Uusi tukka ja vegaaninen hiussarja!

Kevääksi ja kesäksi jotain uutta, tuumin ja kävin viime viikolla pätkäisemässä tukkaa. Samalla heivasin pois pikimustan värin, koska oma juurikasvukin jo oli vaaleampi ja otin kullanruskeita raitoja suklaanruskealla pohjalla. Vaihtelu virkistää ja muutoksen toteutin tietenkin vakikampaamossani Image Liftissä Punavuoressa. Siellä leikataan koko perheemme tukka. Kampaamossa on kolme taitavaa kampaajaa, Tanja, (joka palaa äitiyslomalta ensi kuussa), Ailica, (joka teki tämän tukkani) ja Lucy.

Am­mat­ti­mai­sen ja hy­vän­tuu­li­sen pal­ve­lun ohel­la Image Lift tun­ne­taan myös laa­jas­ta va­li­koi­mas­ta edul­li­sia par­tu­ri­kam­paa­mo­tuot­tei­ta. Sham­poi­den, hoi­to­ai­nei­den ja lu­kuis­ten muo­toi­lu­tuot­tei­den li­säk­si va­li­koi­maan kuu­luu myös hius­vä­re­jä, kasvonaamioita ja koruja mo­neen ma­kuun. Hintataso on edullinen, koska siitä puuttuu ns. trendikampaamon lisä. Itse käyn mielummin pienessä ja intiimissä, kuin kaikkien suosimassa siksi, että siellä on cuulia käydä, tms. Tämmöinen siitä tuli.

tukka5tukka3tukka

Olen myös iloinen, kun löysin uuden luottosarjan hiuksilleni. Budgie on hiustenhoidon tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia muotoilu- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteiden takana on ruotsalaisia hiusten- ja ihonhoidon asiantuntijoita, ja niiden tuoksut ovat peräisin ranskalaisesta tuoksukaupungista Grassesta. Koko tuotevalikoima on täysin vegaaninen ja valmistetaan Ruotsissa. 

Rohkaiseva, tyylikäs, trendikäs ja innovatiivinen ovat valikoiman avainsanoja. Nimi ja tunnusomainen keltainen väri ovat peräisin undulaateilta, jotka kaikki ovat yksilöllisiä aivan kuten ihmisetkin. Budgie on käyttäjälleen kuin luotettava ystävä. Tuotemerkin tavoitteena on luoda osallistava digitaalinen yhteisö @thebudgiecollective.com, jonka parissa kaikki voivat keskustella, saada inspiraatiota ja kokeilla tuotteita. 

1. Budgie Hydrating Shampoo, 300ml, 11,90e

Monivaikutteinen shampoo = raikastaa + elvyttää + puhdistaa + kosteuttaa + antaa kiiltoa. Antaa kimmoisuutta. Tee, kaneli ja inkivääri tekevät hiuksista ihanan pehmeät!

IMG_9385IMG_9386IMG_9387

IMG_9388

Kicks myy näitä nyt -20 prossan alennuksella, vink vink.

Budgie Hydrating Moisturiser 300 ml/11.90e

Monivaikutteinen hoitoaine = silottaa + korjaa + selvittelee + ravitsee. Hoitavat, kevyet risiini- ja kookosöljyt kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Tuoksuna Green Vibes.

Suosittelen tätä komboa lämpimästi.  Huom! Bloggaaja ei hyödy rahallisesti linkeistä. Tuotteet on saatu pr-näytteenä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 Comment

Vastaa