Testissä: Vallankumouksellinen antiage-tuote – tätä Kim Kardashian käyttäisi!

Aika mahtipontinen otsikko, myönnetään. Mutta niin on tuotekin. Nimittäin helmikuussa lanseerattu Medik8:n R-Retinoate Intense A-vitamiiniseerumi, joka on valehtelematta paras antiage-tuote, johon olen törmännyt.

Nythän kaikki, muun muassa Kim Kardashian vannovat ihonhoidossa retinolin nimeen ja tämän tuotteen jälkeen vannon minäkin.

Tässä iässä – kun aamuisin peilistä tervehtii useimmiten väsynyt roikkuva naama – alkaa jo kaivata nopeaa kasvojen kohotusta. Ja koskapa en ole halukas menemään kirurgin veitsen alle (en edes laittamaan mesolankoja yms), niin on kiva, että on olemassa oikeasti liftaavia tuotteita. Tämä tuote on Medik8:n anti-ageing ihonhoidon mestariteos, joka sisältää yhdistelmän parhaita A-vitamiineja. Kristallistabiloitu Retinaldehyde on yhdistetty  Retinyl Retinoateen. Näitä kahta huipputehokasta molekyyliä ei ole aikaisemmin yhdistetty toisiinsa.

Mitä tämä paljon hypetetty retinoli oikein on?
Retinoli on A-vitamiinin alkoholimuoto. A-vitamiini on ruuassa luontaisesti esiintyvä rasvaliukoinen vitamiini, joka vaikuttaa moneen elimistön toimintoon, esimerkiksi sikiön kehitykseen ja ihmisen hämäränäköön. A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia taas esiintyy esimerkiksi porkkanassa ja A-vitamiinia muun muassa maksassa. Iholla A-vitamiini ja sen johdannaiset muun muassa lievittävät tulehduksia, sekä estävät solujen liian nopeaa jakaantumista. Iho hyötyy retinolista monella tavalla. Se lisää ihon omaa rakennusainetta, kollageenia, joka vähenee iän myötä. Kollageenin vähentyminen taas selittää osaltaan, miksi iho veltostuu ja rypistyy.

Yökäyttöön suunniteltu r-Retinoate Intense on siis 8 x vahvempi kuin retinoli ja 11 x nopeampivaikutteinen.  Koostumus on samettisen pehmeä, ja se sisältää optimoituja keramideja ja täsmäkohdistettuja peptidejä. Madagascan vanilija ja pehmeä sitrus hellivät aisteja ja edistävät yön aikaista rentoutumista. Tehokas ja ylellinen koostumus todella tekee kaiken, mitä iho tarvitsee uudistumiseen ja nuorekkuuteen. Herätessäsi iho tuntuu ravitulta, uudistuneelta ja silminnähden nuorekkaammalta. *Tuotteen pressitiedotteesta.

Tuote lupaa näkyviä pitkäkestoisia tuloksia jo 4:ssä viikossa. Ja kyllä, totta se on. Nyt kuukauden käytön jälkeen ihoni rakenne on jotenkin napakampi ja väri raikkaampi. Hienot rypyt ja juonteet ovat silinneet ja iho on kuulas ja kiinteä. Vähän pelottaa, kun tuote pian loppuu, että miten sitten selviän…

Näin sitä käytetään:
– Puhdistuksen jälkeen iltaisin, hiero voide tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Tämän tuotteen edeltäjä R-Retionate palkitiin  Gloria-lehden Parhaat kauneustuotteet 2016 -palkinnolla.  Enpä ihmettelisi, jos tällekin palkinto pätkähtäisi.

IMG_9517
Ainesosat stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kiinteyttäen ja nuorentaen ihoa.
 • 1 x nopeampi kuin Retinoli
 • 8 x tehokkaampi kuin Retinoli
 • Ravitsee ja virkistää ihoa yön aikana
 • Lisää kiinteyttä, häivyttää ryppyjä ja juoneita
 • Stimuloi ja uudistaa ihon suojamekanismeja
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Syväkosteuttaa tasaisesti kaikkiin ihokerroksiin
 • Soveltuu kaikille ihotyypeille

Ja koskapa kyseessä ei ole mikään jokapäiväinen antiage-tuote, ei hintakaan ole ihan jokapäiväinen. Eli 269e maksaa tämä puteli. Sitä voi tilata mm. täältä.

IMG_9519
IMG_9603

*Tuote saatu testiin.

Onko sinulla kokemusta retinolia sisältävistä tuotteista. Mitä olet tykännyt?

7 Comments

 1. 22 maaliskuun, 2019 / 11:55 am

  Hyvä jos nämä toimii. Itselle tulee ihottumaa aina näistä tämmöisistä, en tiedä syytä siihen.

 2. 22 maaliskuun, 2019 / 1:12 pm

  Uu miten kiinnostava tuote! HALUAN! Ihana blogi sulla! <3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   23 maaliskuun, 2019 / 12:10 pm

   Tuo on kyllä huippu. Ja kiitos samoin, niin sullakin! <3

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   23 maaliskuun, 2019 / 12:10 pm

   Ehkä sitten 10 vuoden päästä sulle ajankohtainen. 🙂

  • Hymyillään blogi
   24 maaliskuun, 2019 / 8:35 am

   Enpä ole aikaisemmin kuullut Retinolista, joten hyvin mielenkiintosesta tuotteesta kirjoitat. Heti innostuin. Tuli vielä mieleen, että miten tällainen soveltuu herkälle iholle? Kiitos kattavasta esittelystä. 🙂

 3. 24 maaliskuun, 2019 / 11:29 am

  Mahtavaa kuulla noista tuloksista, itsellä tämä on vielä testijonossa ja innolla odotan, että pääsen ottamaan sen käyttöön! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!