Top 3 ihonhoitotuotteet ja uusi video!

Teimme Pian kanssa taannoin videon, jossa esittelemme kummatkin tämän hetkiset Top3 ihonhoitosuosikkimme. Oma kolmen kärkeni näyttääpi tältä:

  1. Lumene Ajaton Pressed Serum

Lumene Ajaton -sarjan lippulaiva siis on ehdottamasti Pressed Serum // Tiivistetty Seerumi, joka on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion. Tuote ei ole nestemäinen vaan purkissa oleva seerumi. Minulla on rasvoittuva sekaiho, joten rakastan geelimäisiä tuoteita, jotka imeytyvät ihoon ja tekevät siitä mattapintaisen, napakan ja kiinteän tuntuisen.

Tuotetta riittää hyvin pieni nokare, joka taputellaan iholle. Olen käyttänyt tuotetta nyt usean viikon ajan. Huomaan selkeästi kuinka seerumi kosteuttaa veden lailla, mutta antaa myös öljymäistä hoivaa. Ihoni ei ole koskaan ollut yhdellä tuotteella näin pehmeä – samettinen suorastaan. Käytän tätä normaalisti päivä- tai yövoiteen alla. Arkisin meikinalustuotteena se on sopivan kosteuttava eikä päivävoidetta tarvitse välttämättä lisätä jos esimerkiksi meikkivoide on kosteuttava itsessään.  Jos tässä olisi suojakerroin, käyttäisin vain tätä, enkä tarvitsisi päivävoidetta lainkaan. Yöksi varmaankin kuitenkin laittaisin paksumman voiteen.

lumene2

2. Nivea Q10 Power Anti Wrinkle + Firming -päivävoide

Nivealta tuli hiljattain uusittu Q10-sarja. Suosikikseni on noussut NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -päivävoide. Se on kehitetty erityisesti herkälle iholle, sisältää rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta ja vähentää tehokkaasti herkän ihon kolmea tavallisinta oiretta: kuivuutta, kireyttä ja punoitusta. Suojakerroin SK 15 ja UVA/UVB-suodattimet suojaavat UV-säteiden aiheuttamilta vanhenemisen merkeiltä. Se on hajusteeton. Pidän siitä koska se tekee ihostani näkyvästi kiinteämmän,
rauhoittaa pitkän päivän jälkeen ja vähentää kuivuutta, kireyttä ja punoitusta(jota nyt iän myötä on joskus ilmaantunut, ennen ei koskaan.) Tuote sisältää suojakertoimen 15. Haluan, että päivävoiteissani on suojakerroin.
IMG_7550

3. Nivea Micellair Oli-free gel -puhdistusgeeli

Tämä silmämeikinpuhdistusgeeli puhdistaa meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Siinä on öljytön, raikas geelimäinen koostumus. Puhdistuksen lisäksi se kosteuttaa ihoa ja lisää sen hapenottokykyä. Ss sisältää hyaluronihappoa ja tehokkaan Micellar-teknologian. Eikä se jätä ihoa rasvaiseksi. Tällä lähtee myös huulimeikki ja halutessa vaikka koko nassu puhtaaksi. Itse tosin täydennän puhdistuksen vielä koko kasvoille tarkoitetulla tuotteella, kuten puhdistusvaahdolla, tai -maidolla.

Semmoisia tällä kertaa. Pian top3-suosikit ja videomme näette täältä. Toivomme myös, että tilaat kanavan, jos tykkäät näkemästäsi!

Vastaa