Viikon varrelta!

Heipparallaa,

Nyt se lenssu iski tännekin. Prkl! Eli olen ollut perjantain jälkeen vuodepotilaana ja voin kertoa, että tylsää on. Sain vihdoin tehtyä koosteen meidän viime viikosta, johon mahtui monenlaista mukavaa. Tiistaina Medik8 lanseerasi uuden by Medik8 -tuotelinjan upeassa Oodissa, keskiviikkona oli Nivean vuoro järjestää aurinkotilaisuus Altaalla. Ja kuin taikaiskusta sinä päivänä paistoi aurinko, varmaan ainoan kerran koko viikon aikana. Torstai-aamuna pääsimme tutustumaan Physicians Formula -jenkkibrändiin, joka lanseerattiin Suomen markkinoille. Illalla oli vuorossa upean Relove Fredan avajaiset. Perjantaina kuvattiin kaupallista yhteistyötä, josta tulee makee juttu! Sanoisin, että aika perusviikko, kun jättää tylsän peruspuurtamisen kuvaamatta.

Sarkasmia toki otsikossa, koska kenenpä perusarki olisi pelkkää samppanjaa ja vaahtokarkkia. Eli viikon parhaat palat olisi oikeampi otsikko? Mutta koska käyn flunssan kourissa vähän hitaalla, niin tajusin tämänkin näin jälkijunassa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa itse kullekin. Ensi viikolla on pakko olla kunnossa, muuten hajoaa pää tähän makoiluun ja saamattomuuteen.

Kannattaa muuten katsoa toi video loppuun, erityisesti, jos tykkää pienistä chihuista. Maailman suloisin taskuraketti Yoda nimittäin leikkii siellä ruualla, kuinkas muutenkaan. Ja tilatakin saa kanavan painamalla punaista nappia videon vieressä, olisimme siitä kovin iloisia!

Vastaa