Kauden tyylikkäin tuulitakki!

Kaupallinen yhteistyö: Luhta.

Kyllä kuulit oikein. Tuulitakki ja tyylikkyys samassa lauseessa. Halusin näyttää teille, miten tuo sporttinen pusakka  toimii myös katu-uskottavana cityvaatteena. Sellainen on tämä Luhdan Madde-takki.  Se on monipuolinen luottovaate, koska päällitakki on säänkestävää kangasta, vetoketjuilla irroitettava sisätakki taas lämmittävää untuvaa. (Ei kuvissa).

Urheiluvaatteet on usein suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita: on tuulen- ja vedenpitäviä materiaaleja, tiiviitä taskuja ja vetoketjuja sekä keveitä kankaita. Sporttityyli on pikkuhiljaa soluttautunut trendien kautta osaksi arkipukeutumista ja tarjolla on tosi hyvännäköisiä vaatteita. Silti sporttivaate näyttää yleensä enemmän tai vähemmän sporttivaatteelta, joten urheilutakkia ei tule yleensä mieleen pukea mekon tai farkkujen pariksi, vaikka se olisikin sateenpitävänä varmaankin nappivalinta.

Tämä takki on sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan ihan ässä, mutta myös tyylinsä puolesta sitä voisi yhtä hyvin käyttää niin sporttisten kuin arkistenkin asujen kanssa. Halusin tällä kertaa pukea sen  nimenomaan rennon skater-mekon seuraksi, koska haluan havainnollistaa, miten hyvin se sopii myös ihan tavalliseen arkityyliin. Siitä huolimatta takki sopisi hyvin myös jumppahousujen ja lenkkareiden kanssa. Hyvä, että on näin salonkikelpoisia vaihtoehtoja myös tuulisen sadepäivän varalle.

Luhdan Madde-takin materiaali on käsitelty vettähylkiväksi ja saumat on teipattu. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Takki pitää  kuivana kevyessä sateessa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät takista toimivan tilanteessa kuin tilanteessa.  Huppu on irrotettava ja takissa on useita käytännöllisiä taskuja. Edessä on 2-suuntainen vetoketju edessä. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä.

 • vedenpitävyys 5000 mm ja hengittävyys 5000 mvp, teipatut saumat.
 • 2-suuntainen vetoketju
 • päällitakki säänkestävää kangasta, vetoketjuilla irroitettava sisätakki untuvaa
 • sisätakin pituus 62 cm, päällitakin pituus 90cm
 • irrotettava huppu

Käytäkö sinä ulkoilu/tuulikkeja? Tai sporttitakki lienee oikea nimitys. Kuten kuvista näkyy, takin voi yhdistää vaikka mekkoon ja tennareihin, kaikki on sallittua. Ihanaa viikonloppua, ystävät!

Nämäkin kuvat otti Pia Lehto-Halonen, jonka tyylikkään Businesswomanblogin löydät täältä.

P4230868P4230876P4230885P4230884

P4230883

Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana.

P4230866P4230865 2

takki // coat Luhta*

mekko // Oasis

Lenkkarit // Oasis

* saatu blogin kautta / gifted

 

Share:

5 Comments

 1. huhtikuu 28, 2019 / 11:17 am

  Tyylikäs tuulitakki kuulosti kieltämättä vähän hämmentävältä alkuun, mutta onhan tuo nyt tosi hyvännäköinen! 🙂

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   huhtikuu 28, 2019 / 12:08 pm

   Hihih, kiitos! Ja mitä mahtavinta sunnuntain jatkoa sinne! 🙂

 2. huhtikuu 28, 2019 / 4:58 pm

  Ihana asu, sopivan rento!

 3. huhtikuu 28, 2019 / 5:02 pm

  Mie en olis kyllä tekstin jälkeen odottanut yhtään tämmöstä pitkän mallista takkia, mutta hyvältä se näyttää sekä koko asu!

 4. huhtikuu 29, 2019 / 12:19 pm

  On muuten hyvännäköinen takki ja jos siinä on nuo kaikki luvatut ominaisuudet, niin sehän on ihan täydellinen 🙂

Vastaa