Testissä: Ziaja!

Oletko jo tutustunut Ziajan vuohenmaitosarjan ihonhoitotuotteisiin? Ziaja on palkittu laadustaan Suomessa ja ulkomailla. Ziajan tuotteet pohjautuvat luonnon hoitaviin ainesosiin, kuten vuohenmaitoon, oliiviöljyyn ja jasmiiniöljyyn. Ziaja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, sillä kaikki tuotteet maksavat alle 15 euroa!

Sarjan tuotteet sisältävät paljon ihoa hoitavia ainesosia sekä mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, eikä niitä ole myöskään missään vaiheessa ole testattu eläinkokein. Yrityksen omistavat farmaseuttipariskunta Zenon ja Aleksandra Ziaja, jotka ovat  syystäkin ylpeitä loistavan hinta-laatusuhteen tarjoavista ihonhoitotuotteistaan.

Tuotteet on tarkoitettu kuivalle ja herkästi ryppyyntyvälle (dry & wrinkle-prone) iholle. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, joten mietin aluksi, olisiko sarja turhankin kosteuttava, mutta ei se ollut. Olen huomannut ihoni pitävän huomattavasti enemmän kunnolla kosteuttavista tuotteista kuin liian kevyistä tai peräti kuivattavista tuotteista (kuten esimerkiksi alkoholipitoiset kosteusvoiteet ja kasvovedet, sekä nassun narskuvaksi jättävät putsarit). Lisäksi osa näistä vuohenmaitosarjan tuotteista sisältää silikoneja ja mineraaliöljyjä, joita olen vältellyt useamman vuoden. Päätin nyt kuitenkin antaa niille mahdollisuuden, ja yllätyksekseni ihoni voi todella hyvin ja epäpuhtauksia on vähemmän. Lisää yksityiskohtia löytyy kunkin tuotteen kuvauksen alta, testissä siis entsyymikuorinta, kasvoseerumi ja ultrakevyt kasvovoide. Tarkemmat kuvaukset alla.

IMG_8091

Tämän tuotteen hintaan 8.90e löydät esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta.

1. Ziaja Ensyymikuorinta 75 ml

Kuvaus: Hellävarainen entsyymikuorinta kuivalle iholle, joka on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa. Vuohenmaitokoostumus palauttaa ihon nuorekkaan raikkauden ja elastisuuden. Vuohenmaitoproteiini; papaiini; D-pantenoli.

Käyttö: Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5-10 min ja huuhtele tai pyyhi vanulapuilla. Suositellaan yötä vasten.

Kokemus: Ihana kermamainen tuote, joka puhdistaa ja kuorii ihon samanaikaisesti. Jättää hoidetun ja napakan tunteen ja sileälle, puhdistetulle ja hoidetulle iholle on hyvä levittää voiteet. Menee hintaluokkansa putsareiden kärkikastiin.

IMG_8088

Seerumi löytyy esim. Sokkarilta 11.90e. hintaan.

 

 

2. Ziaja Kasvoseerumi 50 ml

Kuvaus: Kollageenintuotantoa stimuloiva kasvoseerumi kuivalle iholle, joka on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Geelimäinen voidekoostumus imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Ainutlaatuinen vuohenmaitoa ja kollageeninmuodotuksen tehostajaa sisältävä koostumus silottaa ja kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee hehkuvan ja terveen näköinen. Vuohenmaitoproteiini; mannuronihappo.

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysaluetta. Sopii päivä- ja yökäyttöön.

Kokemus: Täyteläinen, mutta kevyt seerumi, jota voi taputella iholle huoletta aamuin illoin ja kesken päivääkin, jos siltä tuntuu. Pidän helpoista tuotteista, ja tämä on sellainen.

IMG_8090

Tämänkin tuotteen löydät hintaan 11.90e esim. Sokokselta.

3. Ziaja ultrakevyt kasvovoide 50 ml

Kuvaus: Erittäin kevyt ja hellävarainen kasvovoide tekee kuivasta ihosta satiininpehmeän ilman tahmaista tunnetta. Korealaisesta kosmetiikasta inspiraationsa saanut voide imeytyy nopeasti eikä jätä näkyvää kerrosta ihon pintaan. Sopii hyvin meikin alle. Kollageenintuotantoa stimuloiva ja ihoa kosteuttava vuohenmaitokoostumus häivyttää ikääntymisen ensimerkkejä ja ihon pieniä virheitä. Suojaa haitalliselta UV-säteilyltä.

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysaluetta.

Kokemus: Hyvä peruskasvovoide. Itseeni seerumi teki suuremman vaikutuksen. Kasvovoide on niin kevyt, ettei hirveästi eroa seerumista. Hieman niveamainen koostumus ja tuoksu. Kaikissa kolmessa on erittäin miellyttävä tuoksu. Plussaa UV-suojasta. (SPF15).

Suosittelen antamaan Ziaja-tuotteille mahdollisuuden. Saatat löytää uuden suosikkisarjasi!

IMG_8096

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

2 Comments

 1. tammikuu 17, 2019 / 1:35 pm

  Ziajan vuohenmaitotuotteista käsivoide on tutuin. Goat’s Milk- sarjan kasvotuotteita olen sen sijaan vähemmän tullut kokeilleeksi, vaikka Ziajan syntysijoilla Puolassa tulee aika usein käytyä. Hintatasohan on erittäin bueno;) Tykkään eniten ehkä Ziajan Jasmin-sarjasta, joka on suunnattu kaltaiselle ”ikäihmiselle”. Goat’s Milk -sarjassa on näemmä uutuuksia, en muista ainakaan seerumia ennen havainneeni. Vaikuttaa kiinnostavalta:)

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   tammikuu 19, 2019 / 3:52 pm

   Se käsivoide on ihan mahtava! Ja kiva, että olet päässyt Puolaan saakka, itse en ole koskaan käynyt. 🙂 Jasmin-sarjaa pitää kokeilla seuraavaksi. Ihanaa viikonloppua, Sari!

Vastaa