Testissä Cloud Nine-muotoilurauta!

*Kaupallinen yhteistyö. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Jo pitkään minua on arveluttanut, millainen on paljon puhuttu Cloud Ninen muotoilurauta?  Eipä tarvitse enää arvailla, sillä sain Elevenin kautta tilaisuuden tutustua merkin supersuosittuun The Touch -suoristusrautaan. 

Itselläni oli aiemmin GHD, mutta nyt se meni kyllä vaihtoon. Tässä postauksessa kerron, miksi. Onko Cloud Ninen the Touch tai joku muu rauta jo sinulle tuttu?

cloud2.JPG

Ihan ensimmäinen asia, johon tässä raudassa ihastuin olin se, miltä se tuntui käteen ottaessa. Rauta on tukeva , mutta silti miellyttävän kevyt. Varren pyöristetty muotoilu istuu käteen erinomaisesti.  Tuntui heti, että sillä oli hyvä työskennellä.

cloud1

Cloud Ninen The Touch -raudassa on mineraalipäällysteiset keraamiset levyt, jotka liukuivat hiuksissani loistavasti sekä suoristaessa että kihartaessa. Levyt jakavat lämmön hiuksiin tasaisesti ja omassa tukassani suoraa jälkeä tulee jo yhdellä vedolla. Koskaan en ole suoristanut tukkaa niin nopeasti.

Ihan erityistä raudassa on kuitenkin sen teknologia. Mitä teknisempää (mutta silti keski-ikäiselle sopivaa ja helppokäyttöistä) sen parempi!

cloud4.JPG

The Touch -raudan nimi tulee sen ainutlaatuisesta teknologiasta. Tässä maailman ensimmäisessä automaattiraudassa ei ensinnäkään ole virtanappia vaan sen virta kytkeytyy päälle automaattisesti, kun laite kytketään virtalähteeseen ja levyjä painetaan vastakkain.

cloud3.JPG

Laite on kuulemma markkinoiden nopeimmin lämpenevä ja se on helppo uskoa. Hiuksia voi alkaa oikeastaan välittömästi laittaa, kun  raudan lämpötila on saavuttanut 195 astetta. Laitoin raudan seinään, napautin päälle, ehdin käydä hakemassa kaapista lämpösuojan ja rauta olikin jo valmis hiuksille.

195 astetta on hyvä lämpötila paksuille ja taipuisemmille hiuksille, mutta jos vähempikin riittää, saa raudan lämpötilan laskemaan hetkessä ohuemmille hiuksille paremmin sopivaan 165 asteeseen näpäyttämällä levyjä kahdesti toisiaan vasten. Lämpötila laskee todella nopeasti, mutta mikäli lämmön tahtookin nostaa takaisin 195 asteeseen, tarvitsee levyjä vain näpäyttää kolmesti toisiaan vasten ja lämpötila on hetkessä taas noussut. Melko kätevää, sanoisin!

cloud8

Olen suoristellut tukkaani, mutta myös kiharrellut sitä – ja vieläpä varsin hyvällä menestyksellä. Rauta kihartaa kauniisti paksumpiakin hiusosioita, minkä ansiosta saan aamuisin viidessä minuutissa upean lopputuloksen. Rauta liukuu hiuksissa loistavasti, ei paina niihin ikäviä vekkejä ja lopputulos kestää hiuksissani pari, kolmekin päivää, kunnes on aika seuraavan pesun. Muista laittaa alle hyvä lämpoösuoja/muotoilutuote!

IMG_8309hius8tukka

Touch-laitteen edut ghd:hen verrattuna:
– hinta-laatu-suhde
– kaksi lämpötilaa, joista toinen todella alhainen ja hellävarainen 165 astetta
– sirompi muotoilu, joka mahdollistaa kiharat helpommin
– 30 sekunnin turvasammutus vs. ghd:n 30 minuutin sammutus
– erittäin nopea uudelleenlämpeneminen sekä kylmiltään että turvasammutuksen .- –
– 195°C/165°C
– Kääntyvä johto
– LED-lämpöindikaattori
– Takuu 2 vuotta.

Vastaa