Keski-ikäisen naisen käyttöohjeet!

On se vaan välillä niin hankalaa ja koomista olla keski-ikäinen nainen. Kyllä te tiedätte sen aivosumun, hormonikohtaukset ja virtsankarkailun. Ai ette vai? No, me Pian kanssa tiedetään yhtä sun toista ja siksi laadittiin tämmöisille keski-ikäisen naisen kanssa eläville käyttöohjeet. Silleen elämä on helpompaa. Ehkä. Katso siis meidän uusi video ja saa tykätä ja jopa tilata kanavan, jos siltä tuntuu. Jaa nämä ohjeet kanssakulkijallesi ja jos mieleesi tulee lisää ja parempia, niin kommenttia videon perään tai blogeihin. Keskustelu on sallittua ja jopa toivottavaa. Mutta ennen kaikkea toivomme, että viihdytte videomme parissa. Sakealumista sunnuntaita sinne kotisohville ja reippaille ulkoilijoille!

 

2 Comments

 1. helmikuu 3, 2019 / 12:02 pm

  Todella hauska ja elämänmakuinen video<3 Voin allekirjoittaa nuo kaikki väittämät ja ohjeet! Ja koetetaan kestää tämä keski-ikäisyys;)

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   helmikuu 4, 2019 / 12:09 pm

   Kiitos Sari, kiva, että tykkäsit! Joo, on tässä kestämistä välillä, josko on ikääntymisessä niitä hyviäkin puolia, kai. Mutta ne tapahtuu enemmän henkisellä puolella. Kivaa viikkoa sulle! <3

Vastaa