Bette Box elokuu 2019!

Bette Boxin elokuun teema oli klassikot uudessa valossa. Niille, jotka eivät konseptia vielä tunne, kerrottakoon, että Bette Boxihan on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, jonka sisältöä ei tosiaan tiedä etukäteen tilatessaan. Boxien sisältö vaihtelee aina kuukausittain ja mukana on yleensä jokaiselle jotakin.

*Boxi saatu pr-näytteenä.

Kiva voimalause ja muistutus, vai mitä?
 1. Sweety Signature -sivellin (Foundation Brush, 18,90€) oli ihan uusi tuttavuus minulle. Merkin siveltimet ovat kaikki vegaanisia. Karvat ovat synteettistä kuitua ja varsi muovin ja karvaholkkialumiinin sekoitusta. Olen allerginen (usko tai älä) aidoille karvasiveltimille, joten peukku tulee täältä aina, kun kyseessä ei ole aito karva. Tämä on kätevä sivellin, jolla saa meikkipohjan helposti leviteltyä kasvoille.  Saatavilla Sweety.fi -verkkokaupasta.

2. Matkakokoiset lakkapullot ovat aina hyvä idea ja tykkään kotimaisen Biozellin laadusta, joten tämä tuli heti käyttöön. Tämä oli myös suunnattu +35 vuotiaille tilaajille Cailapin harjan kaveriksi. Suihke sisältää myös UV- ja kosteussuojan. Kiva kun on kotimaista. Ovh n. 6e ja matkakoon arvo n.4e. Biozelliä myyvät hyvin varustellut tavaratalot ympäri maan, Stokka, Sokos, jne.

3. Boksista löytyi tuttuun tapaan myös pikkuruinen tuoksunäyte, joka tässä kuussa on Replayn Tank Eau de Toilette for Her. Se sisältää omenasorbettia, kieloa , jasmiinia, patsulia ja vaniljaa. Tuoksu ei ollut minun mieleeni, kukkaistuoksuksi ihan liian voimakas ja jotenkin tunkkainen. Mutta joku muu voi tykätä paljonkin, koska nämä hajuasiatkin ovat makuasioita. 30ml pullo maksaa 25,90 ja tuoksua myyvät Sokos ja Emotion.

4. Cailapin hiusharja oli mukava yllätys. Klassikko sekin. Tiedän, että osalle tilaajista (alle 35-vuotiaat) on mennyt Vichyn Dermablend -peitevoide, joka on hyvä mm. aknen peittämiseen ja hoitamiseen. En sitten tiedä, eikö meillä +35-vuotiailla ole peiteltävää, ei kai sitten, mutta harja tulee varmasti käyttöön, eli hyvä näin. Boksissa harjan olemassa olo on perusteltu niin, että klassisen tyylin hiukset kaipaavat hyvää harjaa. Tiheäpiikkisessä yleisharjassa on taipuisat piikit ja se sopii kaikille hiustyyleille. Ovh noin 7.90 ja saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista, kuten Sokos ja Tokmanni.

5. OSLO Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -jauhe (35,70€/70g,) oli erikoinen, mutta mieluisa yllätys. Hauskaa päästä kokeilemaan tätä paljon kehuttua tuotetta: 47-vuotiaana olen taatusti tuotteen keskeisintä kohderyhmää. Tuotetta on tarkoitus käyttää 1 pussi päivässä ja valmisteen käyttö suositellaan aloitettavan (jo) kolmekymppisenä. Kasvoissa pitäisi näkyä muutoksia 8 viikon käytön jälkeen, mutta tuotetta pitää käyttää säännöllisesti. Joten, kertokaa minulle, miksi boksissa oli vain 5 pussia eli 5 päivän annos?! Eihän vain 5 päivän testauksella saa kunnon kuvaa tuotteesta ja sen toimivuudesta, vai olenko väärässä? Tämän voi helposti sekoittaa joko ruokaan ja juomaan. Saatavilla osloskinlab.fi. 

6. Cien Liquid Eyeliner sävy 10 Black (2,99€) on itselleni tuttu tuote jo viime syksyltä. Se on halpiskosmetiikan aatelia, hyvä pigmentti ja helppo käyttää.  Hinta-laatu-suhde on siis enemmän kuin kohdillaan. Saatavilla kaikista Lidl -myymälöistä ympäri Suomen.

Mukaan tuli myös -20 % alekoodi Sweety.fi -verkkokauppaan.

Bette Box Elokuu 2019 kokonaisuus jäi omasta mielestäni ehkä aavistuksen tylsäksi. En myöskään ymmärrä, miksi +35-vuotiaiden boksiin oli laitettu harja ja hiuslakka eikä peitepuikkoa. Mutta toisaalta kiva, kun on vaihtelua. Saatesanojen mukaan on boxin sisältöön haluttu luoda Hollywood-tyyli modernilla twistillä ja melkein onnistuttukin siinä. Joku edes minikokoinen kajali, huulipuna tai kynsilakka olisi ollut kiva lisä, ehkä?

Olen ihan tyytyväinen, koska iso osa tuotteista tulee itselläkin käyttöön. Syyskuun boksia mainostetaan jo kovaa vauhtia, joten sitä innolla odotellessa!

Oman Bette Boxin voit tilata täältä.

MITÄ MIELTÄ SINÄ OLIT TÄMÄN KUUN BOKSIN SISÄLLÖSTÄ?

7 Comments

 1. 7 elokuun, 2019 / 4:08 pm

  Ai Cienillä on meikkejäkin. Tiesin, että on ihon hoitoon juttuja mutta en meikeistä…Mielenkiintoista 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   7 elokuun, 2019 / 6:51 pm

   Juu, on ollut jo Lidlin valikoimissa jonkun aikaa. Kannattaa tutustua seuraavalla kauppareissulla! 🙂

 2. 8 elokuun, 2019 / 5:53 am

  Noista antiwrinkle tuotteista olen viime aikoina ihmetellyt, että kun asiaohjelmassa Prisma ihotautilääkärit sanovat, että ainoa oikeasti vaikuttavaksi todettu ainesosa ihovoiteissa on retinol, niin miksi sitä sisältäviä tuotteita on markkinoilla niin vähän. Pienellä etsimisellä sellaisen sitten kuitenkin löysin, netistä, mutta onneksi kulkeutuu ainakin vielä UK:sta Suomeen.

 3. 8 elokuun, 2019 / 9:40 am

  Mulla oli aika erilainen boksi (blogissani näkyvissä) ja tuotekorttikin puuttui. En voi sanoa, että olisin tykännyt sisällöstä erityisemmin…

 4. 8 elokuun, 2019 / 9:43 am

  Mulla oli aika erilainen boksi (blogissani näkyvissä) ja tuotekorttikin puuttui. En voi sanoa että olisin tykännyt sisällöstä erityisemmin…

  • Mp
   10 elokuun, 2019 / 5:15 pm

   Seuraava postaus voisi käsitellä viime päivi esille tulleita asioita, mistä on kyllä blogiisi tullut useita vierailuja. Selityksen paikka olisi nyt.

   • malmimia
    Kirjoittaja
    11 elokuun, 2019 / 7:29 am

    Kyllä, postaus aiheesta on tulossa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!