5 kohokohtaa vuonna 2018 ja tervetuloa 2019!

Aivan ihanaa uutta vuotta 2019 kaikille!

Tammikuun alku tuntuu meille monelle uudelta startilta ja uuden elämän alulta.

Kauan siinä meni, mutta vihdoin huomasin että olen onnellisin silloin kun en aseta itselleni liian vaativia tavoitteita. Siis tietenkin positiivinen mieli, liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat hyväksi, mutta se, että alkaa yhtäkkiä ruoskimaan itseään ei monestikaan tuota toivottua lopputulosta. Yleensä käy aivan päinvastoin ja siitä seuraa enemmän stressiä. Toisaalta, jollei aseta itsellensä tavoitteita, voi elämä tuntua aika tyhjältä ja henkinen laiskuus ottaa ylivallan. Joten kohtuus kaikessa, tässäkin. En seestynyt tai viisastunut vuoden aikana, en löytänyt elämän tarkoitusta(rakkaus se vissiin on?), joten yhtä pöljänä aloitetaan uusi vuosi. Kiva, kun muisti kuitenkin vielä toistaiseksi pelaa ja voi näitä tänne rustailla.

Listasin viisi merkittävintä asiaa, mitkä viime vuodesta jäivät mieleeni.

1. Tein jotain, mitä koskaan ennen en ole tehnyt.

Nimittäin hain elämäni ensimmäisen apurahan tulevaa kirjaani varten. Apurahan kohtalo selviää tammikuun lopussa, joten sormet ristissä ollaan siihen saakka. Ja aion hakea tänä vuonna muitakin apurahoja, kunhan palaan Suomeen ja saadaan yhden tai useamman kirjaproggiksen pyörät kunnolla pyörimään.

miameksiko.jpg

2. Selätin paniikkihäiriöni.

En tietenkään kokonaan, taipumus tulee kulkemaan mukanani aina, mutta osaan nyt välttää tilanteita ja stressiä, jotka sen laukaisevat.  Eli hei hei stressiä lietsovat ihmiset tilanteet, en jää kaipaamaan teitä.

asu

3. Tapasin ihania uusia ihmisiä.

Uudet kohtaamiset innostivat ja myös vanhojen ihmissuhteiden syveneminen ilahdutti. Sain elämääni kaksi ihanaa espanjanopettajaa,  Sole Rios Marbellassa ja Kirsi Suomessa. Molempia tapaamme säännöllisesti ja on upeaa oppia uutta kieltä ja käyttää sitä. Kohtasin lukemattomia inspiroivia ihmisiä työn kautta ja erilaisissa blogitapahtumissa. Pääsin kaksi kertaa Bobbi Brownin meikattavaksi eritoten mahtavan Minnan ansiosta. Lancomella pääsin Jukka Ruotsalaisen meikkipenkkiin. Hänkin oli mieleenpainuva persoona ja tuttavuus. Lista olisi pitkä, jos kaikki luettelisi, but you know who you are.

0cf3dba4-deb8-468f-b73a-e750a45bf5e5

Bobbi Brownin meikissä Sadun kanssa.

4. Perustin Youtube-kanavan.

Business Woman-Piasta ja minusta tuli todella hyvät ystävät viime vuoden aikana. Perustimme yhteisen YouTube-kanavan, joka on tällä hetkellä pois käytöstä, koska mietimme tahoillamme uusia kujeita.

VIdeotiimi

Rohkeutta, naiset! Kyllä te osaatte, tehkää, ettei sitten kiikkustuolissa kaduta.

Miappia1

Täydellinen ei ole kukaan, inhimillisyys on sallittua.

5. Matkustelin sydämeni kyllyydestä.

Viime vuonna tuli vietettyä tammikuun alku Thaimaassa, koko kesäkuu Espanjassa, hiihtolomaviikko Tanskassa, muutama päivä Ruotsissa japanilaisessa Yasuragi-kylpylässä Silja Line Suomen kutsumana ja vuoden 10 viimeistä päivää Meksikossa, jossa siis olemme edelleen. Tälle vuodelle on luvassa mm. Dubai ja Espanja….

5_hotsprings_winter

Talvinen Yasuragi-kylpylä teki lähtemättömän vaikutuksen.

SP1

Olemme vielä vajaan viikon täällä Meksikossa ja jos olet seurannut matkaamme somessa, tiedät, että täällä on sattunut ja tapahtunut, eikä pelkästään kivoja asioita. Niin tai näin, aiomme tulla uudestaan.

3 Comments

 1. tammikuu 6, 2019 / 5:54 am

  Ihanaa vuotta 2019 Mia<3 Mukavia kuvia ja olet aina niin iloisen ja myönteisen oloinen paniikkihäiriöstä huolimatta<3 Itsellänikin on siihen taipumusta…. ikävä kyllä, mutta ikä on tehnyt nähtävästi tehtävänsä siinäkin asiassa tai ainakin helpottanut oireita.
  Toivottavasti saat sen apurahan. Aivan mahtava juttu koko kirjaprojekti.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   tammikuu 6, 2019 / 10:19 pm

   Kiitos tsempeistä Sari! Toivotaan, että ikä tasoittaa minullakin näitä luonteen ”heikkouksia”. 🙂
   Ihanaa uutta vuotta! <3

 2. tammikuu 10, 2019 / 6:22 pm

  Sulla on ollut varsin tapahtumarikas vuosi ja mahtavia kokemuksia taas yllinkyllin! Ja tästä vuodestahan tulee aivan loistava myös <3 Ollut ihan huippua tutustua ja nythän me tytöt aletaan oikein kunnolla rokata 😀

Arvostan suuresti kommenttiasi!