Kotimainen huippuripsiseerumi + yritys sen takana!

Haluan vinkata teille ihan huipusta KOTIMAISESTA ripsiseerumista, jonka sain testiin reilu kuukausi sitten. BTB13 Ripsiseerumi on nimittäin tehnyt minuun vaikutuksen. Sipaisen sitä ripsen tyveen aamuisin ja iltaisin ja ripseni ovat sen käytön myötä selkeästi vahvistuneet ja pidentyneet. Ripsiseerumi sisältää ripsiä vahvistavaa BTB13™-hoitogeeliä ja pidentävää pentapeptidiä. Sitä levitetään aamuin illoin ripsien tyveen. Herkälle iholle kehitetty hajusteeton seerumi sopii käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa tai niiden poistamisen jälkeen. Ja mikä parasta se sopii myös kulmakarva-alueelle, jos on kasvukoloja mm. arpien takia. Tuotetta saa ostaa jälleenmyyjiltä, lähinnä kosmetologeilta, kampaamoista, klinikoilta ja hoitoloista ympäri Suomen. Seerumia valmistavan Naviterin kotisivut ja jälleenmyyjät löydät täältä.

BTB13 Ripsiseerumi =
Suomalainen tieteellinen innovaatio
Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
Valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

Tässä on lista 10 tärkeimmästä syystä miksi ripsiseerumeita tulisi käyttää:

1. Ripsien elvytys

Ripsiseerumi pystyy vahvistamaan heikentyneitä ja vaurioituneita ripsiä. Se kosteuttaa ja ravitsee ripsiä sekä elvyttää sisäisesti ja ulkoisesti. Hyvälaatuinen ripsiseerumi takaa monipuolisen parannuksen lyhyessä ajassa.

2. Tuppien vahvistus

Ripsiseerumit eivät tule syyttä erikoisella, ohuella applikaattorilla. Rajauskynän kaltaista seerumia levitetään ripsirajoihin. Tällä tavalla tuote tunkeutuu ripsien varsiin sekä niiden tärkeimpään osaan – tuppiin.

3. Huomattava pituusero

Pidemmät ripset kuin koskaan ennen – vain hyvälaatuinen ripsiseerumi saa sen aikaan lyhyessä ajassa. Tämä johtuu siitä, että aktiiviset ainesosat tunkeutuvat hiustuppiin ja stimuloivat niiden kasvua. Vahvat tupit pystyvät tuottamaan pitkiä ja terveitä ripsiä.

4. Paksumpi ripsiraja

Jotkut ripsirajasta löytyvät ripsitupit eivät ole aktiivisia: ne eivät tuota ripsiä, koska ne eivät ole tarpeeksi vahvoja. Hyvälaatuinen ripsiseerumi pystyy elvyttämään tuppia ja – käyttäen sanontaa – “sytyttämään elämän” horroksessa oleviin tuppiin. Seurauksena tupista tulee aktiivisia ja tämä johtaa uusien ripsien kasvuun. Kaikki naiset ovat tyytyväisiä tähän vaikutukseen: uuden ripsien kasvu on näkyvää. Ripsiseerumi tekee ripsirajasta myös huomattavasti paksumman.

5. Tummemmat ripset

Ripsien päädyt ovat usein hyvin vaaleat ja näkyvät hädin tuskin. Se saa ne vaikuttamaan lyhyemmältä kuin mitä ne ovat. Ripsiseerumi saa ripset kasvamaan ja tummentaa niitä, tehden niistä kauniimmat ja näkyvämmät.

6. Lisää tuuheutta

Paksut ripset ovat joka naisen unelma. Ne näyttävät upeilta huolimatta siitä, jos niissä on ripsiväriä tai ei. Niiden ansiosta silmät näyttävät kauniilta päivin ja öin, kaikissa tilanteissa. Suurin osa ripsiseerumien käyttäjistä arvostavat sitä, että heidän ei tarvitse käyttää vedenkestävää ripsiväriä lähtiessään rannalle tai uima-altaalle. Heidän ripsensä ovat tarpeeksi paksut ja pitkät myös ilman ripsiväriä.

7. Kiharat ripset

Monille kankeat, suorat ripset ovat ongelma. He eivät voi elää ilman tekoripsiä, jotka (valitettavasti) tuhoavat ripsiä ja saavat ne yksinkertaisesti katkeamaan. Ripsiseerumi saa ripset kasvamaan ylöspäin kiharana. Tämä vahvistaa niin sanotun avoimen silmän tehostetta ja suurentaa silmiä optisesti sekä kaunistaa ripsiä vielä enemmän.

8. Ehkäisee ripsienlähtöä

Ripsiseerumit vaikuttavat sekä ripsiin että niiden tuppiin, pidentäen ripsien kasvuvaihetta. Tämä tekee ripsistä vahvemmat ja ehkäisee irtoamista. Säännöllinen ripsiseerumin käyttö tuo loistavia tuloksia ja saa ripset istumaan lujasti kiinni. Tämän ansiosta ripset eivät irtoa edes käyttäessä vaikeita meikinpoistoaineita.

9. Suojaa epäpuhtauksilta

Säännöllisesti käytettynä ripsiseerumi suojaa auringon säteilyltä, myrkyiltä ja kovakouraiselta meikinpoistolta. Niistä tulee vahvat ja kestävät, eikä vauriot, pakkanen, kloorivesi tai vahva ripsiväri ilman ravintoaineita ole enää ongelmia.

10. Saa kasvosi näyttämään raikkailta ja nuorilta

Ripsiseerumit parantavat koko naiskuvaa. Kauniit, paksut ja terveet ripset saavat kasvot näyttämään raikkailta. Tämä lisää itsevarmuutta ja parantaa taatusti jokaisen naisen mielialaa. Ripsiseerumien ansiosta kalliit ja tuhoisat ripsipidennykset salongeilla eivät enää ole tarpeen.

IMG_9359Myös yritys seerumin takana teki syvän vaikutuksen, kun pääsimme tutustumaan pelipaikoille Pian kanssa. Katso alta video Naviterin showroomilta ja koulutustiloista. Tämä nopeasti kasvava suomalainen perheyritys kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingin Herttoniemessä. He ovat erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Katso aikaisempi juttuni Naviterin herkän ihon BTB13-tuotteista täältä. Heidän muita brändejään ovat Unna Nordic, Murumuru, Ekopharma Helsinki ja Atopik Finland. Ovatko mitkään näistä sinulle ennestään tuttuja? Kannattaa tutustua! Ps. Tähdet esiin -kampanjamme saa jatkoa maaliskuun loppuun. Kiitos jo tulleista hakemuksista, olemme kaikki lukeneet ja iloisia niistä ja siitä, miten paljon potentiaalisia kasvuyrityksiä Suomesta löytyykään!

Eli vielä on aikaa lähettää hakemuksia malmimia@gmail.com ja vinkata kavereille kampanjasta, jolle tietenkin toivomme maksimaalista näkyvyyttä.

Ihanaa viikonloppua ja tervetuloa inspiroitumaan tämän menestyvän kotimaisen perheyrityksen pariin.

11 Comments

 1. Sorakukka
  maaliskuu 9, 2019 / 4:07 pm

  Monesti miettinyt mahtaako seerumit oikeasti toimia ja mihin toiminta perustuu. Samaan hengenvetoon voisin naurahtaa että minä olisin varmaan ongelmissa pidempien ripsien kanssa sillä irto ripset tuntuu aina jäävän pyörimään silmiin.

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   maaliskuu 10, 2019 / 9:40 am

   Toiminta perustuu siihen, että aktiiviset ainesosat tunkeutuvat hiustuppiin ja stimuloivat niiden kasvua. Vahvat tupit pystyvät tuottamaan pitkiä ja terveitä ripsiä.

 2. maaliskuu 9, 2019 / 4:19 pm

  Mielenkiintoinen tuote! En olekaan aiemmin ajatellut tarvitsevani ripsiseerumia, mutta nyt kiinnostuin 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   maaliskuu 10, 2019 / 9:42 am

   Sillä on monta hyvää ominaisuutta ja sen käyttö säästää sekä ripsiä että rahaa, kun ei tarvitse irtoripsiä. 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   maaliskuu 10, 2019 / 9:42 am

   Kannattaa, kun kyseessä on vielä kotimainen innovaatio. 🙂

 3. maaliskuu 9, 2019 / 4:55 pm

  Tämä oli mielenkiintoinen lukea! Mä peukutan aivan erityisesti kaikkea kotimaista, ihanaa miten paljon meiltä löytyy osaamista ihan omastakin maasta! 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   maaliskuu 10, 2019 / 9:43 am

   No sinäpä sen sanoit! Suomi nousuun! 🙂

 4. maaliskuu 11, 2019 / 7:10 am

  Ooh vaikuttaa hyvälle seerumille! Mua lähinnä kiinnostaisi ettei ripseni tipahtelisi niin helposti (kuitenkin taivutan, käytän ripsaria ja pesen niitä päivittäin). Pitää laittaa korvan taa tämä tuote!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

 5. Elisabeth
  maaliskuu 17, 2019 / 12:43 pm

  Onpa ihanan oloinen tuote! Onko tietoa, missä hintaluokassa kyseinen pyörii? 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   maaliskuu 19, 2019 / 2:51 pm

   Noin 55-60 euron hujakoilla, eli ei ihan halpa, mutta riittoisa kylläkin. 🙂

Vastaa