Bette Box heinäkuu 2019!

Heinäkuun Bette Box on täällä! Onkin siis aika kurkistaa, mitä se piti sisällään. Kesän ajan Bette Box on Kesäbette. Tämä on toinen Kesäbette, joka sisältää kesän tarpeelliset. Sisältö on mielestäni aika monipuolinen ja yllättäväkin. Jos joku ei vielä tiennyt, niin Bette Boxihan on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, jonka sisältöä ei tosiaan tiedä etukäteen tilatessaan. Boxien sisältö vaihtelee aina kuukausittain ja aina välillä boxi onnistuu ilahduttamaan enemmän ja välillä vähemmän. Boxit koittavat kuitenkin parhaansa mukaan sisältää jokaiselle jotakin ja siksi boxeissa ei esiinnykään yleensä mitään tiettyä teemaa.

Kurkistetaan seuraavaksi lähemmin, mitä tämän kuun Bette Box piti sisällään. Ensimmäisenä silmään osui tuo mieletön määrä erilaisia näytteitä. Ziajan seerumi minulta jo löytyykin, enkä oikeastaan käytä muotovaahtoja tai kynsilakkoja lähes koskaan. Jälkimmäisiä en siksi, että minulla on rakennekynnet. Korresin vartalovoide sen sijaan näytti kivalta, mutta mikään muu ei suurempia intohimoja herättänyt. oikein herättänyt. Cougarin hämmensi, sillä ”5-in-1 Foundation” ei äkkiseltään kuulosta kovin hmm.toimivalta. Mutta katsotaan lähemmin…

*Boksi saatu pr-näytteenä.

Tässä koko heinäkuun boxin sisältö.

Kuten olen monesti ennenkin todennut, Ziajan tuotteet ovat yleensä tosi hyviä ja hinnaltaankin edullisia. Kollageenin tuotantoa stimuloiva, kaikille ihotyypeille sopiva Ziaja goat´s milk -kasvoseerumi kuulostaa aika hyvältä. Ihosta luvataan hehkuvan ja terveen näköinen, joten testaan tämän mielelläni. Geeli-voidekoostumuksen ansiosta kasvoseerumi sopii myös meikinpohjustustuotteeksi. Pieni pakkaus soveltuu hyvin myös matkalle mukaan. Otinkin tämän tänään mökille mukaan ja totesin, että geeli-voidekoostumus imeytyy nopeasti. Ihosta tulee hehkuvan ja terveen näköinen. Tuote sopii myös meikinpohjustustuotteeksi, tosin en täällä pahemmin meikkaile. Tällainen geeli-voide on mukava jokaisena vuodenaikana.

Saatavuus: sokos.fi ja stoorla.fi, ovh. 11,90 e/50 ml

Cutrinin Vieno Sensitive Volumizing Mousse oli myös pitkäaikaistilaajille kohdistettu tuote, jonka sanotaan sopivan myös Curly Girl metodiin. Itse en kyseistä metodia ainakaan tällä hetkellä hyödynnä, vaikka saisin nämä luonnonkiharat kutrit varmasti aika kikkuralle halutessani. Tämä tuote on hajusteeton, volyymia hiuksille tuova vaahto, joka lupaa myös hoitaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Käytän muotovaahtoja tai ylipäänsä muita kuin hiusöljylä tooooodella harvoin, joten hyvin todennäköisesti käytän myös tätä harvakseltaan. Kokeilin märkään tukkaan saunan jälkeen, mutta tehoa on vaikea arvioida, kun ei föönaa. Kerron tarkemmin, kun olen föönannut, jos jotakuta kiinnostaa. Ainakaan tuote ei saanut tukkaa ikävästi kopppuralle, vaan tuntui hoitavalta. Ihan kiva, että Bette oli laittanut boksiin tuotteen, joka tosiaan sopii tuohon Curly Girl metodiin, kun se viime aikoina on ollut niin kovassa huudossa. Boksista tuli 100 ml koko.

Saatavuus: Yliopiston apteekki ja Stockmann. Hinta noin 19,90 €/300 ml.

Korres Ginger Lime Body Milk on limen ja inkiväärin tuoksuinen vartalovoide. Voide sisältää mm. B5-vitamiinia sekä aloeuutetta, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuoksu on tässä hurjan ihana, mukavan raikas ja hiukan harmittaa, että tästä tuli vain 40 ml matkakoko. Tämä kun tosiaan varmaan minua tässä boksissa eniten kiinnosti. Tämäkin päätyi mökkikassiin ja on aika ihana levittää saunan jälkeen vartalolle, voin kertoa.

Saatavuus Korres ja Sokos. Hinta: noin 16,50 €/200 ml.

Cougar 5-in-1 Foundation oli boxin hämmentävintä antia. Tämä viidellä(!) eri ominaisuudella varustettu tehotuote lupaa samaan aikaan toimia niin aurinkopuuterina, peiteaineena, meikkipohjana kuin ihon sävyn korjaajana. Saatan olla tässä nyt kaavoihini kangistunut ja rajoittunut, mutta miten ihmeessä yksi ja sama tuote voi mitenkään toimia sekä peiteaineena että aurinkopuuterina? Hmm…toisaalta aina peräänkuulutan monitoimituotteita, joten tässä olisi sellainen. Sävy Natural Light ei ole se kaikkein vaalein, kokeilin sitä käden sisäsyrjälle ja se taitaa olla hieman liian vaalea hipiälleni, joten annan tämän suosiolla eteenpäin ensimmäiselle halukkaalle…

Hinta: noin 14e/4 g.

Sitten vielä ne boksin näytteet! Compeedin rakkolaastari oli itse asiassa listattu tässä ihan kunnon tuotteeksi, mutta mulle yksittäinen rakkolaastarilappu ei kyllä ole mikään tuote vaan näyte siinä missä tuoksunäytteet sun muut. Näytteiden joukosta löytyi rakkolaastarin lisäksi Policen Shock-In-Scent EdP tuoksunäyte, kolme Lumenen VALO-sarjan näytettä sekä Lotuksen Sensitive Clean 10 kpl paketti. Tuo Lotuksen paketti alkoi hitusen mietityttää, sillä siitä ei boksin mukana tulleessa kortissa ollut mitään mainintaa ja kortin alaosassa mainittiin, että mikäli boksi sisälsi jotain ylimääräisiä tuotteita, on ”Kesäbetten Onnetar suosinut juuri sinua”. Eli kertokaahan ihmeessä onko toi Lotus-paketti ollut kaikkien muidenkin bokseissa, vai oliko tämä se onnettaren suosionosoitus?

Miltä sisältö näyttää, mikä tuote oli teidän suosikkinne? 🙂

2 Comments

 1. Helena
  heinäkuu 15, 2019 / 10:10 am

  Mulla jäi hieman ristiriitainen fiilis tästäkin boksista. Tuo Cougarin tuote oli myös minun mielestäni outo ja turha, en koe että tällainen ”monitoimituote” voisi olla itselläni toimiva ja hyvä. Olen lyhytaikaistilaaja, joten minulla oli tuon muotovaahdon tilalla Dermosilin kesänaamio tuubissa. Se vaikuttaa hyvältä ja kiinnostavalta. Parasta boksissa oli mielestäni tuo Ziajan seerumi, tykkään myös Ziajan tuotteista. Minullekin tuli boksissa nuo Lotuksen kosteuspyyhkeet ilman mitään mainintaa kortissa. Kiitos hyvästä esittelystä 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   heinäkuu 19, 2019 / 9:32 pm

   Kiitos kommentista. 🙂 Tosiaan olen samaa mieltä tuosta Cougarista ja Dermosilin naamio kuulostaa hyvältä kausituotteelta. Ziaja on kyllä hyvä, mutta välillä kaipaisi muitakin merkkejä, sitä on aika usein. 🙂 Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

Vastaa