Top 5 aurinkosuojatuotteet aikuiselle iholle!

Nyt viimeistään on aika kaivaa aurinkovoiteet esiin. Muistathan, että kosmetiikka vanhenee ja mökiltä löytynyt toissakesäinen aurinkovoide saattaa olla jo tehoton. Oikein säilytettyä voidetta voi käyttää 2–3 vuotta, vaikka useimpien tuoteselosteiden mukaan avattu tuote säilyy vain 12 kuukautta. Pitkä säilyvyys edellyttää, että purkkia ei pidetä huoneenlämpöä korkeammissa lämpötiloissa tai suorassa auringonpaisteessa. Jos voiteen haju tai väri muuttuu, on aika hankkia uusi aurinkosuojatuote.

Kerron tässä postauksessa top 5 lempituotteeni aikuiselle kasvojen iholle. Nämä voiteet ovat kooltaan pieniä, mutta ominaisuuksiltaan suuria. Valitsin mukaan tuotteita, joissa on antiage-ominaisuuksia ja ihon virheitä peittävää BB-voidemaisuutta. Tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä, vaan kaikissa on omat hyvät puolensa. Nämä tuotteet ovat vieneet sydämeni ja otan ne mukaan ensi viikolla reissuun. Lähdemme tiistaina Ranskaan ja Espanjaan kuukaudeksi!!!

MIAN TOP 5 AURINKOSUOJATUOTTEET KASVOILLE KESÄLLÄ 2019:

1.Avène B-Protect on ihon sävyä tasoittava aurinkosuoja, joka antaa luonnollisen hehkun iholle ja jättää kauniin lopputuloksen. Kehitetty suojaamaan auringolta ja erityisesti ilmansaasteilta. Täysin uudenlainen moderni, kevyt maitomainen koostumus joka ei tahraa. Kevyesti hajustettu. Tuottessa on C-vitamiinia sisältävällä Camu Camu –ainesosaa ja koostumuksella on antioksidanttisia ja vapaita radikaaleja vastustavia ominaisuuksia. Ihon sävy näyttää päivä päivältä tasaisemmalta

Tämä sopii: Ihmiselle, joka haluaa kasvoille aurinkovoiteen, jolla on korkea suojakerroin ja antioksidanttisia ominaisuuksia, ja joka tasoittaa ihon sävyä. Levittyy hyvin, kevyt miellyttävä koostumus. Ei tahmaa. SPF50.
Avenen tuotteilla on Ocean respect-merkki, eli ne eivät kuormita vesistöjä.

30ml/n.15e. Apteekeista.

2. NIVEA SUN UV Face Anti-age SK50

Tämä aurinkosuojavoide suojaa kasvojen ihoa auringolta ja sen aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hajusteeton koostumus on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Tämä sopii: Keskihintaista, tehokasta aurinkosuojaa etsivälle. Korkea suojakerroin 30 ja UVA-/UVB-suoja suojaavat tehokkaasti herkkääkin kasvojen ihoa auringolta. Kosteuttava koostumus rauhoittaa ihoärsytystä ja vähentää välittömästi kiristävää tunnetta iholla. Tuntuu kevyeltä iholla, ei jätä rasvaista tunnetta kasvoille.

50ml/n.12 e. Sokokselta ja Kärkkäiseltä muun muassa löytyy.

3. Vichy Idéal Soleil Anti Age

Vichy Idéal Soleil Antioksidanttinen aurinkovoide SPF50 antaa korkean ja laajaspektrisen UVA/UVB-suojan. Koostumuksen musta tee -ainesosa sisältää runsaasti vitamiineja ja polyfenoleita ja koostumus tekee ihon sävystä päivä päivältä tasaisemman. Camu Camu -ainesosa sisältää C-vitamiinia ja koostumuksella on antioksidanttisia ja vapaita radikaaleja vastustavia ominaisuuksia. E-vitamiini parantaa ihon rakennetta.

Kenelle? Niille, jotka haluavat laadukkaan korkeasuojakertoimisen aurinkosuojan kasvoille antiage-ominaisuuksilla. Tuote
tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee maksaläiskiä. Se ei jätä ihoa valkoiseksi ja siinä on miellyttävä tuoksu sekä eurooppalaisten aurinkosuojasuositusten mukainen erittäin korkea aurinkosuoja.

50ml/n.25e. Apteekeista.

4. La Roche-Posay Anthelios Shaka Fluid

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille. Sopii herkälle ja aurinkoherkälle iholle. Sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholle ja meikin alla käytettäväksi. Kevyt koostumus, ei tuki ihohuokosia.

Kenelle? Hikoilunkestävyyden ansoista ei valu ja sopii hyvin esimerkiksi urheilijoille. Unelmatuote moneen menoon. Hajusteeton ja erittäin veden- ja hikoilunkestävä. Käytän tätä tenniskentällä auringossa. Levitetään 1 tl kasvoille ennen aurinkoon menoa. Lisätään säännöllisin väliajoin, varsinkin uinnin ja hikoilun jälkeen.

50ml/n.23e. Apteekeista.

5. Lierac Sunissime anti-age BB-voide.

Tästä tuotteesta tein omankin postauksen, mutta pakko se on nostaa tähän top viiteenkin. Lieracin sävyllisen anti-age BB-voiteen laajakirjoinen aurinkosuoja suodattaa UVB- ja UVA-säteet. Koostumukseltaan se on kevyt ja hyvin levittyvä. Hyaluronihappo lisää ihon täyteläisyyttä ja kosteuttaa Peptidit aktivoivat ruskettumista. Erittäin korkea suojakerroin 50+

Kenelle? Suositellaan 50+, mutta nuoremmatkin saavat käyttää. Luotettava kumppani kaupunki-ja rantalomille. Peittävä vaikutus tasoittaa kauniisti ihon sävyä ja sopii kaikille ihosävyille. Suojaa tehokkaasti samalla kun aktivoi ruskettumista. Täydellinen aurinkotuote aikuiselle iholle.

40ml/n.40e. Apteekeista.

Valitse joku näistä tai kaikki ja nassusi kiittää. Löytyikö näistä omia suosikkejasi? Millaiseen aurinkosuojaan itse luotat? Aurinkoisia päiviä!


*Tuotteet saatu pr-näytteinä.

7 Comments

 1. toukokuu 31, 2019 / 8:10 pm

  Toi Vichy kuulostais kiinnostavalta maksaläiskien ehkäisyn vuoksi! Tartteisin oikeesti hyvät voiteet, koska korkee syöpäriski solunsalpaajalääkityksen takia.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   kesäkuu 2, 2019 / 9:57 am

   Sitten kannattaa todellakin panostaa tutkittuihin ja turvallisiin tuotteisiin. Kivaa kesää sulle Tiia! 🙂

 2. kesäkuu 2, 2019 / 3:39 pm

  Nivea kuulosti mahtavalta, harmi vain että ehdin jo ostaa apteekista voiteet kesäksi!

 3. kesäkuu 3, 2019 / 3:36 am

  Vietän paljon aikaa ulkona työn takia. Olisi siis syytä panostaa aurinkovoiteisiin. Laiskana olen käyttänyt samaa rasvaa kuin lapset eli jotain 50 kertoimista lasten rasvaa.
  Ihanaa lomaa! Kuukausi reissussa kuulostaa ihanalta!

 4. Helena
  kesäkuu 4, 2019 / 11:30 am

  Tää sun aihe on tosi tärkee ja itse suosin aurinkovoiteita joka säässä. Oman isän menestymisen jälkeen ei paljon ole tullut otettua aurinkoa. Menehty ihosyöpään ja lääkärit just puhu siitä miten vaarallista auringonotto iholle on. Kiitos näistä vinkeistä. Tulee kyllä tarpeen.

  • malmimia
   Kirjoittaja
   kesäkuu 5, 2019 / 9:35 pm

   Ole hyvä ja täysin samaa mieltä. Tästä aiheesta ei voi tarpeeksi puhua. Osanottoni sinulle ja oikein hyvää kesää!

 5. tuulanneli
  kesäkuu 5, 2019 / 6:40 pm

  Käytän fysikaalisia aurinkosuojia, koska ne suojaavat tehokkaasti ja eivätkä rasita meidän ihoa turhilla kemikaaleilla. Samoin fysikaaliset suojat rasittavat meidän luontoa vähemmän.

Vastaa