Yrittäjä, tämä on tilaisuutesi päästä parrasvaloihin – hae mukaan Tähdet esiin -kamppikseen !

Nyt ollaan jännän äärellä. Me Pian kanssa nimittäin olemme lyöneet vanhat viisaat päämme yhteen ja keksineet jotain, mitä Suomessa ei tietääksemme ole aiemmin tehty.

Niille, jotka eivät meitä tunne, seuraa pieni esittely: Olemme pitkänlinjan bloggaajia, jonka lisäksi toimimme molemmat yrittäjinä. Yrittäjän haasteet ovat siis meille tuttuja.

• Pia on yksi aikuisbloggaajien uranuurtajista ja pitänyt Business Woman -blogia jo noin yhdeksän vuoden ajan. Hänelle yrittäjän haasteet ovat tuttuja myös pitkän pankkiuran sekä nykyisin maahantuomansa Oasis-muotibrändin kautta.

• Mia on työskennellyt monipuolisesti toimittajana kotimaisessa mediassa 15 vuoden ajan. Vapaana yrittäjänä hän on kirjoittanut kotimaisista ja ulkomaisista tähdistä, julkaissut kirjoja, sekä pitänyt Cin Cin! –blogiaan jo 7 vuoden ajan. Mialla on laajat julkkis- ja mediaverkostot ja Pian tavoin vankka kokemus sosiaalisen median sisällöntuotannosta.

Ja nyt siis lanseeraamme TÄHDET ESIIN! –hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tavoitteena on auttaa piilossa olevia suomalaisia, mielenkiintoisia, kasvupotentiaalisia tähti-yrityksiä ja tuoda heidät sosiaalisen median keskiöön. Tämä on tietääksemme ensimmäinen hyväntekeväisyyskampanja, joka on suunnattu yrityksille!

Miksi kampanja on mielestämme tärkeä?

• Suomen kasvu nojaa tulevaisuudessa suurelta osin pienten ja keskisuurten yritysten varaan. Me haluamme omalla panoksellamme auttaa niitä kohden kasvua ja työllistämistä.

• Suomessa on paljon yrittäjiä ja yrityksiä, joilla on loistava bisnesidea, mutta jotka tekevät työtään alle köyhyysrajan palkalla osittain, koska heistä ei yksinkertaisesti tiedetä riittävästi.

• Suomessa on monenlaisia järjestöjä ja tempauksia, joilla autetaan ja tuetaan esimerkiksi sairaita, vanhuksia ja vähävaraisia ihmisiä. Yritykset jäävät hyväntekeväisyyden ja avun ulkopuolelle, koska yrittäjät mielletään kansan riveissä ”rikkaiksi ja menestyviksi”, jotka pärjäävät omillaan.

• Facebook on tietosuoja-asetusten myötä kiristänyt sääntöjään ja algoritmejaan niin, että siellä on entistä hankalampaa saada näkyvyyttä, edes rahalla.

• Sosiaalinen media on vahvasti kaupallistunut ja siellä toimivat ”mielipidevaikuttajat” tarjoavat näkyvyyttä enää vain kohtuullista palkkiota vastaan. Siihen pienillä yrityksillä ei useimmiten ole varaa. Näkyvyyttä saavat täten vain isot ja menestyvät brändit/yritykset, joilla on varaa maksaa siitä.

Miten toteutamme kampanjan?

• Me haluamme tarjota näkyvyyttä piilossa oleville tähti -yrityksille tarjoamalla heille vastikkeetta palstatilaa omissa sosiaalisen median kanavissamme sekä verkostoissamme. Vain taivas on rajana!

• Otamme kampanjaan mukaan max 10 yritystä, joiden kasvua me haluamme tukea ja auttaa.

• Emme aseta tässä vaiheessa mitään rajoituksia yritykselle! Ainoa vaatimus on se, että teillä on rohkeutta kasvaa ja halua työllistää!

• Kannattaa siis hakea mukaan, jos kokee olevansa se tähtiyritys, jonka menestyksen tiellä on liian vähäinen huomio.

Hakemuksesta toivoisimme lukevamme:

• Yrityksesi tarinan.

• Minkälaista apua koet kaipaavasi?

• Minkä koet olevan menestymisen suurin este tai haaste?

• Mitä olet tähän saakka tehnyt yrityksesi näkyvyyden eteen? Mikä on toiminut ja mitä haasteita koet näkyvyyden saamisen tiellä?

Lähetä hakemus helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen: malmimia@gmail.com

Postausta saa mielellään jakaa.

 

6 Comments

 1. tammikuu 27, 2019 / 10:26 am

  Ihan mahtava idea! <3 Suomessa on hirmuinen määrä pieniä yrityksiä, jotka ehdottomasti ansaitsisivat tulla enemmän esille. Itsekin mielelläni juuri pieniä yrityksiä tuotteineen blogissa esittelen <3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   tammikuu 27, 2019 / 11:45 am

   Kiitos Mira! Juuri näin, pitää tukea toinen toistaan ja tuoda varsinkin näitä pieniä loistavia tähtiä varjoista valoon. Isot yritykset saavat rahalla ja maksetuilla yhteistöillä näkyvyyttä, mutta kaikilla ei sellaiseen ole varaa. Ihanaa sunnuntaita sulle! <3

 2. tammikuu 27, 2019 / 2:00 pm

  Upea idea! Tuoreena yrittäjänä uskon, että tätä apua arvostetaan aivan varmasti. On niin harmi, että pienet yritykset jäävät jatkuvasti niiden isojen varjoon. Tähdet esiin! <3

 3. tammikuu 28, 2019 / 4:30 am

  Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta projektilta! Hienon idean olette keksineet!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   tammikuu 29, 2019 / 8:02 pm

   Siis todellakin, laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan, niin autamme mielellämme! 🙂

Vastaa