Miksi kollageenia kannattaa nauttia sisäisesti?

Mitä on paljon puhuttu kollageeni?

Se on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa.

Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät jo 25-30 ikävuoden jälkeen. Iho muuttuu huokoisemmaksi ja alkaa menettää kimmoisuuttaan.

Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta.

C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä ja se edistää luonnollista kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten.

IMG_0055

Kollageenin nauttiminen sisäisesti ennaltaehkäisee ryppyjä ja madaltaa jo muodostuneita juonteita.

Miksi kollageenia kannattaa nauttia sisäisesti?

Lukuiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenin säännöllinen nauttiminen sisäisesti antaa sille uutta elinvoimaa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja lisää kosteuspitoisuutta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi tuotetta suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Nautin itse kollageenia kuureina, nyt menossa 3 kuukauden kevätkuuri, mutta sitä voi huoletta käyttää ympäri vuoden. Yliannostusta ei tarvitse pelätätä, kunhan noudattaa annettuja ohjeita.

Miten se on auttanut minua?

Mikä tahansa kollageeni ei auta ryppyasioissa, vaan sen on oltava juuri tietynlaista. Verisol®-kollageeni on tyypin 1 kollageenia, joka on hydrolysoitu: se on pilkottu peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Tämän hetkinen suosikkini on Vivania Beauty Shot , joka sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan-kalakollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan-kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Vivania on tehokas yhdistelmävalmiste kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.

 • Se auttaa ihoani pysymään vahvana ja kimmoisana vuodenajasta riippumatta.
 • Se edistää ihon kauneutta, lisää kosteutta ja kimmoisuutta sekä ylläpitää ihon tervettä rakennetta.
 • Se myös vähentää selluliittia, kun ihon kimmoisuus lisääntyy. Tämä on ilahduttava asia näin bikinkauttakin ajatellen.

Kaiken lisäksi tuote on valmistettu Suomessa, mikä on itselleni sydämen asia. Raparperi-mansikka-kausimakua voi kuvailla lähes herkulliseksi ja se on paljon sanottu kollageenivalmisteesta se!

IMG_0052


Annostus 50 ml päivässä.  Pullon mukana tulee kätevä annostelija. 500ml pullo maksaa 22.50e.

Ainesosat
Vesi, hydrolysoitu Peptan-kalakollageeni, sakkaroosi, tärkkelyssiirappi, maitohappo, hyaluronihappo, askorbiinihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), luontaisenkaltainen persikka-aromi, väriaine (betakaroteeni)

Ravintoaineet / vuorokausiannos (50 ml)
Kollageenia (mg), 10.000
Hyaluronihappoa (mg), 100
C-vitamiinia (mg), 75 (94 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Allergiat
LaktoositonGluteenitonHiivaton

Valmistusmaa
Suomi

Tuotteen jälleenmyyjät löydät Hankintatukun kotisivuilta.

Onko sinulla kokemusta kollageenijuomista, tai oletko ajatellut kokeilla kuuria?

IMG_0049

Säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa n.1kk ajan. Kuvausrekvisiitta: Kotikulta/Tokmanni.

*Tuote saatu testiin Hankintatukun kautta.

5 Comments

  • Mia Malmi
   Kirjoittaja
   huhtikuu 15, 2019 / 9:08 am

   Ok, syötkö jatkuvasti, vai kuuriluontoisesti? Ja oletko huomannut vaikutuksia? Uskon, että meillä vanhemmilla vaikutukset näkyvät selvemmin.

 1. huhtikuu 15, 2019 / 3:06 pm

  Itse en voi käyttää kun tulee ihottumaa.

 2. huhtikuu 16, 2019 / 4:55 pm

  Kiva kun kirjoitit tästä aiheesta, meinaan olen jo I Love Me messuista vuodesta 2017 saakka miettinyt näitä Collagen -juomia. Nyt kyllä tuli sellainen fiilis, että menen kyllä yhden pullon ostamaan testiin – kiitos vinkeistä! 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   huhtikuu 16, 2019 / 5:13 pm

   Joo, ole hyvä vain ja ihanaa kevättä! 🙂

Vastaa