukkaan, ainoastaan tuo pyöreä highlighter-paletti oli vähän liian leveä, eikä vetoketju mennyt sen kohdalta täysin kiinni. Tuo pussukka tulee varmasti hyötykäyttöön myöhemminkin.

IMG_7382

Lisää näyttävyyttä huulikiiltoon antavat metallin ja kromin hohde. Vasemmalla sävy 44, keskellä Moonvwalker, 46 Spacejewel ja oikealla 45 Pink Planet.

 

Liquid lip chrome -huulikiillot tulivat tutuksi jo viime joulun aikoihin ja nyt kokoelmaan on saatu lisää sävyjä. Sävyt ovat kaikki kausisävyjä, eli saatavilla vain tämän kauden ajan. Sävyt ovat nimeltään 44 Moonwalker, 45 Pink planet ja 46 Space jewel. Ne ovat todella metallisia ja hohtavia huulilla. Koostumus on melko paksua ja hieman tahmaista. Tässä tulee itselläni raja vastaan, nämä alkavat jo olla omaan makuuni hieman liikaa. Upeat sävyt näistä saa huuliin ja kiiltoja voi käyttää myös rajauskynän tai huulipunan päällä. Itse jouduin taputtelemaan suurimman osan kiillosta ja tahmeudesta kasvopaperiin, jolloin huulille jää kaunis sävy ja hohto, mutta ei tököttimäisyyttä.

IMG_7405

Sävyt 46 Space Jewel, 44  Moonwalker ja 45 Pink Planet kädellä.

 

IMG_7398

Tässä kaksi tuotetta, joita ei välttämättä tarvitse, mutta jotka tuovat meikkiin viimeisen silauksen ja ripauksen luksusta.

Kun meikki on valmis, laseissa kuplivaa ja juhlamekko päällä, tuovat Glow Drops kasvoille ja vartalolle viimeisen silauksen juhlatunnelmaan. Glow drops face & body sävyssä 72 Golden Galaxy on kausituote, joka tuo hehkua ihan koko kropalle. Tätä nestemäistä glitteriä voi käyttää kasvoilla mm. highlighterin päällä, luomilla, poskipäissä, kulmaluulla tai vaikka kulmakarvoissa. Se sopii erinomaisesti myös vartalolle, jos haluaa kimallusta esimerkiksi dekolteelle tai olkapäille. Itse tykkään korostaa ja samalla pehmentää olkapäätatuointiani laittamalla siihen päälle kimallusta.

Tykkäsin myös Face glow highlighting wheel -paletista sävyssä Champagne glow. Olen aina tykännyt IsaDoran kasvopuutereista,  eikä tämäkään tuonut pettymystä. Paletissa on viisi erisävyistä vaaleaa highlighteria, jotka soveltuu parhaiten melko vaalealle tai keskivaalealle ihonsävylle. Itselleni tämä sävymaailma ei siis ole ihan se idaalein, mutta perussuomalaiselle vaaleahkolle iholle kyllä. Mukana on yksi hieman tummempi sävy, mutta sekään ei kyllä kovin tumma ole, joten ei mene varjostuksessa minulla, vaaleammalle iholle kyllä. Paletissa on pehmeä kermaisen tuntuinen koostumus, joka näyttää kasvoilla todella kauniilta. Paletilla saa iholle luonnollisen varjostuksen ja hehkun.

IMG_7399

Tämä paletti on tehty erityisesti pohjoismaiselle vaalealle iholle.

Yksi Galactic-kokoelman helmistä on Golden edition eyeshadow palette. Luomiväripaletissa on viisi hohtavaa sävyä, joissa on kaikissa hieman erilainen koostumus. Tässä paletissa ei siis ole mattasävyjä lainkaan, ne pitää hakea muualta. Nämä ovat kaikki tavalla tai toisella kimaltelevia, vasemmassa reunassa lähes pelkkää glitteriä, keskellä ruusukultainen metallinhohtoinen sävy ja oikealla tumma helmiäinen. Omiksi lemppareiksi nousivat ruusukulta ja ihan vaalea glittersävy, jolla saa valoisuutta katseeseen. Ruusukulta taas sopii omiin väreihini täydellisesti.

IMG_7397

Kimmeltävät ja kiiltävät hopean, ruusukullan ja kullan sävyt ovat luomiväripaletissa avainasemassa.

Galactic -kokoelman yhteydessä julkaistiin kuusi uutta kynsilakkaa teemaan sopivissa sävyissä. Kokoelmasta löytyy kolme Wonder Nail -kynsilakkaa sävyissä 407 Galaxy gold, 408 Galaxy rose ja 409 Galaxy silver. Kimaltelevia Glitter Nails -päällyslakkoja on myös kolme eri sävyä ja ne mätsäävät kivasti yhteen noiden kynsilakkojen kanssa. Sävyt ovat 920 Supernova, 921 Cosmo rose ja 922 Shooting stars. Wonder nail kynsilakat ovat koostumukseltaan sopivan paksuja ja peittäviä, joten glitteriä tarttuu hyvin. Harja on leveähkö, mikä helpottaa levitystä ja lakka pysyy kynsillä useita päiviä lohkeilematta.
Isadoran lakat säilyvät hyvänä 24 kk avaamisesta.

fullsizeoutput_26f6

Glitter linereita tuli kahdessa sävyssä, Silver sparkles ja Gold sparkles. Molemmat ovat todella upeita ja sopivat erinomaisesti juhlameikkiin. Nämä ovat aika lailla vastaavia, kuin ne Urban Decayn glitter linerit. Näitä voi käyttää joko yksinään rajauksen tekemiseen, värillisen rajauksen päällä tai näitä voi taputella luomivärin päälle tuomaan kimallusta koko silmämeikkiin. Toimii!

a%CZ+MFSTgqPyzqU0a4VPA

Kokoelma on mielestäni kaiken kaikkiaan taas todella onnistunut. Kaikki tuotteet toimivat niinkuin pitääkin, ainoastaan huulikiillot ovat sellaisia, mitä en itse kovin usein tule varmaan käyttämään sen tahmaisuuden vuoksi. Niissäkin kyllä sävyt ovat upeat! Omiksi lemppareiksi nousivat luomiväripaletti ja kynsilakat sekä glitter linerit.

Oletko kokeillut Isadoran juhalauden  tai muita tuotteita? Onko sulla lemppareita?

Vastaa