About me

Olen 46-vuotias pitkän linjan viihdetoimittaja ja kirjailija, jonka suuret intohimot ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, kosmetiikka ja muoti. Mukana myös matkailu, pr-tapahtumat sekä muut inspiroivat ilmiöt. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mia_Malmi

Aloitin bloggaamisen vuonna 2011. Aluksi pidin blogia Yle.fissä sekä Vihreä Lanka-lehdessä,  mutta huomasin miten paljon aloin saada seuraajia, jolloin siirsin blogini Bloggeriin ja lopulta Indiedaysin alle aluksi Juorutoimittaja-nimellä. Olen saanut blogin kautta tehdä paljon erilaisia yhteistyöprojekteja, sekä päässyt osallistumaan upeisiin lanseeraustilaisuuksiin, blogigaaloihin, pr-päiviin ja muihin tapahtumiin.

Julkaisemani kirjat:
Kokkaa tähtien kanssa – Tunnettujen suomalaisten reseptejä ja elämäntarinoita herkullisten kuvien kera./ Minervakustannus 2007 (Ideointi-toimitus-toteutus)
Uuden äidin selviytymisopas – Vertaistukea uudelle äidille erilaisilta äitiyden, naiseuden ja parisuhteen osa-alueilta./ Minervakustannus 2009
 (Ideointi-toimitus-toteutus)
Hullu akka! – Tarinoita naiseuden pimeältä puolelta 22 tunnetun kirjoittajan kynästä./ Like 2010
 (Ideointi-toimitus-toteutus yhdessä ihanien hullujen akkojen kanssa )

Olen joulukuussa 2007 syntyneen hurmaavan pikkuneidin äiti.

Blogipostaukseni saattavat sisältää mainoslinkkejä, bannereita- ja yritysten kanssa yhteistyössä toteutettuja postauksia. Yhteistyöt on mainittu teksteissä selkeästi tai merkattu blogitekstin loppuun *sisältää mainoslinkkejä/sisältää affiliatelinkkejä -tunnisteella. Kirjoitan ainoastaan tuotteista, joihin itse uskon. Teen mielelläni yhteistyötä eri yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Katso contact-osiosta lisää!