Miten tarina jatkuu?

Elämä kulkee 7 vuoden sykleissä, sanotaan. Kun tie on kuljettu loppuun, se on, eikä siihen tarvitse palata, kuin korkeintaan opetusmielessä.

Nyt tiedän, miltä tuntuu olla syytettyjen penkillä. Se ei ole mukavaa. Olen kaikesta huolimatta saanut osakseni myös sanoinkuvaamatonta anteeksiantoa ja hyvyyttä. Ja kuten edellisessä postauksessa sanoin, anteeksianto on jokaisen oma valinta. Yleensä se helpottaa omaakin oloa, kun päästää asioista irti. Jokainen tekee nämä valinnat itse.

Itse olen ajan kanssa päättänyt mennä eteenpäin ja oppia tästä. Tulla paremmaksi. Mutta tällä samalla alustalla ja formaatilla en voi sitä tehdä. Se on tahriintunut mielessäni lopullisesti, vaikka toki näihin vuosiin mahtui paljon hyvääkin, ehdottomasti enemmän hyvää. Ihmisiä ja asioita, joista olen ikuisesti kiitollinen.

Olen ollut siipi maassa pitkään. Mutta samaan aikaan tiedostan, etten voi jäädä tähän häpeään kiinni ikuisesti. Se on käytävä läpi ja sitten siitä on päästettävä irti.

Samaan aikaan tiedostan, että meillä on vain yksi elämä, enkä voi myöskään haudata intohimojani, vaikka virheitä teinkin. Koen, että jokaisella ihmisellä on oikeus itseilmaisuun, oli niitä lukijoita sitten 1 tai miljoona. Omin sanoin ja ajatuksin toki, se oppi on tatuoitu sieluuni tämän tapauksen myötä.

Itse toivon kaikille ihmisille pelkkää hyvää ja menestystä. Toivon, että minullekin annetaan mahdollisuus aloittaa tyhjältä pöydältä. Minua saa seurata tai olla seuraamatta, aion silti tehdä omaa juttuani rehellisesti ja nöyrästi.

Saatan päivitellä tänne kuulumisiani syksyn mittaan. Nyt keskityn kuitenkin työhön, omaan hyvinvointiini, perheeseeni ja ystäviini. Tämä blogi hiljenee, mutta jää toki tänne luettavaksi.

Tervetuloa seuraamaan uutta blogiani, jonka julkaisen, kun olen siihen valmis. Sillä välin minua voi seurata Instan puolella. Tilini nimi on tästä lähtien Mystylehelsinki.

Ihanaa ja inspiroivaa syksyä kaikille ja lämmin kiitos näistä vuosista.

Kuvat otti ystäväni Pia tänään Fazerin Kluuvikadun kahvilassa. Hän on ollut suurena tukenani, mistä olen hänelle ikuisesti kiitollinen. Parasta tässä 7 vuodessa teidän lukijoiden lisäksi ovatkin sellaiset ihmiset kuten Pia. Vaikka he eivät hyväksyisi tekojasi, he kuitenkin näkevät hyvän sinussa ja jaksavat kannustaa. Jatkakaa Pian hienon blogin lukemista.

Share:

10 Comments

 1. Laura S.
  6 syyskuun, 2019 / 6:41 am

  Voi ei!! Olet todella hyvä kirjoittaja ja mielenkiintoinen persoona. Mutta ymmärrän päätöksesi. Seuraan sua Instassa ja oottelen innolla jatkoa. Tsempit jatkoon!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   6 syyskuun, 2019 / 7:28 am

   Kiitos, Laura ymmärryksestä ja kaikkea hyvää elämääsi. <3

 2. Helen Viitala
  6 syyskuun, 2019 / 6:59 am

  Olen seuraanut sua alusta saakka. Surullista, että päätit lopettaa, mutta aikansa kutakin. Kaikkea hyvää elämääsi!

  • malmimia
   Kirjoittaja
   6 syyskuun, 2019 / 7:26 am

   Kiitos sinulle, kun olet jaksanut seurara ja kaikkea hyvää myös sinulle! Instassa tosiaan olen jatkossa nimellä MystyleHelsinki.

 3. 6 syyskuun, 2019 / 7:13 am

  Tämä on ollut ihana blogi, kirjoitat todella avoimesti ja mukaansatempaavasti ja odotamme innolla uutta blogiasi kun on sen aika <3. Kaikkihan me tehdään virheitä ja ei silloin auta muuta kuin kärsiä se hetki ja sitten jatkaa matkaa! Kirjoittaminen on selkeästi sun juttusi ja se taito ja intohimo ei mihinkään katoa vaikka tulisi mitä vastoinkäymisiä. Ei muuta kuin nokka kohti tulevaa, Scarlett O’Haran sanoin: Tomorrow is another day 🙂

  • malmimia
   Kirjoittaja
   6 syyskuun, 2019 / 7:20 am

   Kiitos ihanista sanoistasi.<3 Scarlett on minunkin esikuvani. On sitä kyllä noustu ennenkin kaikenlaisesta. Fenix linnut nousee tuhkasta, vahvat naiset nousee paskasta, sanoi kerran osuvasti valmentaja Peppiina Meronen.

   • 6 syyskuun, 2019 / 7:43 am

    Eikä, ihan paras tämä Peppiinan heitto :D!!!

 4. 6 syyskuun, 2019 / 7:14 am

  Voi Muru <3 Ei ystäville käännetä selkää, kun he tarvitsevat tukea ja kannustusta. Meillä monella olisi opittavaa siitä, kuinka suoraselkäisesti olet kantanut vastuun, etkä edes yritä mennä minkään asian tai kenenkään selän taakse piiloon. Siihen kykenee yllättävän harva! Tuntemattoman sanontaa lainatakseni "Jos ei ole varjoja, ei erota mikä on valoa, ja jos ei koskaan itke, ei ymmärrä miten ihanaa on hymyillä." Vielä tulee hymyn hetki, usko pois <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   6 syyskuun, 2019 / 7:21 am

   Olet ihana. <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!